• EΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΜΕΙΩΝ?

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #62563  από kath
 Δευ Οκτ 24, 2011 11:49 pm
Παιδια μηπως ξερει κανεις?Αυτο σχετικα με την ενοποιηση των ταμειων που ειχαν πει οτι θα ισχυσει απο 1η Οκτωβρη ισχυει τελικα?Αν οχι εχει ειπωθει κατι για το ποτε?
 #63873  από kath
 Δευ Νοέμ 14, 2011 9:46 pm
Τελικα απο τον αλλο μηνα θα ειμαι ασφαλισμενη στον ΟΑΕΕ (μεχρι τωρα ημουν στο ΙΚΑ).Ποιο συγκεκριμενα λοιπον ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις,τωρα με τον ΕΟΠΥΥ θα μπορει ο νευρολογος μου που ειναι στο ΙΚΑ να συνεχισει να μου γραφει το betaferon οπως πριν ασχετα αν αλλαζω ταμειο?Θα παω την αλλη εβδομαδα να τον ρωτησω σχετικα αλλα αν καποιος ξερει θα μου διωχνατε το αγχος.
Ευχαριστω πολυ
 #63875  από elena
 Δευ Νοέμ 14, 2011 10:45 pm
χμμμμμμμ.......για πολλά χρόνια είμαι ασφαλισμένη στον ΟΑΕΕ....μια χαρά ταμείο!!!
Μόλις σήμερα λοιπόν παρέλαβα τις ενέσεις μου από το φαρμακείο του ΙΚΑ στην Αγ.Κωνσταντίνου!
παράδοξο .... :laughing-rolling: :laughing-rolling:
ξέρω μόνο για το τι ισχύει για το ταμείο μου!κρατάμε κανονικά τα βιβλιάρια....τους γιατρούς....οι πληρωμές γίνονται κανονικά όπως όλα αυτά τα χρόνια(εννοώ την δίμηνη εισφορά)....
από εκεί και ύστερα .....ο θεός βοηθός!!!
δεν κάνεις και μια ερώτηση στον ΟΑΕΕ?στο τοπικό γραφείο?
πάντως έμαθα ότι από την καινούρια χρονιά θα αλλάξουν πολλά πράγματα στα ταμεία....τώρα τι ακριβώς δεν έχω ιδέα..... :think:
 #63975  από kath
 Τετ Νοέμ 16, 2011 11:35 pm
Ελενα thanks για τις πληροφοριες.
Θα το ψαξω κ ελπιζω να βγαλω ακρη. Βασικα θα ηθελα να κρατησω το γιατρο μου.Μακαρι να μην χρειαστει να αλλαξω.Θα δειξει