• KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #63833  από kate2002
 Δευ Νοέμ 14, 2011 8:42 am
σταυρο, welcome στην καινουρια εβδομαδα;;; στα νεα μετρα;;; στις νεες ξεφτιλες;;; στη νεα τρυπα του ζωναριου;;;; στα νεα βαθη;;;; στο νεο πατο;;;; στο νεο πρωθυπουργο και τη (μη χεσω) νεα κυβερνηση;;; στη νεα ερμηνεια του συνταγματος;;; στη νεα χουντα;;; στο νεο λογαριασμο της δεη που ηρθε; στη νεα μειωση του μισθου μου που ελαβα;;; ή στο νεο πετρελαιο που πρεπει να πληρωσουμε; μήπως στη νεα βενζινη του αυτοκινητου;;; μπερδευτηκα, τοσα νεα πια...
καλημερα μας!!!!
 #63837  από Γιάννης
 Δευ Νοέμ 14, 2011 10:08 am
kate2002 έγραψε:σταυρο, welcome στην καινουρια εβδομαδα;;; στα νεα μετρα;;; στις νεες ξεφτιλες;;; στη νεα τρυπα του ζωναριου;;;; στα νεα βαθη;;;; στο νεο πατο;;;; στο νεο πρωθυπουργο και τη (μη χεσω) νεα κυβερνηση;;; στη νεα ερμηνεια του συνταγματος;;; στη νεα χουντα;;; στο νεο λογαριασμο της δεη που ηρθε; στη νεα μειωση του μισθου μου που ελαβα;;; ή στο νεο πετρελαιο που πρεπει να πληρωσουμε; μήπως στη νεα βενζινη του αυτοκινητου;;; μπερδευτηκα, τοσα νεα πια...
καλημερα μας!!!!
Ξέχασες την πολυαναμενόμενη επανεμφάνιση του Αβραμόπουλου. Συνεντευξιάζεται απόψε στη ΝΕΤ, blazer φρου φρου κι αρώματα. Με τέτοιες προσωπικότητες είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε. :banana-dreads:
Άιντε καλημέρα λέμεεεεε.
 #63843  από stayrosl
 Δευ Νοέμ 14, 2011 11:39 am
πολυ φωρτομενη εισαι.εγω μια καλημερα ειπα για να ξεκινησουμε ωραια την εβδομαδα.βεβαια δεν εχειs αδικο σε τιποτα απο αυτα που ειπεs και γω μαζι σου ειμαι αλλα δυστηχωs δεν μπορουμε να κανουμε κατι εκτοs απο το να τουs βριζουμε
 #63846  από kate2002
 Δευ Νοέμ 14, 2011 12:59 pm
stayrosl έγραψε:πολυ φωρτομενη εισαι....
βρε σταυρο! γουελκαμ ειπες χρυσε μου, κι οχι γκουτμορνιγκ! και αναρωτηθηκα απλως τι καλοσωριζεις! αφου καλωσορισες , δεν καλημερισες! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :teasing-neener:
 #63858  από billios
 Δευ Νοέμ 14, 2011 4:21 pm
Που εισουνα πουλακι μου εσυ?
Σου ειπανε οτι κερναμε γλυκο και ηρθες!
 #63896  από stayrosl
 Τρί Νοέμ 15, 2011 12:51 pm
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΕΙΠΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΕΙΟΥΣ ΓΙΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΩΣΠΕΡΑΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΜΟΥ :greetings-clappingyellow:
 #63898  από stayrosl
 Τρί Νοέμ 15, 2011 1:02 pm
εσυ που εισουν?εγω παντωs ειμαι εδω δυστηχωs γιατι αν μπορουσα θα πηγενα να παιξω χιονοπολεμο