• ΕΡΩΤΗΣΗ SOS

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #63658  από soulla
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 7:43 pm
ΨΑΧΝΩ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΝΑ CARTOON ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΠΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΝΕΙ ΓΚΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ .ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝ Ω ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΥΗ Ή ΧΙΟΥΗ.
 #63689  από panos59
 Παρ Νοέμ 11, 2011 12:45 pm
ΓΙΑ CARTOON ME ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΠΙ ΠΡΑΑΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ ............
ΑΛΛΑ, ΑΝ ΘΕΣ KATI ME ΧΟΝΤΡΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ, ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ:

[youtube]d6O8gHZm0o0[/youtube]

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΟΥ!

:greetings-waveyellow:
 #63696  από aoratos
 Παρ Νοέμ 11, 2011 2:49 pm
Χιούι, Ντιούι και Λιούι τα ανήψια του Ντόναλντ Ντακ! :P

#63697  από soulla
 Παρ Νοέμ 11, 2011 2:58 pm
[youtube]hGnAePa5pHE[/youtube]
ευχαριστω παιδες αλλα ειναι αλλο και ειναι αυτό...και εσεις ομως λετε να μην ηξερα τον λουι τον ντιουι και τον χιουι μαζι μεγαλωσαμε
 #63704  από Εύα
 Παρ Νοέμ 11, 2011 5:28 pm
soulla έγραψε:
Λετε να μην ηξερα τον λουι τον ντιουι και τον χιουι μαζι μεγαλωσαμε
Κι εσύ ποιά ήσουν; Η April, η May ή η June Duck?

Εικόνα

Εικόνα

Quackisses,

Εύα
 #63718  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Νοέμ 11, 2011 9:07 pm
panos59 έγραψε:ΓΙΑ CARTOON ME ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΠΙ ΠΡΑΑΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ ............
ΑΛΛΑ, ΑΝ ΘΕΣ KATI ME ΧΟΝΤΡΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ, ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ:

[youtube]d6O8gHZm0o0[/youtube]

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΟΥ!

:greetings-waveyellow:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Το καϋμενο ! Εμεινε με τη λαχταρα ! Τι γλυκουλι που ειναι :romance-heartsthree:
 #63722  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Νοέμ 11, 2011 9:27 pm
soulla έγραψε:[youtube]hGnAePa5pHE[/youtube]
ευχαριστω παιδες αλλα ειναι αλλο και ειναι αυτό...και εσεις ομως λετε να μην ηξερα τον λουι τον ντιουι και τον χιουι μαζι μεγαλωσαμε
ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΠΙ :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Πώς μου ξεφυγε τοσα χρονια ! Δεν το εχω ξαναδει !!! Ε!!!! Κι εγω με τα αλλα γνωστα παπια και ποντικια , μεγαλωσα !Αργοτερα, οσο ηταν μικρη η κορη μου ,διαβαζα και παλι , το Μικυ-Μαους, ανελλιπως ! Ειχα τη μικρη...για ξεκαρφωμα :laughing-rolling: Τωρα, τι γινεται ? Θα περιμενω,να αποκτησω εγγονια, για να διαβαζω τα δικα τους ! Μεχρι τοτε.....ξαναδιαβαζω τα παλια τευχη !!!! ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ,που εχω απο παιδι !!! Γιατι σε ολες τις ιστοριες του Ντισνεϋ, υπαρχουν ΜΟΝΟ θειοι,θειες,ανηψακια,αρραβωνιαστικοι,αρραβωνιαστικες,μια γιαγια .....κι οχι μαμαδες,μπαμπαδες κλπ ????????
 #63730  από Εύα
 Παρ Νοέμ 11, 2011 9:54 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ, που εχω απο παιδι !!! Γιατι σε ολες τις ιστοριες του Ντισνεϋ, υπαρχουν ΜΟΝΟ θειοι, θειες, ανηψακια, αρραβωνιαστικοι, αρραβωνιαστικες, μια γιαγια... κι οχι μαμαδες, μπαμπαδες κλπ ????????
Κοίτα εδώ:

Εικόνα

ΟΛΟΙ υπάρχουν! Μπορείς να βρεις και βιογραφικά τους, αν το ψάξεις. Στα γρήγορα βρήκα αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/Duck_family_(Disney)

Τώρα γιατί ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ πρωταγωνιστούν "ΜΟΝΟ θειοι, θειες, ανηψακια, αρραβωνιαστικοι, αρραβωνιαστικες, μια γιαγια... κι οχι μαμαδες, μπαμπαδες κλπ", κάποτε είχα διαβάσει μια αιτιολόγηση αλλά τώρα δεν την θυμάμαι. ;-)