• χρονια πολλα!!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #63627  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 2:10 pm
Μιμικαμ έγραψε:Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα..... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

Αννούλα καλημέρα, γιατί κόλλησες.....γενέθλια γιορτάζουμε...αν κατάλαβα καλά.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Ε!!!...Αν ειναι ετσι... :occasion-birthdaymulticolor: :occasion-cake: :occasion-balloons: Αορατε...!!!!
 #63631  από aoratos
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 2:34 pm
Πω πω τι μου θυμίσατε πάλι... καλά είναι ανάγκη κάθε χρόνο να γιορτάζουμε? :teasing-neener: :teasing-neener:

Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές σας. Σας αντεύχομαι ότι καλύτερο να το έχετε σύντομα μαζί σας!

Ευχαριστώ Άννι μου που με θυμήθηκες. Ευχαριστώ Χρύσα, Άννα, ντίαρ Έλενα, Αχιλλέα , Γενοβέφα, Μιμικαμ, Βιστον φάμιλυ και κόρη Ο.Ε. :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Στα ονόματα έπεσες σε όλα έξω Άννα! :P
Βιστονίνα να μου φιλήσεις την μικρή Βιστονοπούλα. :romance-kisscheek:

Εσύ Έλενα πες μου σε παρακαλώ τι ζώδιο είναι η ξανθιά τσαχπινογαργαλιάρα να δω αν ταιριάζουμε! :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:

Α και στην άλλη ερώτηση... πόσα κλείνω... λες και δεν ξέρεις ληξίαρχε που κρατάς αρχείο με όλους... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Εικόνα
 #63633  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 2:39 pm
Ευτυχως που επεσα εξω στα ονοματα !!! Μονο το ''Ορεστης''....ειναι ενταξει !!!! Τα υπολοιπα....αστα να πανε ! Ειναι για να κανεις μηνυση σε νονο,γονεις και παπα.....Και παλι...ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ :romance-kisscheek:
 #63634  από elena
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 2:44 pm
aoratos έγραψε:Πω πω τι μου θυμίσατε πάλι... καλά είναι ανάγκη κάθε χρόνο να γιορτάζουμε?

Εσύ Έλενα πες μου σε παρακαλώ τι ζώδιο είναι η ξανθιά τσαχπινογαργαλιάρα να δω αν ταιριάζουμε! :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:

Α και στην άλλη ερώτηση... πόσα κλείνω... λες και δεν ξέρεις ληξίαρχε που κρατάς αρχείο με όλους... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
1.όχι καλέ.....εσύ μπορείς να γιορτάζεις κάθε 3 χρόνια ας πούμε........θα μας τρελλάνεις? :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

2.ζώδιο δεν ξέρω καρδιά μου......το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι βυζομπαλού όπως θα βλέπεις και ο ίδιος........

3.θέλω να το ακούω να το λες........... :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:

:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #63635  από kate2002
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 3:38 pm
χροοοοονια πολλαααααααα!!! ααααααα!!!!!!!!! αααααααα!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

:romance-hearteyes: σε εκτιμω αφανταστα, δεν αντεχω , θα το μαρτυρήσω.......!!!! μάη ειναι γεννημενη η κοπελιτσα με τα τεραάαστια προσοντα!!!! και ναι, ταιριαζει με οοολους!!! με το καταλληλο αντιτιμο δηλαδη!!! :laughing-rolling: ενεκα οι καιροι, ξερεις... ;) :laughing-rolling: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #63636  από βικυ
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 3:46 pm
Χρονια πολλα και καλα Αορατε!!!!!!!!!
Μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια!!!!!!!!

[youtube]cX-DnjzgVAI[/youtube]
υ.γ.Να ρωτησω....τωρα που λειπει η Βιστονινα.....ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΕΙΣ????????????? χι χι χι
 #63644  από panos59
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 6:15 pm
Χρόνα σου Πολλά φιλαράκο Αόρατε!
Νάσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος!
:greetings-waveyellow:
 #63648  από maestro
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 6:24 pm
Χρονια καλά και πολλά Αόρατε και πάντα χαμόγελα!!
 #63651  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 6:27 pm
soulla έγραψε:http://www.grapheine.com/bombaytv/movie ... a7442.html
:clap: :clap: :clap: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: A movie by Skevi !!!!! :text-bravo: Skevi !!!!!!!!