• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6316  από elena
 Τετ Ιουν 24, 2009 1:11 pm
Τώρα με νευρίασες :cry: :cry: :cry: βγάλτα αμέσως γιατί δεν θα σου ξαναμιλήσω...ΚΟΨΕ....
εγώ μιλάω σοβαρά και εσείς.... :cry: :cry:
 #6333  από elena
 Τετ Ιουν 24, 2009 6:05 pm
Αλέξανδρε και Γιούλη, ξέρετε τι έκανε :cry: ο αόρατος?έβαλε κάτι βίντεο ...με κάτι πάρα πολύ χοντρές :cry: απαίσιες όμως χοντρές :cry: και είχαν και τραγουδάκια,για αυτό νευρίασα....αλλά ο πονηρός τα έβγαλε και δεν τα είδατε :!: επειδή έγραφα για τις δίαιτες που συζητάγαμε χτες :!:
τώρα εντάξει :D του ξαναμιλάω :D
 #6335  από elena
 Τετ Ιουν 24, 2009 6:17 pm
Εγώ όμως το ΚΑΡΦΙ,τον ΚΑΡΦΩΣΑ...χιχιχιχιχι :mrgreen:
 #6336  από Γιούλη Κ.
 Τετ Ιουν 24, 2009 6:43 pm
[youtube]_OBlgSz8sSM[/youtube]
aorate ευχαριστώ πολύ :lol: :lol: :lol: Έκανα ένα πείραμα και τα κατάφερα :lol: Πλάκα δεν έχουν τα μικρά;
Επίσης ευχαριστώ για την εκτενέστατη απάντηση και στην άλλη μου ερώτηση :lol:
Μήπως να απευθύνομαι σε σένα για τις όποιες απορίες μου εδώ; :roll: Πρόσεξε τι θα απαντήσεις ;) Η επόμενη ερώτηση είναι ante portas!!!
Έλενά μου τι έγινε; έχω χάσει κάτι; :roll:
Mary_d_ath καλή σου επιτυχία :lol: Τώρα βέβαια θα δίνεις μάλλον, αλλά η σκέψη μας κοντά σου :lol:
Έλενα καταπληκτική η περιήγησή σου στις Κυκλάδες :lol: θα συνεχίσεις και με άλλες περιοχές χιχι!!! :roll:
Αυτό το κλειδί άστο σε μια μεριά :roll: Κάθε πρωί φουσκώνω τρώγοντας... τον τόπο χιχιχι :lol:
Θα σας πω καλό απόγευμα, ελπίζοντας να τα πούμε και για βράδυ :roll:
Υ.Γ. είστε πολλοί στο forum βλέπω :lol: ώστε ο aoratos κάνει πλακίτσες; Ελενάκι μου μη μασάς, άκου τον Αλέξανδρο :lol: aorate και οι πλακίτσες χρειάζονται :lol: συμφωνείς Έλενα; δε βγαίνει αλλιώς η ρημάδα η ζωή :mrgreen:
 #6338  από elena
 Τετ Ιουν 24, 2009 7:12 pm
Μα και εγώ πλάκα έκανα!!! :D σιγά μην μίλαγα σοβαρά :D
τώρα αν με πήρατε στα σοβαρά δεν φταίω εγώ.... :!:

που θέλετε να σας ταξιδέψω ?πείτε προοορισμό και φύγαμε!!! :D
<σε άλλη γη σε άλλα μέρη που κανένας δεν θα ξέρει>
 #6339  από Γιούλη Κ.
 Τετ Ιουν 24, 2009 7:49 pm
:D :D :D :D :D :D :D :D
Έλενα δε σε παρεξήγησε κανείς :lol: Είπαμε πλακίτσες κάνουμε σ' αυτό το καφενείο :lol: Εντάξει; ;)
 #6343  από mary_d_ath
 Τετ Ιουν 24, 2009 9:25 pm
Παιδιά, είμαι να σκάσω... :(
"Τράκαρα", αλλά πως είναι το θέμα...

Πάω να πάρω μία δεξιά στροφή και στη γωνία ήταν παρκαρισμένο ένα μηχανάκι, παράλληλα πήγαινα, έτσι νόμιζα, (δεν κοίταξα ούτε τον καθρέφτη γιατί ήμουν 100% σίγουρη) μέχρι που άκουσα το "γκντουπ"!
Σταμάτησα, το είδα πεσμένο κάτω, το φιλοσόφησα... Σκέφτηκα "σιγά μην έπαθε τίποτα το μηχανάκι, πως το είχε παρκάρει κι αυτός έτσι, τι ηλίθιος" και σηκώθηκα κι έφυγα γιατί βιαζόμουν...
Πάω να πάρω μία συμφοιτήτριά μου από το σπίτι της, βάζω alarm και βγαίνω να πάρω αέρα και τι βλέπω;; Γδαρμένη τη δεξιά μου πλευρά... :( :( :(
Το μηχανάκι έφταιγε, που δεν ήξερε πως παρκάρουν, αλλά έφταιγα κι εγώ που δεν κοίταξα τον καθρέφτη και να η ζημιά τώρα... Πρώτο "τρακάρισμα" και με παρκαρισμένο!! Αν είναι δυνατόν, όπου και να το πω θα γελάνε...
Οδηγώ σχεδόν 3 μήνες, έχω βγει εθνική, έχω οδηγήσει σε γκρεμούς και πήγα και τράκαρα με παρκαρισμένο!! Φέρτε τις ντομάτες!! :lol:

Βέβαια το μόνο θετικό είναι ότι έγραψα τέλεια! :D :D

Μου στείλατε αρκετή θετική ενέργεια κι εσείς, σας ευχαριστώ!
Φεύγω τώρα, πάω να το γιορτάσω!!

Καλό βράδυ σε όλους/όλες!
 #6353  από elena
 Τετ Ιουν 24, 2009 11:41 pm
Συγχαρητήρια Mary_d_ath για το ότι έγραψες τέλεια!!!καλά αποτελέσματα!!!

και όσο για το τρακάρισμα μην ανησυχείς αυτά συμβαίνουν όταν οδηγείς ,φτάνει να μην έχουμε απώλειες!!! :D
εγώ οδηγώ 25 χρόνια και το πρόβλημα που έχω είναι με τα πεζοδρόμια....όλο μπροστά μου ξεφυτρώνουν...έτσι στα καλά καθούμενα!!!
την τελευταία φορά ξηλώθηκε η μάσκα του αυτοκινήτου...είναι και χαμηλό το αυτοκίνητο....
έχω την εντύπωση ,ότι στην περιοχή μας ,τα πεζοδρόμια τα φτιάχνουν πιό ψηλά...λόγω των πλημμυρών τον χειμώνα....
για αυτό σου λέω μην ανησυχείς γιατί αυτά...συμβαίνουν...καθημερινά!!! :D :D
ο άντρας μου ,μου λέει ΤΡΑΚΤΕΡ θα σου πάρω,εγώ βέβαια του λέω ότι δεν χρειάζεται...ένα ΤΣΙΠ
θα είναι αρκετό :D :D :D

καλή διασκέδαση!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ καληνύχτα και καλό ξημέρωμα...θα τα πούμε αύριο :D :D :D
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 2901