• Πρόταση πρός τον Admin

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6226  από thodoris
 Τρί Ιουν 23, 2009 12:47 pm
Νομίζω πως η στήλη "άρθρα-νέα" είναι σε φάση υπολειτουργίας και αυτό γιατί ανανεώνεται σπάνια τη στιγμή που υπάρχουν αρκετά νέα σε σχέση με αποτελέσματα ερευνών κ.τ.λ.
Επειδή κατανοώ τη δυσκολία να μπορεί ένα άτομο να κάνει μεταφράσεις και να κρατά τη στήλη Up to date θα πρότεινα να υπάρχει ειδικό link στην αρχική σελίδα στο οποίο κάποιος θα μπορεί να επικοινωνεί με τον admin στέλνοντας κάποιο κείμενο και ο admin με τη σειρά του να ελέγχει το κείμενο αυτό και στη συνέχεια να το ανεβάζει στη στήλη.
Βέβαια αυτό μπορεί να γίνει και τώρα με απευθείας μήνυμα αλλά νομίζω η παρουσία του link θα προέτρεπε πιο πολλούς στο να ανεβάζουν κάποιες πληροφορίες.
 #6247  από Στάθης
 Τρί Ιουν 23, 2009 3:25 pm
Είναι πραγματικά δύσκολα να συντηρώ αυτήν την σελίδα, και σε ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον σου Θοδωρή να προτείνεις τρόπους βελτίωσης και βοήθειας της συγκεκριμένης σελίδας.

Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να στέλνει μεταφρασμένα κείμενα ή άρθρα σχετικά με την πάθηση στο email: info@mssociety.gr μέχρι να διαμορφώσω την σχετική λειτουργία στην πρώτη σελίδα (αν και υπολειτουργώ γενικός τον τελευταίο καιρό .....).
 #6257  από butterfly-
 Τρί Ιουν 23, 2009 5:11 pm
Συμφωνώ κι εγώ με το Θοδωρή ,Στάθη.

Θα ήταν επίσης καλό να φτιαχτεί μια καινούρια κατηγορία
που να βάζουμε όλοι τα άρθρα που κατά καιρούς βρίσκουμε σχετικά με την ΣΚΠ.
Τώρα υπάρχουν διάσπαρτα σε διάφορες κατηγορίες. Νομίζω πως θα ήταν καλό να συγκεντρωθούν κάπως...
Το Forum λειτουργεί πολύ καλά. Η παρέα μας όμως μεγαλώνει κάθε μέρα και ίσως θα ήταν καλό
να... νοικοκυρευτούμε λιγάκι.
:P :P

*** Θα αναρτήσω ένα άρθρο σχετικά με τα γονίδια που βρήκα πριν από λίγο...
 #6305  από elena
 Τετ Ιουν 24, 2009 9:11 am
Στάθη τι ακριβώς εννοείς..να συντηρείς αυτή την ιστοσελίδα?γιατί δεν ζητάς την βοήθειά μας?
εγώ πχ.μία πρίζα,μία λάμπα ξέρω να αλλάζω...εεε δεν μπορεί κάτι θα ξέρουν να κάνουν και οι υπόλοιποι...η Γιούλη ας πούμε,φτιάχνει καφέ ...και ΨΩΜΙ !!!
:D :D :D :D
ελάτε αστιεύομαι!!!!έχω να σου στείλω υλικό ,που έχω μαζέψει από δω και από κει!!!αν θέλεις :?
 #6342  από Στάθης
 Τετ Ιουν 24, 2009 8:56 pm
Πολύ σωστά τα λέτε όλοι, όλα θα μπουν στην θέση τους σιγά σιγά μην ανησυχείτε !

Ιωάννααααααααα, μην αναρτάς άρθρα εδώ μέσα στο Forum και χάνονται στα βάθυ, στο χάος των χιλιάδων αναρτήσεων του Forum. Γιατί δεν τα στέλνεις σε μένα να τα αναρτώ καθώς πρέπει στην σελίδα που πρέπει των άρθρων & νέων; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα στέλνεις στο email info@mssociety.gr !

Οι κανόνες μιας ανάρτησης είναι μια σωστή μετάφραση και την δήλωση της πηγής ! Απλά και όμορφα !

Έλενα πραγματικά είσαι μέγα αφασία χαχα θα σας βάλουμε στην καντίνα του site .........
 #6350  από litsa
 Τετ Ιουν 24, 2009 10:55 pm
με το μαλακό Στάθη να της τα λές της Ελενας..
εγώ της είπα να την κάνουμε αρχηγό μετά από σένα και άστα δεν θέλει!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
που ξέρεις όμως μπορεί στην καντίνα να της αρέσει...
!!!!
κάνει για συγγραφέας κα΄τι τέτοιο τέλος πάντων!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: