• Επικαιρότητα: Για ΓΕΛΙΑ και για ΚΛΑΜΜΑΤΑ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #63401  από Εύα
 Κυρ Νοέμ 06, 2011 10:32 pm
Αγγελία

Πωλείται Πρωθυπουργός, ελάχιστα μεταχειρισμένος (2 χρόνια), λόγω
 αποχώρησης.
1) Γλώσσα: Βασική Γλώσσα Αγγλικά, ομιλεί σπαστά Ελληνικά.

2) Ιδεολογία: Άνευ – ό,τι του σφυρίξεις κάνει.

3) Εμφάνιση: Διαθέτει μουστάκι – κατάλληλος για δικτάτορας σε αραβικά κράτη.
4) Συνοδευτικά: πλήρης γκαρνταρόμπα κοστουμιών 2011, μαζί με τα
παπούτσια.
5) Δώρο: 1 κοινοβουλευτικό SET 153 τεμαχίων.

Μόνο σοβαρές προτάσεις,
 δεν σηκώνω αποκρύψεις!!!
 #63402  από Εύα
 Κυρ Νοέμ 06, 2011 10:39 pm
Φιλοσοφημένη απάντηση...
Συνημμένα
20111106 George Antotis Mhxanh.jpg
20111106 George Antotis Mhxanh.jpg (41.03 KiB) Προβλήθηκε 253 φορές
 #63408  από kate2002
 Δευ Νοέμ 07, 2011 8:53 am
Τελευταία μέρα Πρωθυπουργός (να μην ξεχάσω...)
Να μην ξεχάσω φεύγοντας.....

- Να ενημερώσω τον μάγειρα στο Μαξίμου, να σταματήσει να φτιάχνει ρεβυθοσαλάτα με φρέσκο κρεμμυδάκι και μαϊντανό για το μεσημεριανό μου και να χτυπάει στο μπλέντερ αυτά τα πράσινα ξεράσματα με τη σπιρουλίνα, που έπινα για πρωινό.

- Να σβήσω από τον....
υπολογιστή όλα τα αρχεία και κυρίως τα games και τα mails και να κάνω προσεκτικά delete τις τσόντες από τα favourites.

- Να μαζέψω από τα υπόγεια τα όργανα γυμναστικής και τα σεξουαλικά αξεσουάρ...τόσα λεφτά έδωσα...

- Να πετάξω τη γ@μημένη τη μονόπολη, που έπαιζα και έχανα 2 χρόνια, γιατί έπεφτα στην λεωφόρο Αμαλίας με 4 σπίτια συν ξενοδοχείο και έμενα άφραγκος από τον πρώτο γύρo. Μέχρι οι καθαρίστριες του Μαξίμου με κέρδιζαν.
- Να περάσω από φαρμακείο να πάρω lexotanil για την Άντα, τη σοκοφρέτα της μαμάς, σχοινιά επίσης για να δέσουμε τη μαμά – γιατί ποιός την κρατάει - και την καπαρτίνα απ’ το καθαριστήριο, γιατί χειμώνιασε.

- Να κλείσω εισητήρια για τη συναυλία του Τζάστιν Μπίμερ στο Λονδίνο για να πάμε με τη Μαργαρίτα - την κόρη μου...

- Να ενημερώσω τον αδελφό μου τον Νίκο, ότι δεν είμαι πιά πρωθυπουργός και ό,τι έκανε ...έκανε. Τώρα ...δεν με ξέρεις, δεν σε ξέρω, υποφέρεις και υποφέρω...θα καταλάβει αυτός...

- Να πετάξω το ελληνο-αγγλικό λεξικό, που μου έπρηξε τα συκώτια τόσα χρόνια και επιτέλους ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!!!

- Να κλείσω σουίτα στο Woldorf Astoria στο New York, για να περάσουμε με τη μαμά το ΤhanksGiving για πρώτη φορά φέτος ήσυχα.

- Να φορέσω το γκρι Armani με τη μπλε ρουά γραβάτα, που με φωτίζει, βγαίνοντας από το Μαξίμου γιατί αν με πιάσουν στο στόμα τους η Ηλιάκη και ο Μουτσινάς, δεν με ξεπλένει ούτε ο Μισισιπής στην πατρίδα.

- Να ξεκρεμάσω τον «Τέτση» από το γραφείο, που μου έκανε δώρο ο Γερουλάνος στη γιορτή μου, του Αγίου Γεωργίου - βοήθειά μας- γιατί ...πρώτον έχει 60 χιλιάρικα και δεύτερον ταιριάζει στο πατρικό της μαμάς, στο Ιλλινόις.

- Να ξεκολλήσω τις τσίχλες, που είναι κολλημένες κάτω από το γραφείο, μην τις ανακαλύψει ο « καινούργιος» και ξεφτιλιστούμε.

- Να κατεβάσω από το πατάρι και να κάψω τη στολή του Νέρωνα, που φορούσα όταν ήμουν μόνος μου και έπαιζα «αυτοκρατορία».

- Να πάω στην Αμερικανική Πρεσβεία και να πάρω την κανονική μου ταυτότητα και το διαβατήριο.

- Να βρίσω αυτό το μυγόφτυμα τον Παπακωνσταντίνου, που τον έκανα υπουργό και με κατέστρεψε.

- Να βρω στο λεξικό τι είναι ο πολιτικός Καιάδας, που με απειλούν ότι θα με ρήξει η ιστορία.

- Να πάρω...τις τρίχες του Σαμαρά, τις άπλυτες κάλτσες του Βενιζέλου και το σώβρακο του Πάγκαλου –που χρυσοπλήρωσα τις υπηρέτριές τους για να μου τα φέρουν- και να τα πάω στον Πιτ Παπαδάκο να τους κάνουμε βουντού.

- Να κοιτάξω στο ωροσκόπιο, που στο διάολο είναι ο Κρόνος και με πήδηξε δυό χρόνια...

- ...και το σημαντικότερο για μια τελευταία φορά... να βγάλω τα σκουπίδια....

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

Εικόνα

το χειροτερο ολων ειναι οτι ο συνδιασμος των παικτων στην παραλια απο σημερα ειναι καταστροφικος δυο φορες... ειναι οντως ωρα να αποφασισουμε: θα μας σκοτωσουν ή θα αυτοκτονησουμε; μπορουμε ομως απλα να ...ευχαριστηθουμε τον ομαδικο βιασμο. :think: :shock:

παντα αφηρημενη...
την καλημερα μου!
 #63451  από Εύα
 Δευ Νοέμ 07, 2011 9:25 pm
kate2002 έγραψε: Τελευταία μέρα Πρωθυπουργός
Να μην ξεχάσω φεύγοντας...

- Να ενημερώσω τον μάγειρα στο Μαξίμου, να σταματήσει να φτιάχνει ρεβυθοσαλάτα με φρέσκο κρεμμυδάκι και μαϊντανό για το μεσημεριανό μου και να χτυπάει στο μπλέντερ αυτά τα πράσινα ξεράσματα με τη σπιρουλίνα, που έπινα για πρωινό.

- Να σβήσω από τον... υπολογιστή όλα τα αρχεία και κυρίως τα games και τα mails και να κάνω προσεκτικά delete τις τσόντες από τα favorites.

- Να μαζέψω από τα υπόγεια τα όργανα γυμναστικής και τα σεξουαλικά αξεσουάρ... τόσα λεφτά έδωσα...

- Να πετάξω τη γ@μημένη τη μονόπολη, που έπαιζα και έχανα 2 χρόνια, γιατί έπεφτα στην λεωφόρο Αμαλίας με 4 σπίτια συν ξενοδοχείο και έμενα άφραγκος από τον πρώτο γύρo. Μέχρι οι καθαρίστριες του Μαξίμου με κέρδιζαν.

- Να περάσω από φαρμακείο να πάρω Lexotanil για την Άντα, τη σοκοφρέτα της μαμάς, σχοινιά επίσης για να δέσουμε τη μαμά – γιατί ποιός την κρατάει - και την καπαρτίνα απ’ το καθαριστήριο, γιατί χειμώνιασε.
Δεν αρκούν τα σχοινιά για τη μαμά, χρειάζεται Tavor, αλυσίδα και φίμωτρο.

- Να κλείσω εισητήρια για τη συναυλία του Τζάστιν Μπίμερ στο Λονδίνο για να πάμε με τη Μαργαρίτα - την κόρη μου...

- Να ενημερώσω τον αδελφό μου τον Νίκο, ότι δεν είμαι πιά πρωθυπουργός και ό,τι έκανε... έκανε. Τώρα... δεν με ξέρεις, δεν σε ξέρω, υποφέρεις και υποφέρω... Θα καταλάβει αυτός...
- Να ενημερώσω τον αδελφό μου τον Αντρίκο να το φέρει "μαλακά" στα γκαρντάσια μου απέναντι, μην με πάρουν κι από κει με τις πέτρες...

- Να πετάξω το ελληνο-αγγλικό λεξικό, που μου έπρηξε τα συκώτια τόσα χρόνια και επιτέλους ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ!!!

- Να κλείσω σουίτα στο Woldorf Astoria στο New York, για να περάσουμε με τη μαμά το Τhanksgiving για πρώτη φορά φέτος ήσυχα.

- Να φορέσω το γκρι Armani με τη μπλε ρουά γραβάτα, που με φωτίζει, βγαίνοντας από το Μαξίμου, γιατί αν με πιάσουν στο στόμα τους η Ηλιάκη και ο Μουτσινάς, δεν με ξεπλένει ούτε ο Μισισιπής στην πατρίδα.

- Να ξεκρεμάσω τον «Τέτση» από το γραφείο, που μου έκανε δώρο ο Γερουλάνος στη γιορτή μου, του Αγίου Γεωργίου - βοήθειά μας- γιατί... πρώτον έχει 60 χιλιάρικα και δεύτερον ταιριάζει στο πατρικό της μαμάς, στο Ιλλινόις.

- Να ξεκολλήσω τις τσίχλες, που είναι κολλημένες κάτω από το γραφείο, μην τις ανακαλύψει ο «καινούργιος» και ξεφτιλιστούμε.

- Να κατεβάσω από το πατάρι και να κάψω τη στολή του Νέρωνα, που φορούσα όταν ήμουν μόνος μου και έπαιζα «αυτοκρατορία».

- Να πάω στην Αμερικανική Πρεσβεία και να πάρω την κανονική μου ταυτότητα και το διαβατήριο.

- Να βρίσω αυτό το μυγόφτυμα τον Παπακωνσταντίνου, που τον έκανα υπουργό και με κατέστρεψε.

- Να βρω στο λεξικό τι είναι ο πολιτικός Καιάδας, που με απειλούν ότι θα με ρήξει η Ιστορία.

- Να πάρω... τις τρίχες του Σαμαρά, τις άπλυτες κάλτσες του Βενιζέλου και το σώβρακο του Πάγκαλου – που χρυσοπλήρωσα τις υπηρέτριές τους για να μου τα φέρουν - και να τα πάω στον Πιτ Παπαδάκο να τους κάνουμε βουντού.
- Να συμβουλευτώ τη μητριά μου τη Δήμητρα τί άλλο μπορώ να κάνω, αν δεν πιάσει το βουντού άμεσα.

- Να κοιτάξω στο ωροσκόπιο, που στο διάολο είναι ο Κρόνος και με πήδηξε δυό χρόνια...

- ...και το σημαντικότερο για μια τελευταία φορά... να βγάλω τα σκουπίδια....

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

Εικόνα

το χειροτερο ολων ειναι οτι ο συνδιασμος των παικτων στην παραλια απο σημερα ειναι καταστροφικος δυο φορες... ειναι οντως ωρα να αποφασισουμε: θα μας σκοτωσουν ή θα αυτοκτονησουμε; μπορουμε ομως απλα να... ευχαριστηθουμε τον ομαδικο βιασμο. :think: :shock:
Ούτε θα μάς σκοτώσουν, ούτε θ' αυτοκτονήσουμε. Αν πεθάνουν όλοι οι Έλληνες, ποιός θα ψηφίζει να βγαίνει Κυβέρνηση; :P

παντα αφηρημενη...
την καλημερα μου!
Καλά να είσαι, έσκασα στα γέλια! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
:violin:
 #63456  από Εύα
 Δευ Νοέμ 07, 2011 10:22 pm
Δραματικό μέιλ του Ανδρέα Παπανδρέου, που απευθύνεται στον γιο του, το Γιώργο Παπανδρέου

Εικόνα

Τα ’μαθα τα νέα Γιωργάκη. Και σε λέω « Γιωργάκη» γιατί κανένας δεν με παρασύρει να σε πω «Γιώργο», όπως σε βάφτισαν οι κόλακες, μόλις βγήκες πρωθυπουργός.

Γιωργάκη, σε είδα στην τηλεόραση στην ομιλία σου στη Βουλή και σπάραξε η καρδιά μου. Χίλιες φορές να έβλεπα τούρκικο. Εγώ είμαι πεθαμένος. Αλλά σκέτο πεθαμένος. Εσύ πάνω στο βήμα ήσουν και πεθαμένος και ψόφιος.

Δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου και στο θάνατό μου ότι θα 'βλεπα αυτό το θλιβερό πολιτικά θέαμα. Στα 40 να κάνεις και το μνημόσυνο.

Αφού την έκανες έτσι την ομιλία θα έπρεπε να την κορυφώσεις τουλάχιστον στο τέλος. Να βουτήξεις από το βάθρο της Βουλής να γνωρίσεις την αποθέωση.

Γιωργάκη, όταν σε έβλεπα στην κούνια, έλεγα «χαζό παιδί, χαρά γεμάτο». Θυμήθηκα χθες πριν κοιμηθώ τα πρώτα σου βήματα. Ήσουν το πρώτο παιδί που έκανε τα πρώτα βήματα προς τα πίσω. Το Rewinds που λένε τα αστεία στο διαδίκτυο.

Αργότερα έμαθες αριθμητική μέχρι το 10, όσα δηλαδή τα δάχτυλα των χεριών του. Για το 20 έβγαζες και τα παπούτσια σου να μετρήσεις. Το αντίθετο με τα σημερινά παιδιά που μαθαίνουν να μετράνε εύκολα. Μνημόνιο 1, 2, 3, 4 κλπ.

Tώρα, μετά από τόσες δεκαετίες, κατάλαβα και την παιδική αγάπη για τα ελικόπτερα. Τριακόσια ελικοπτεράκια σου είχα πάρει.

Εικόνα

Έπαθα την πλάκα μου, όταν βγήκες πρωθυπουργός. Εσύ. Που για να βάλεις τις κάλτσες σου, χρειάζεσαι προσπέκτους.

Όμως τρελάθηκα από αυτά που είδα στην πρωθυπουργία σου. Έλεγα ότι εγώ είμαι ο μεγαλύτερος δημαγωγός και ψεύτης στην ιστορία. Αλλά ομολογώ με ξεπέρασες. Ρισπέκτ.

Ιδιαίτερα στο « ψεύτης» , δεν παίζεσαι. Λες τρελά ψέματα. Κατόρθωσα να καταλάβω τι πραγματικά πιστεύεις, όταν τάβαλα στον υπολογιστή μου αυτά που λες και τα διάβασα ανάποδα. Κάτι κατάλαβα έτσι. Και το κυριότερο ότι το «δημοψήφισμα» δεν το ήθελες από την αρχή. Ήταν σαρδάμ.

Όσο για το «δημαγωγός» μάλλον καλά κάνεις. Ο Έλληνας τη θέλει τη δημαγωγία. Την έχει στο πετσί του. Θυμήσου εμένα. Τι μου έλεγαν για τον Τσοβόλα; Τον είδες που βγήκε στον Χατζηνικολάου σαν σωτήρας;

Γιωργάκη, σε αυτό που σε συγχαίρω είναι για την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Καλά κάνεις και τους αλλάζεις τα πέταλα. Μην απειλείς που λένε ότι θα σε ρίξουν. Κι αυτοί Έλληνες είναι, την τελευταία στιγμή, θα ψηφίσουν το αντίστροφο από αυτό που λένε.

Σε αυτή την Κ.Ο. όμως έχεις και ένα διαμάντι. Την Καΐλή. Για στείλε μου το κινητό της, να της πω εγώ τι σημαίνει «καλτσοδέτα».

Είμαι οργισμένος μαζί σου ΓΑΠ. Αλλά προχώρα. Ο Έλληνας, αυτός ο μ@λ@κ@ς λαός, έχει απεριόριστες δυνάμεις. Αντέχει. Ξέσκισέ τον.

Θα καταλάβεις ότι έχεις κάνει κάτι αν γίνει απεργία των υπαλλήλων καθαριότητας αλλά δεν θα υπάρχουν σκουπίδια στο δρόμο για να μαζέψουν.

Μια διαφήμιση λέει «Εσείς ξέρετε που φτάνει μια κουτσομούρα;». Εγώ ξέρω που φτάνει ένας Γιωργάκης.

Γιωργάκη, αυτό είναι το πρώτο μέιλ για σήμερα. Θα ακολουθήσουν και άλλα εντός της ημέρας. Να προσέχεις τον Νίκο, μην χάσει από τα CDS.

Εγώ μίλησα για το χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Εσύ με Βενιζέλο και Πάγκαλο, μίλα για το «μπαουλοντίβανο της Ιστορίας».

Γιωργάκη, ναι, εξακολουθείς ακόμα να είσαι χαζό παιδί, χαρά γεμάτο. Όμως ομολογώ ότι οργίζομαι όταν αποκαλούν προδότη. Είμαι πατέρας σου και ξέρω. Καμιά σχέση. Μικρός μόνο σου άρεσε ένα παιχνίδι που το έλεγαν «Προδοτούλη». Πεντακόσια σού είχα πάρει από δαύτα, με τις κούτες μου τα ’στελναν από την Αμερική.

Τα ’μαθα τα νέα, Γιωργάκη. Πάρε και δύο νέα συνθήματα μου, που ανέβασε ο Καραμανλής σήμερα στον τοίχο του φέισμπουκ μου:

- ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
- Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
 #63457  από Εύα
 Δευ Νοέμ 07, 2011 10:30 pm
Oι Έλληνες κάνουν χιούμορ (με την κατάντια τους).
Aπό τους Hail to Fail.

Εικόνα
 #63458  από Μιμικαμ
 Δευ Νοέμ 07, 2011 10:37 pm
Ευα μου νάσαι καλά.....κατο.@@@@κα απ' τα γέλια.... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:

Περιμένουμε και τ'αλλα mail του δημαγωγού μπαμπά.....όμως δίκιο έχει σε πολλά...ο Ελληνας
εχει στο πετσί του την μΛ@@@@α, μ'αυτήν τρέφεται.... :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked:
 #63464  από Εύα
 Τρί Νοέμ 08, 2011 12:49 am
Ο μονόλογος του ΓΑΠ για τον οποίο επιμόνως του ζητούν τα πνευματικά δικαιώματα...
Συνημμένα
2011-11-07 O Monologos tou GAP.jpg
2011-11-07 O Monologos tou GAP.jpg (94.19 KiB) Προβλήθηκε 134 φορές
 #63475  από panos59
 Τρί Νοέμ 08, 2011 8:49 am
Εικόνα

:evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Τρί Νοέμ 08, 2011 11:15 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 100