• ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #634  από ΧΡΗΣΤΟΣ 76
 Σάβ Νοέμ 15, 2008 1:12 am
ΝΙΩΘΩ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΓΕΙΑ . ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΛΕΣ ΛΟΙΟΠΟΝ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΧΡΗΣΤΟ ΕΙΜΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΣΚΠ. ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΣΚΠ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΕΝΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΡΙΞΕΙ 3 ΧΠΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ,ΜΕΛΕΤΑΝΕ,ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΣΚΠ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ...ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ,ΗΖΩΗ,ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ..ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ-ΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ. ΦΙΛΙΚΑ ΧΡΗΣΤΟΣ 76 8-)
 #636  από Χρήστος
 Σάβ Νοέμ 15, 2008 5:08 am
ΧΡΗΣΤΟΣ 76 έγραψε: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΑΝΕ,ΜΕΛΕΤΑΝΕ,ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΣΚΠ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ.
Οντως υπαρχουνε επιστημονες στο εξωτερικο που το παλευουνε. Να ναι καλα οι ανθρωποι, να το φτασουνε μεχρι τελους. Οσο υπαρχουνε χωρες που χρηματοδοτουνε την ερευνα, δεν απελπιζομαστε :D :D

Καλως ορισες!!!
 #643  από ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ
 Κυρ Νοέμ 16, 2008 12:11 pm
Γειά σου, Χρήστο.Τα πρώτα χρόνια έτσι ένιωθα κι εγώ για την αγάπη μου το avonex, αν και τώρα τελευταία με έχει τσακίσει με τις παραενέργειες της.Αλλά δόξα τω θεώ υπάρχουν ΦΑΡΜΑΚΑ!!!!!!!!!! :D
 #647  από Χρήστος
 Δευ Νοέμ 17, 2008 3:36 am
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ έγραψε:Γειά σου, Χρήστο.Τα πρώτα χρόνια έτσι ένιωθα κι εγώ για την αγάπη μου το avonex, αν και τώρα τελευταία με έχει τσακίσει με τις παραενέργειες της.Αλλά δόξα τω θεώ υπάρχουν ΦΑΡΜΑΚΑ!!!!!!!!!! :D
Καλησπερα Κατερινακι.
Υπαρχουν φαρμακα τα οποια δεν κανουν τιποτα, γιατι προφανως το μονο που μπορουν να καταπολεμησουν ειναι ενδεχομενα μελλοντικα περιστατικα. Δηλαδη στοχευουν στην προληψη και οχι στη θεραπεια. Ειναι σαν να πηγαινεις Κρητη-Πειραιας κολυμποντας... Ελπιζουμε να βρεθει καποτε οριστικο φαρμακο, για να παρουμε επιτελους το ταχυπλοο και να φτασουμε στον τερματισμο. :)
 #648  από MARIA1
 Δευ Νοέμ 17, 2008 9:49 am
γειά σου και απο μένα Χρήστο,
λόγω της ημέρας θα σου μεταφέρω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς :lol: :lol:
 #649  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Νοέμ 17, 2008 11:41 am
Λόγω της ημέρας πρέπει να φύγω νωρίς από το γραφείο που βρίσκεται δίπλα στη νομική . Ερχόμενος εδώ στο μετρό με είδε ένας φυσιοθεραπευτής και μου δήλωσε ότι με την εναλακτική ιατρική και την κατάληλη διατροφή μπορεί να γιατρέψει την ΣΚΠ . Λέτε να είναι αλήθεια .
 #651  από Στάθης
 Δευ Νοέμ 17, 2008 3:25 pm
Μεγάλα λόγια σου είπε ο φυσιοθεραπευτής. Σίγουρα η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο στην πορεία της νόσου, αλλά η εναλλακτική ιατρική πιστεύω ότι μπορεί να σε κάνει χειρότερα αντί για καλύτερα διότι ο καθένας σου δίνει ότι του καπνίσει (ή μαλλον ότι καπνίσει)....

Έχω γνωρίσει πολλά φυντάνια της εναλλακτικής ιατρικής και δεν μου πολυγεμίζουν το μάτι. Εαν έχει πειραματιστεί κάποιος ας μας πεί αν άξιζε το κόπο ...
 #662  από litsa
 Δευ Νοέμ 17, 2008 8:34 pm
Με την διατροφή έχω και εγώ ένα θέμα..
πριν μερικές μέρες σε άλλο φόρουμ - όχι δεν είμαι μέλος, σας είμαι πιστή- διάβασα για διατροφές και πόσο επηρεάζουν την εξέλιξη της νόσου. Η αλήθεια είναι λίγο ακραίες, αν και με προβλημάτισε. ρώτησα τον γιατρό μου και μου είπε ''ανοησίες'' μην ακούς..
όποιος θέλει ας πει να του στείλω με πμ το λινκ για να το συζητήσουμε.. σε δύο που έστειλα δεν απάντησαν..
κάτι άλλο που μου είπαν είναι οι μέλισσες και ότι βοηθάνε... με ειδικούς γιατρούς βέβαια..
Αν θέλετε ανοιγουμε θέμα και το βλέπουμε όλοι μαζί.! :) :) ;)
 #663  από thanos
 Δευ Νοέμ 17, 2008 8:46 pm
Αν μιλας για την διαιτα του Swank ειναι πιο δυσκολη και απο τις υποτροπες. :D Ειδικα τον πρωτο χρονο που δεν θελει καθολου κοκκινο κρεας.
Εγω προσπαθω απλα να ακολουθω καποια σημεια της. Εχω αυξησει το ψαρι, τα λαχανικα και τα φρουτα στην διατροφη μου αλλα δεν εχω κοψει μαχαιρι το κρεας. Το εχω απλα ελαττωσει αισθητα.
Γενικα δεν πιστευω παρα πολυ στην διατροφη. Ειμαι πιο μοιρολατρης και μεχρι να βρεθει φαρμακο που να θεραπευει την ασθενεια θα προσπαθησω να μην προκαλω την τυχη μου αλλα ο θεος θα αποφασισει τι θα γινει στο τελος.