• Επικαιρότητα: Για ΓΕΛΙΑ και για ΚΛΑΜΜΑΤΑ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #63357  από maestro
 Σάβ Νοέμ 05, 2011 9:32 pm
H Patty
Εικόνα

Το να συμπεριφέρεσαι με αξιοπρέπεια δεν είναι τίποτα περισσότερο απο το
να επιτρέπεις στους άλλους να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ ο εαυτός τους!
(Sol Chaneles)
 #63373  από Εύα
 Κυρ Νοέμ 06, 2011 10:58 am
maestro έγραψε: Το να συμπεριφέρεσαι με αξιοπρέπεια δεν είναι τίποτα περισσότερο απο το να επιτρέπεις στους άλλους να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ ο εαυτός τους! (Sol Chaneles)
Πολύ εύστοχο το ρητό, Μαέστρο! Πόσοι, όμως, ΤΟΛΜΑΝΕ να εμφανίσουν τον (πραγματικό) εαυτό τους, ακόμη κι όταν τους φέρεται κανείς με αξιοπρέπεια;

:violin:
 #63375  από Εύα
 Κυρ Νοέμ 06, 2011 11:01 am
ΣΑΜΑΡΑΣ: Γιώργο, παραιτήσου...
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Αν θελουν, ας παραιτηθούν οι βουλευτές...
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Να παραιτηθούν πρώτα οι υπουργοί...
ΥΠΟΥΡΓΟΙ: Ας παραιτηθεί ο Προεδρος της Δημοκρατίας...
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Εγώ 15 χρονών ήμουν αντάρτης! Δεν παραιτούμαι, ας παραιτηθεί κάποιος άλλος...
 #63377  από Εύα
 Κυρ Νοέμ 06, 2011 11:09 am
Μιμικαμ έγραψε:
Αν πρόκειται να ηρεμήσουν......παραιτούμαι ΕΓΩ......
:happy-smileyinthebox:
Κανείς δεν πρόκειται να ηρεμίσει, Μιμίκα μου! Έχει "μακρύ" δρόμο ακόμη το παιχνίδι.
Όσο για το ποιός θα παραιτηθεί... Πικραμένη ιστορία.

#63380  από Μιμικαμ
 Κυρ Νοέμ 06, 2011 11:16 am
Πάντως για αλλη μια φορά γράψαμε Ιστορια, η χώρα που γέννησε την Δημοκρατια....
με τα χεράκια της την σκοτώνει.... :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:

Βέβαιακαταφέραμε και γίναμε το κέντρο του κόσμου.....λιγο τόχεις..... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #63382  από Εύα
 Κυρ Νοέμ 06, 2011 11:37 am
Μιμικαμ έγραψε:Πάντως για άλλη μια φορά γράψαμε Ιστορία, η χώρα που γέννησε την Δημοκρατια... με τα χεράκια της την σκοτώνει... :violence-pistoldouble:

Βέβαια καταφέραμε και γίναμε το κέντρο του κόσμου... Λίγο τό 'χεις... :happy-bouncymulticolor:
Με τη λογική του Άντυ Γουόρχωλ "Στο μέλλον, καθένας θα είναι διάσημος για ένα τέταρτο." Κοινώς γίναμε Ποπ Άρτ, ως χώρα.

#63396  από kate2002
 Κυρ Νοέμ 06, 2011 7:02 pm
Μιμικαμ έγραψε:... η χώρα που γέννησε την Δημοκρατια....

αυτος(ή αυτοι) που γεννησε τη δημοκρατια πεθανε. οριστικα, για παντα, και ανεπιστρεπτι.
 #63398  από Μιμικαμ
 Κυρ Νοέμ 06, 2011 7:42 pm
Ναι, kate μου, το βέβαιο είναι, αν είναι σε θέση να μας παρακολουθούν....θα τρίζουν τα
κοκκαλάκια τους....βλέποντας ολο αυτό το θέατρο του παραλόγου..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 100