• ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.... ΑΝΕΚΔΟΤΟ.....

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #62990  από titi
 Δευ Οκτ 31, 2011 7:45 pm
....ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?
ΣΑΣ ΔΙΗΓΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:
ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕΝΩ 100 ΧΛΜ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΧΥΣΗ nOVANTRONE....
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΦΟΥ:
1. ΚΑΝΑΜΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ
2. ΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
3. ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΦΛΕΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ
4. ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΘΑΛΑΜΟ...
5. ΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΞΑΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ (ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ Η 1Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ)
.... ΚΑΤΑ ΤΗ 1:30 (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΩΡΕΣ)
...ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ....ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝΕ ΞΑΝΑ .... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ....ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΑΛΛΑ 100 ΧΛΜ....ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ......ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ....

ΕΛΕΟΣ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ, ΕΛΕΟΣ.....
:violence-uzi:
 #62996  από maria E
 Δευ Οκτ 31, 2011 9:34 pm
Bρε titi μου.....πονεσε η ψυχη μου με αυτο που περασες......
Λυπαμαι πολυ για την ταλαιπωρια σου γλυκια μου....
Δεν ξερω πως θα αντιδρουσα αν ημουν στη θεση σου....μαλλον θα πηγαινα στον διευθυντη για να τον ενημερωσω για την ικανοτητα των υφισταμενων του.....οχι οτι θα γινοταν κατι.....απλα θα μπορουσα να ξεδωσω λιγο και να αποφυγω το εγκεφαλικο....

ΟΥΦ!Εσκασα λεμε!Αει σιχτιρ με τους ηλιθιους!
 #63018  από titi
 Τρί Νοέμ 01, 2011 11:46 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ...
....ΤΗΝ ΣΚΠ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ....
...ΤΑ ΕΞΟΔΑ, Ε ...ΔΕ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
.... ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΚΟΠΟ, ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ...., ΗΤΑΝ ΕΝΑ STRESS TEST ΑΝΤΟΧΩΝ! Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΤΕΧΩ, ΓΙΑΤΡΕ
....ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ "ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ"
ΚΑΙ
ΤΟ ΘΥΜΟ ΜΟΥ & ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ...
.... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΑΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΜΑΣ???
 #63367  από LL--MM
 Κυρ Νοέμ 06, 2011 12:48 am
titi έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
:greetings-waveyellow: Καλημέρα Τίτη, και καλώς όρισες κι από δώ... Μακάρι ο λόγος του καλωσορίσματος να ήταν άλλος... :romance-kisscheek:
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ... Και οι ιπποκρατικοί, θα σου απαντήσουν ότι:
....ΤΗΝ ΣΚΠ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ....
Είσαι βέβαιη; πήγαινε πρώτα να πληρώσεις κάνα ψυχολόγο... λενε οι ιπποκρατικοί αλλα όχι μόνο...
...ΤΑ ΕΞΟΔΑ, Ε ...ΔΕ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παρόλα αυτά, σήμερα κι αυτά πρέπει να λογαριάζονται.......
ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΚΟΠΟ, ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ...., ΗΤΑΝ ΕΝΑ STRESS TEST ΑΝΤΟΧΩΝ!
Αυτό είναι το πρώτο αυτονόητο... Τζάμπα είναι οι αφεντιές τους εδώ;;;
Ε, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΤΕΧΩ, ΓΙΑΤΡΕ
"Σώωωπα!Σοβαρά;" εκπλήσσεται το μεγαλείο του, πατρικά, καταδεκτικά, στην καλύτερη των περιπτώσεων, κι άς είναι πιό νέος από σένα...
....ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ "ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ" ...Υποχρέωση σου απέναντι όχι μόνο στο περιβάλλον σου, αλλά και σ'αυτούς που σου διαθέτουν τη "θεραπεία ΣΟΥ," (που ακόμα κι όταν ΔΕΝ τη διαθέτουν, δε φταίν αυτοί)
ΚΑΙ
ΤΟ ΘΥΜΟ ΜΟΥ & ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ... "Ελάτε, τώρα, παιδιαρίσματα..."
.... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΑΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΜΑΣ???
Η απάντηση είναι ΝΑΙ!!!
Το'πιασες, Τίτη μου, αν νομίζεις ότι θα πάρεις οτιδήποτε άλλο, είσαι ανάγωγη... ή, στην καλύτερη των περιπτώσεων, βαθειά νυχτωμένη... Αφού οι μεγαλειότητές τους κάνουν "όοοοτι μπορούν", εμείς, "επί τέλους τι θέλουμε; Δεν καταλαβαίνουν...", δε διαννοούνται ότι μπορεί να χρειαζόμαστε κάτι.

Έτσι όπως φέρονται, άν δεν είχαμε την ανάγκη τους, "we wouldn't give them the time of day", όπως λένε και οι πέραν της Μάγχης... Ε, ρε και να τους ζήταγες καμιά γνωμάτευση, ιδίως στους καιρούς που διανύουμε...

Καλό σου κουράγιο, καί πάλι καλά που έγινε η έγχυση, τελικά... Κι εσύ, θα'πρεπε να'σαι ευγνώμων αντι να γρινιάζεις... :romance-caress:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα