• the absolut βαρεμαra

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #63242  από Δημητρης24
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 9:51 pm
monogramma έγραψε:kai giati den milas???????????

Αχ νομιζω οτι πρεπει να σε κανουν μελος.. δεν ξερω πως ακριβως το κανουν..
 #63243  από monogramma
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 9:55 pm
α οκ...το βρηκα... μεσα σε μιση ωρα θα γινει...αν ειστε ακομα μεσα μιλαμε...αν οχι καποια στιγμη θα τα πουμε!!!
 #63244  από Δημητρης24
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 10:03 pm
monogramma έγραψε:α οκ...το βρηκα... μεσα σε μιση ωρα θα γινει...αν ειστε ακομα μεσα μιλαμε...αν οχι καποια στιγμη θα τα πουμε!!!

Εγω βλεπω τι γραφεις.. εσυ μαλλον οχι. Λοιπον Α μου επειδη ξυπναω νωρις αυριο παω για νανακια.. θα τα πουμε αυριο οκ? καληνυχτα και φιλια :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #63245  από monogramma
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 10:06 pm
Δημητρης24 έγραψε:
Εγω βλεπω τι γραφεις.. εσυ μαλλον οχι. Λοιπον Α μου επειδη ξυπναω νωρις αυριο παω για νανακια.. θα τα πουμε αυριο οκ? καληνυχτα και φιλια :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
ααα.......οκ!!! θα τα πουμε!!!! και θα προσπαθησω να επιδιορθωσω το προβλημα!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
 #63299  από nansu
 Παρ Νοέμ 04, 2011 2:55 pm
και εγώ βαριέμαι....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:
 #63323  από monogramma
 Παρ Νοέμ 04, 2011 9:37 pm
εγω βαριομουν οοολη μερα και ειχε χαλασει και το internet και μολις τωρα το εφτιαξα!!!νομιζω οτι σας περνάω!!!!!