• the absolut βαρεμαra

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #63227  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 8:46 pm
monogramma έγραψε:παιδια δραχμη και παλι δραχμη..δεν θα ξεχασω στο δημοτικο που επαιρνα ενα κουλουρακι 100 δραχμες και τωρα με 100 δραχμες δεν παιρνω ουτε δυο τσιχλες..... μας εφαγε η ΕΕ και η οικογενειοκρατια..ουυυσττττ!! δεν γουσταρω κανεναν τους!!
Εγω,στο δημοτικο,επαιρνα κουλουρακι με....1(μια) δραχμη ! Προλαβα και τις εικοσαρες ! Στο νηπιαγωγειο επαιρνα μια τσιχλα, με μια εικοσαρα !!! Δυστυχως..ειχαν εξαφανιστει οι δεκαρες..δεν τις προλαβα...Νομιζεις οτι με την,ενδεχομενη,επανοδο στη δραχμη,θα πληρωνεις το κουλουρακι και παλι 100 δραχμες ??? Καλα θα ηταν....αλλα, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....μαλλον γυρω στις 300 το υπολογιζω :teasing-tease:
 #63230  από soulla
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 8:55 pm
[youtube]zRl75Vk7Q1k[/youtube]
ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕς ΠΟΛΙΤΕΙΕς ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΝΤ ΟΥΤΕ ΣΚΠ ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΕς
ΓΙΝΕΤΑΙ
 #63231  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 8:58 pm
Αυτη η....δημοκρατια....που ειναι βρε παιδια ??????????Την εχει βρει καποιος απο σας ???? 52 χρονια ψαχνω να την βρω....Δεν τη βρηκα ακομα !!!! Που εισαι κυρα Δημοκρατια ?????? :sad-roulette:
 #63232  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 9:02 pm
soulla έγραψε:[youtube]zRl75Vk7Q1k[/youtube]
ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕς ΠΟΛΙΤΕΙΕς ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΝΤ ΟΥΤΕ ΣΚΠ ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΕς
ΓΙΝΕΤΑΙ
Λεω να ερθω στην Κυπρο και να ζητησω πολιτικο ασυλο....Στην Ελλαδα ειμαι...υπο διωγμον....Θα με δεχτειτε καλε ??? Θα μου δωσετε και δουλιτσα...να ζησω σαν ανθρωπος...????? Ε ???? :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:
 #63233  από soulla
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 9:02 pm
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ???????????ΑΓΑΠΗ???????????????ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ????????????????
H ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΔΑΣΜΟ...ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΥΠΡΟς ΣΑς ΣΤΗΡΙΖΕΙ.
ΑΝΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
 #63235  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 9:07 pm
ΕΦΤΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...... :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun:
 #63237  από monogramma
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 9:37 pm
μακαρι να μπορουσα και εγω να φυγω..αλλα νομιζω πως αν εφευγα μακρια απο εδω το λιγοτερο που θα παθαινα θα ταν καταθλιψαρα (!)
αυτο που λειπει απο το φορουμ αυτο ειναι ενα τσατ ρουμ...πιστευω θα περνουσαμε πολυ ωραια...
 #63238  από Δημητρης24
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 9:39 pm
monogramma έγραψε:μακαρι να μπορουσα και εγω να φυγω..αλλα νομιζω πως αν εφευγα μακρια απο εδω το λιγοτερο που θα παθαινα θα ταν καταθλιψαρα (!)
αυτο που λειπει απο το φορουμ αυτο ειναι ενα τσατ ρουμ...πιστευω θα περνουσαμε πολυ ωραια...

http://xat.com/mssociety η επιθυμια σσου διαταγη