• Ζωδιάκια....!!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #63194  από monogramma
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 5:52 pm
πολύ ωραιο μ αρεσειιι!!!!!!! να μου πεις και εμένα που είμαι ζυγός!!!!!!!!!!! δεν μ αρεσει καθόλου αυτό το διαστημα..... πολύ γκίνια με πάει ρε σεις..
 #63195  από Δημητρης24
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 5:55 pm
monogramma έγραψε:πολύ ωραιο μ αρεσειιι!!!!!!! να μου πεις και εμένα που είμαι ζυγός!!!!!!!!!!! δεν μ αρεσει καθόλου αυτό το διαστημα..... πολύ γκίνια με πάει ρε σεις..

θα πρεπει να κανεις λιγο υπομονη ομως.. η αστρολογος μας πηγε για καφεδακι.. χαχαχα
 #63196  από monogramma
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 6:04 pm
Δημητρης24 έγραψε:
θα πρεπει να κανεις λιγο υπομονη ομως.. η αστρολογος μας πηγε για καφεδακι.. χαχαχα
xaxaxaxa ενταξει πιστευω πως θα αντεξω να περιμενω........... ποτε εμαθα οτι εχω σκπ λες??? 5 μερες πριν τα γεννεθλια μου...!! ειρωνια της τυχης!!
 #63197  από Δημητρης24
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 6:09 pm
monogramma έγραψε:
Δημητρης24 έγραψε:
xaxaxaxa ενταξει πιστευω πως θα αντεξω να περιμενω........... ποτε εμαθα οτι εχω σκπ λες??? 5 μερες πριν τα γεννεθλια μου...!! ειρωνια της τυχης!!

εχει πολυ καιρο?
 #63198  από monogramma
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 6:10 pm
Δημητρης24 έγραψε:[

εχει πολυ καιρο?
20 μερες περιπου..αφου ειμαι ζυγος σ λεω!!!!!! ααα δεν δινεις σημασια στα ζωδια μ φαινεται!!! θα σε μαλώσει η νανσυ!!! χαχαχα
 #63199  από Δημητρης24
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 6:14 pm
monogramma έγραψε:
Δημητρης24 έγραψε:[

εχει πολυ καιρο?
20 μερες περιπου..αφου ειμαι ζυγος σ λεω!!!!!! ααα δεν δινεις σημασια στα ζωδια μ φαινεται!!! θα σε μαλώσει η νανσυ!!! χαχαχα

εννοουσα αν το εχεις χρονια ρε παιδι μου.. ναι η αληθεια ειναι οτι ειμαι ασχετος απο ζωδια αλλα τη στηριζω αφου της αρεσει...
 #63200  από monogramma
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 6:19 pm
[quote="Δημητρης24"

εννοουσα αν το εχεις χρονια ρε παιδι μου.. ναι η αληθεια ειναι οτι ειμαι ασχετος απο ζωδια αλλα τη στηριζω αφου της αρεσει...[/quote]

οκ ρε παιδι μου μη βαράαας!!! :teasing-neener: :teasing-neener: :-D :lol: :lol: το έχω λογικά 2 χρόνια περίπου....
 #63201  από Δημητρης24
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 6:21 pm
monogramma έγραψε:[quote="Δημητρης24"

εννοουσα αν το εχεις χρονια ρε παιδι μου.. ναι η αληθεια ειναι οτι ειμαι ασχετος απο ζωδια αλλα τη στηριζω αφου της αρεσει...

οκ ρε παιδι μου μη βαράαας!!! :teasing-neener: :teasing-neener: :-D :lol: :lol: το έχω λογικά 2 χρόνια περίπου....[/quote]

Καλα δεν ειπα και τιποτα.. Αληθεια τι μονογραμμα εισαι αρσενικο η θυλικο?
 #63202  από monogramma
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 6:23 pm
Δημητρης24 έγραψε:

ειμαι θηλυκό μονογραμμα!!!!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #63203  από Δημητρης24
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 6:25 pm
monogramma έγραψε:
Δημητρης24 έγραψε:

ειμαι θηλυκό μονογραμμα!!!!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:

παμε κουιζ... απο τι γραμμα ξεκιναει το ονομα σου?? χαχα
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10