nansu έγραψε:Δημητρης24 έγραψε:Τελικα θα αρχισεις τα προξενια η το σκεφτεσαι ακομα?? Προσφαιρομαι να κανω την αρχη!!!αλήθεια????????????
Ε μια σε εχουμε.. Πρεπει να βοηθησουμε στο ξεκινημα σου.. χαχα
Σκλήρυνση κατά πλάκας
nansu έγραψε:Δημητρης24 έγραψε:Τελικα θα αρχισεις τα προξενια η το σκεφτεσαι ακομα?? Προσφαιρομαι να κανω την αρχη!!!αλήθεια????????????
nansu έγραψε:ρεεεε...!! δεν ξέρω...εδώ με τα ζώδια δεν πήγε καλά...!!
θα πάνε τα προξενιά?????
Δημητρης24 έγραψε:nansu έγραψε:ρεεεε...!! δεν ξέρω...εδώ με τα ζώδια δεν πήγε καλά...!!
θα πάνε τα προξενιά?????
Ε κοιτα.. τα ζωδια τα δοκιμασες και διαπιστωσες οτι δεν πανε καλα.. Αν δε δοκιμασεις και τα προξενια δεν μπορεις να πεις οτι δεν εισαι καλη προξενητρα.. Πιστεψε στον εαυτο σου και θα τα καταφερεις!!!![]()
![]()
nansu έγραψε:Δημητρης24 έγραψε:nansu έγραψε:ρεεεε...!! δεν ξέρω...εδώ με τα ζώδια δεν πήγε καλά...!!
θα πάνε τα προξενιά?????
Ε κοιτα.. τα ζωδια τα δοκιμασες και διαπιστωσες οτι δεν πανε καλα.. Αν δε δοκιμασεις και τα προξενια δεν μπορεις να πεις οτι δεν εισαι καλη προξενητρα.. Πιστεψε στον εαυτο σου και θα τα καταφερεις!!!![]()
![]()
δεν ξέρω ρε Δημητράκη.....άστο να το σκεφτώ λίγο ακόμα...!!!
Δημητρης24 έγραψε:Επανερχομαι σε κανα μισαωρο...μαζί με το βιογραφικό σου...!!
nansu έγραψε:Δημητρης24 έγραψε:Επανερχομαι σε κανα μισαωρο...μαζί με το βιογραφικό σου...!!
soulla έγραψε:εγω είμαι υδροχόος..αλλα περιμένω τις μαντικές ιδιότητες του γιάννη πρώταΓειά σου Σούλα και σε ευχαριστώ που και εσύ ζητάς τις σημερινές μου προβλέψεις...!!![]()
μετά τις δικες σας αστρολογικές και τέλος μετα απο τις δικες μου οικνομικές θα σκεφτω αναλογα να δω αν κρεμμαστω ή όχι