• Ζωδιάκια....!!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #63146  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 11:11 am
Δημητρης24 έγραψε:
nansu έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Πειτε τα εσεις :teasing-neener: Εγω....προσωπικα....δεν τα πιστευω....τα ζωδια.... :romance-kisscheek: Πειτε τα...με την...ευχη μου... :laughing-rolling: Ο,τι μας κανει να ξεδινουμε...καλο ειναι :romance-kisscheek:

Έλα βρε Άννα πες μας το ζώδιο σου να σου πώ τις προβλέψεις και ας μην πιστεύεις....ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται....!!! Εξάλλου για χαβαλε το κάνουμε...μην μου χαλάς το χατήρι...!! :( :( :(

Καλα σου λεει!! Απο μικρη ειχε ενα ονειρο το κοριτσι.. Βοηθησε την να το πραγματοποιησει!! χαχα...
Αντε...Εχετε χαρη που σας αγαπαω... :romance-heartsthree: 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ !!!! Φοβερη μερα για την ανθρωποτητα...αφου...εσκασα μυτη εγω.... :happy-smileyinthebox:
 #63147  από Μιμικαμ
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 11:11 am
Καλημέρα, nansu, νυν Γεωργία Βασιλειάδου..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Μάλλον εσένα σε βρίσκω πιο ιδανική για προξενήτρα, απ'το Δημητρακη, μην ξεχνάς, είναι
καθ'αυτό προνόμιο γυναικείο......αντε καλή αρχή και καλό πτυχίο.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #63148  από nansu
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 11:17 am
Έλα βρε Άννα πες μας το ζώδιο σου να σου πώ τις προβλέψεις και ας μην πιστεύεις....ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται....!!! Εξάλλου για χαβαλε το κάνουμε...μην μου χαλάς το χατήρι...!! :( :( :([/quote]

Καλα σου λεει!! Απο μικρη ειχε ενα ονειρο το κοριτσι.. Βοηθησε την να το πραγματοποιησει!! χαχα...[/quote]
Αντε...Εχετε χαρη που σας αγαπαω... :romance-heartsthree: 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ !!!! Φοβερη μερα για την ανθρωποτητα...αφου...εσκασα μυτη εγω.... :happy-smileyinthebox:[/quote]

χαχαχα....!! λοιπόν τέλεια....!!! είσαι ΔΙΔΥΜΟΣ....!!άκου προσεχτικά!!

Αυτή την εβδομάδα θα είστε πολύ κοινωνικοί και με τον μαγνητισμό σας και την γοητεία σας θα έλκετε τους άλλους. Τώρα θα αξιολογήσετε το τι έχετε κάνει ή δεν έχετε κάνει. Θα προσπαθήσετε για το καλύτερο, κάνοντας τις αναγκαίες προσαρμογές, χωρίς να φοβάστε να δείξετε στους άλλους, τον πραγματικό σας εαυτό. Τα οικονομικά σας θα είναι συνηθισμένα, όπως και πριν. Είναι δυνατόν να υπάρξουν κέρδη από μακρινές χώρες ή από ταξίδια. Οποιαδήποτε καθυστέρηση πληρωμών θα αποτραπεί, με μικρή καταβολή προσπάθειας από μέρους σας. Η επένδυση χρημάτων σε μετοχές και η κερδοσκοπία θα είναι ευεργετικά για σας.

Στην ερωτική σας ζωή, οποιεσδήποτε σχέσεις σχηματίζονται τώρα, δεν θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη καθώς δεν θα έχουν διάρκεια. Ωστόσο, θα διασκεδάσετε και θα περάσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Αν είστε δεσμευμένοι, θα παραμελήσετε τον σύντροφο σας, είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή λόγω κάποιων καταστάσεων που παρεμποδίζουν την συντροφικότητα. Προσέξτε την επιθετικότητα σας καθώς θα νιώθετε ευάλωτοι στα δικά σας συναισθήματα. Αν θέλετε να υπάρχει αρμονία, θα πρέπει να δείξετε κατανόηση και να συνεργαστείτε με τον σύντροφο σας, κρατώντας τον εγωισμό σας στην άκρη. Δεν είναι μια πολλά υποσχόμενη περίοδος για την δημιουργία σταθερών σχέσεων.
 #63149  από nansu
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 11:19 am
Μιμικαμ έγραψε:Καλημέρα, nansu, νυν Γεωργία Βασιλειάδου..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Μάλλον εσένα σε βρίσκω πιο ιδανική για προξενήτρα, απ'το Δημητρακη, μην ξεχνάς, είναι
καθ'αυτό προνόμιο γυναικείο......αντε καλή αρχή και καλό πτυχίο.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

καλημέραααα...!!! λές??? να κάνω και προξενιά???? !! φοβάμαι μήπως δεν πάει καλά ρε γμτ....!!
εσύ? για πες μου τι ζώδιο είσαι.... να δώ την γυάλα...!!!
 #63150  από nansu
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 11:23 am
Αυτο που ειναι στο στυλ μου και πιστευω μπορω να κανω ειναι μουσικη βραδια.. Αλλα πως και που!!![/quote]

μα έχεις και εσύ ρε παιδί μου...δύσκολα χόμπυ...!!!
πώς να το οργανώναμε αυτό????
θα πρέπει να ανοίξεις μάλλον νέο θέμα που να λέγεται : ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
και θα μας βάζεις τις διεθύνσεις απο το you tube να ακούμε...!!
πώς σου φαίνεται???
και αναλόγως το τραγούδι θα γράφουμε και σχόλια.
 #63151  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 11:24 am
....αληθεια...περιμενω χρηματα απο μια....ξενη χωρα...απο το Ελλαδισταν...!!! Περιμενω το ζητιανοεπιδομα στις 22 Νοεμβρη ! Μηπως λενε τα αστρα....πώς θα ζησω μεχρι τοτε ????? :sad-pacing: Α!!! Δεν ειμαι διδυμος ειμαι τριδυμος....σορρυ...καρκινος....(τα εχω δει ολα με τη νευραλγια τριδυμου...και μου φαινονται ολα....τριδυμα....)
 #63152  από Μιμικαμ
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 11:29 am
nansu έγραψε:
Μιμικαμ έγραψε:Καλημέρα, nansu, νυν Γεωργία Βασιλειάδου..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

καλημέραααα...!!! λές??? να κάνω και προξενιά???? !! φοβάμαι μήπως δεν πάει καλά ρε γμτ....!!
εσύ? για πες μου τι ζώδιο είσαι.... να δώ την γυάλα...!!!
Λοιπόν, ακου.....για αστρολόγος μας βγήκες ανεπαρκής.....25 Ιουνίου είναι Καρκίνος...κυρά δασκάλα.....λάθος οι προβλέψεις για την ΑΝΝΑ, μάλλον αφορά εμένα....που εχω γεννηθεί 20
Ιουνίου και είμαι Δίδυμος......

Για δοκίμασε στις προξενήτρες....ισως σου κάτσει καλύτερα.... :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:
 #63153  από nansu
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 11:33 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:....αληθεια...περιμενω χρηματα απο μια....ξενη χωρα...απο το Ελλαδισταν...!!! Περιμενω το ζητιανοεπιδομα στις 22 Νοεμβρη ! Μηπως λενε τα αστρα....πώς θα ζησω μεχρι τοτε ????? :sad-pacing: Α!!! Δεν ειμαι διδυμος ειμαι τριδυμος....σορρυ...καρκινος....(τα εχω δει ολα με τη νευραλγια τριδυμου...και μου φαινονται ολα....τριδυμα....)

καλά καλά μωρέ..ένα μικρό λαθάκι έκανα...!!! Μπερδέυτηκα...μην με κράζετε έτσι...!!!
α παπαπαπαπαπααππαπαπ...!!!!
θα σου πώ αμέσως για τον Καρκίνο.....λοιπόν...

Αυτή την εβδομάδα θα είστε δημιουργικοί και συναισθηματικοί και θα απολαύσετε την διασκέδαση και τις κοινωνικές επαφές. Η κοινωνική δικτύωση, σας ανοίγει νέους ορίζοντες σε πολλές νέες δυνατότητες και ιδέες. Ο κύριος στόχος σας θα είναι η εξισορρόπηση των σχέσεων σας και πώς να κρατήσετε την αρμονία στο περιβάλλον σας. Ωστόσο, θα νιώθετε κάποια δυσαρέσκεια και δεν θα είστε υπομονετικοί στο χειρισμό κάποιων ζητημάτων. Αν δεν ικανοποιούνται οι επιθυμίες σας, τότε θα ξεσπάτε και αναμένονται λεκτικές συγκρούσεις. Η ροή των οικονομικών σας, θα είναι αργή αλλά σταθερή. Οι επιχειρηματικές συναλλαγές με χώρες του εξωτερικού θα ανθίσουν τώρα. Ωστόσο, οι δαπάνες σας για διασκέδαση ή για τα παιδιά, αναμένεται να αυξηθούν αυτή την εβδομάδα. Οι επενδύσεις σε μετοχές και η κερδοσκοπία θα είναι ευνοϊκά για σας.

Αυτή θα είναι μια δύσκολη χρονική περίοδος για την αισθηματική σας ζωή. Είναι μια περίοδος δοκιμασίας για τις υφιστάμενες σχέσεις σας. Θα περάσετε από κάποια σκαμπανεβάσματα κι αν η σχέση σας είναι δυνατή, θα αντέξει, διαφορετικά, είναι η ώρα να πείτε αντίο. Αποφύγετε να κυριαρχείτε πάνω στο σύντροφο σας και να του ασκείτε έλεγχο. Να είστε συνεργάσιμοι και να δείχνετε κατανόηση για την αποφυγή πολλών αλλά ασήμαντων προβλημάτων. Αν είστε μόνοι, περιμένετε ακόμα για να δημιουργήσετε μια νέα σχέση. Είναι δυνατόν να ενδιαφερθείτε για ένα άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας σας.
 #63154  από nansu
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 11:35 am
Λοιπόν, ακου.....για αστρολόγος μας βγήκες ανεπαρκής.....25 Ιουνίου είναι Καρκίνος...κυρά δασκάλα.....λάθος οι προβλέψεις για την ΑΝΝΑ, μάλλον αφορά εμένα....που εχω γεννηθεί 20
Ιουνίου και είμαι Δίδυμος......

Για δοκίμασε στις προξενήτρες....ισως σου κάτσει καλύτερα.... :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:[/quote]

Με στεναχώρησες.....ΠΟΛΥ....!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
 #63155  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 11:40 am
Ωχχχχχ.... :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: αργη η ροη των οικονομικων μου ? Αμααααανννν....λιγο-λιγο θα μου το δινουν το επιδομα....Αμαν...Αμαν....Αμαν.....Αλλα οι συναλλαγες με τις ξενες χωρες θα πανε καλα....Ευτυχως... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10