• Ζωδιάκια....!!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #63121  από nansu
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 9:26 am
Καλημέραααααααααααααααααααααααααααα σε όλους....σκέφτηκα αφού έχουμε διάφορα θεματάκια κάθε μέρα να προσθέσουμε στην γκάμα μας και τα ζωδιάκια...να βλέπουμε τι λένε και τα άστρα....!!!τι λέτε???????? πώς σας φαίνεται ????????
 #63122  από Δημητρης24
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 9:29 am
nansu έγραψε:Καλημέραααααααααααααααααααααααααααα σε όλους....σκέφτηκα αφού έχουμε διάφορα θεματάκια κάθε μέρα να προσθέσουμε στην γκάμα μας και τα ζωδιάκια...να βλέπουμε τι λένε και τα άστρα....!!!τι λέτε???????? πώς σας φαίνεται ????????

Καλημερα και σε σενα νανσυ.. για πες μου τι λεει το ζωδιο μου για σημερα.. Ταυρος ειμαι!!! χαχαχαχα.. Θα εισαι η αστρολογος της παρεας??
 #63123  από nansu
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 9:38 am
χαχχχαχχαχαχαχ...!!! ναι...!! αν ψήνεστε θα το ήθελα....!!!!!
Λοιπόν Δημήτρη...σχετικά με τον Ταύρο....

Αυτή την εβδομάδα κύριος στόχος σας θα είναι να οργανώσετε την εργασία σας. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές που αφορούν το πρόγραμμα σας. Στη δουλειά σας, θα αναγκαστείτε να καταπιαστείτε με διάφορες λεπτομέρειες των καθημερινών εργασιών και δεν θα δώσετε προσοχή στις εργασίες που εκκρεμούν. Το καλύτερο θα είναι να δώσετε ένα μέρος της εργασίας σας σε άτομα που εμπιστεύεστε. Μην πανικοβάλλεστε ή αναστατώνεστε με τον φόρτο εργασίας, αλλά διευθετήστε την με τον καλύτερο τρόπο. Θα είστε πιο αποφασιστικοί και δυναμικοί για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Αυτό θα σας κάνει να εργάζεστε περισσότερο αλλά παράλληλα θα σας εξαντλήσει.

Στην αισθηματική σας ζωή πιθανόν να βιώσετε κάποια αναταραχή τώρα. Μπορεί να υπάρχει ένα αίσθημα ανταγωνισμού ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας, πράγμα το οποίο θα σας καταβάλει ψυχολογικά. Προσπαθήστε να συμφιλιωθείτε, να δημιουργήσετε έναν δεσμό αγάπης με την διπλωματία σας και την προσφορά σας, και μην νομίζετε ότι όλα είναι μάταια. Θα υπάρξει ανάγκη να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα προκειμένου να φέρετε την αρμονία πίσω στην σχέση σας. Η όλη σας προσπάθεια να κάνετε την σχέση σας αρμονική, μπορεί να μειώσει την ενέργεια σας πάρα πολύ και να σας κάνει να αισθάνεστε αδύναμοι σωματικά. Δεν είναι μια καλή στιγμή για την δημιουργία νέων σχέσεων.

Ελπίζω να σου αρέσουν οι προβλέψεις μου...!!! χαχαχαχαχααχ!!!
 #63124  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 9:38 am
Πειτε τα εσεις :teasing-neener: Εγω....προσωπικα....δεν τα πιστευω....τα ζωδια.... :romance-kisscheek: Πειτε τα...με την...ευχη μου... :laughing-rolling: Ο,τι μας κανει να ξεδινουμε...καλο ειναι :romance-kisscheek:
 #63126  από Δημητρης24
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 9:44 am
nansu έγραψε:χαχχχαχχαχαχαχ...!!! ναι...!! αν ψήνεστε θα το ήθελα....!!!!!
Λοιπόν Δημήτρη...σχετικά με τον Ταύρο....

Αυτή την εβδομάδα κύριος στόχος σας θα είναι να οργανώσετε την εργασία σας. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές που αφορούν το πρόγραμμα σας. Στη δουλειά σας, θα αναγκαστείτε να καταπιαστείτε με διάφορες λεπτομέρειες των καθημερινών εργασιών και δεν θα δώσετε προσοχή στις εργασίες που εκκρεμούν. Το καλύτερο θα είναι να δώσετε ένα μέρος της εργασίας σας σε άτομα που εμπιστεύεστε. Μην πανικοβάλλεστε ή αναστατώνεστε με τον φόρτο εργασίας, αλλά διευθετήστε την με τον καλύτερο τρόπο. Θα είστε πιο αποφασιστικοί και δυναμικοί για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Αυτό θα σας κάνει να εργάζεστε περισσότερο αλλά παράλληλα θα σας εξαντλήσει.

Στην αισθηματική σας ζωή πιθανόν να βιώσετε κάποια αναταραχή τώρα. Μπορεί να υπάρχει ένα αίσθημα ανταγωνισμού ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας, πράγμα το οποίο θα σας καταβάλει ψυχολογικά. Προσπαθήστε να συμφιλιωθείτε, να δημιουργήσετε έναν δεσμό αγάπης με την διπλωματία σας και την προσφορά σας, και μην νομίζετε ότι όλα είναι μάταια. Θα υπάρξει ανάγκη να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα προκειμένου να φέρετε την αρμονία πίσω στην σχέση σας. Η όλη σας προσπάθεια να κάνετε την σχέση σας αρμονική, μπορεί να μειώσει την ενέργεια σας πάρα πολύ και να σας κάνει να αισθάνεστε αδύναμοι σωματικά. Δεν είναι μια καλή στιγμή για την δημιουργία νέων σχέσεων.

Ελπίζω να σου αρέσουν οι προβλέψεις μου...!!! χαχαχαχαχααχ!!!

Μου κανατε την καρδια περιβολι κυρια αστρολογε μου// Ευχαριστω πολυ για τα φωτα σας... :sad-roulette: :sad-roulette:
 #63128  από nansu
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 9:50 am
Έλα μωρέ γκρινιαρούλη...!! μια χαρά είναι...!!!
απλά πρόσεχε λίγο....!!!
άυριο θα σου πώ καλυτέρα πράγματα....στο υπόσχομαι....!!!!! :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:
 #63131  από nansu
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 9:57 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Πειτε τα εσεις :teasing-neener: Εγω....προσωπικα....δεν τα πιστευω....τα ζωδια.... :romance-kisscheek: Πειτε τα...με την...ευχη μου... :laughing-rolling: Ο,τι μας κανει να ξεδινουμε...καλο ειναι :romance-kisscheek:

Έλα βρε Άννα πες μας το ζώδιο σου να σου πώ τις προβλέψεις και ας μην πιστεύεις....ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται....!!! Εξάλλου για χαβαλε το κάνουμε...μην μου χαλάς το χατήρι...!! :( :( :(
 #63132  από Δημητρης24
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 10:02 am
nansu έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Πειτε τα εσεις :teasing-neener: Εγω....προσωπικα....δεν τα πιστευω....τα ζωδια.... :romance-kisscheek: Πειτε τα...με την...ευχη μου... :laughing-rolling: Ο,τι μας κανει να ξεδινουμε...καλο ειναι :romance-kisscheek:

Έλα βρε Άννα πες μας το ζώδιο σου να σου πώ τις προβλέψεις και ας μην πιστεύεις....ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται....!!! Εξάλλου για χαβαλε το κάνουμε...μην μου χαλάς το χατήρι...!! :( :( :(

Καλα σου λεει!! Απο μικρη ειχε ενα ονειρο το κοριτσι.. Βοηθησε την να το πραγματοποιησει!! χαχα...
 #63133  από nansu
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 10:06 am
Καλα σου λεει!! Απο μικρη ειχε ενα ονειρο το κοριτσι.. Βοηθησε την να το πραγματοποιησει!! χαχα...[/quote]

Σε ευχαρίστω πάρα πολύ που είσαι τόσο ευγενικός μαζί μου και με καταλαβαίνεις τόόόόόσο πολύ...!!!!
χαχαχαχαχαχααχαχαχα....!!!

και να δείς τι θα κάνω στο γάμο σου...που με στηρίζεις τόσο πολύ...!!!
 #63135  από Δημητρης24
 Πέμ Νοέμ 03, 2011 10:09 am
nansu έγραψε:Καλα σου λεει!! Απο μικρη ειχε ενα ονειρο το κοριτσι.. Βοηθησε την να το πραγματοποιησει!! χαχα...
Σε ευχαρίστω πάρα πολύ που είσαι τόσο ευγενικός μαζί μου και με καταλαβαίνεις τόόόόόσο πολύ...!!!!
χαχαχαχαχαχααχαχαχα....!!!

και να δείς τι θα κάνω στο γάμο σου...που με στηρίζεις τόσο πολύ...!!![/quote]

Τι θα κανεις? Τι θα κανεις?? Πες μου τι εχεις στο μυαλο σου...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10