• sxeseis...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #62976  από ioanna_melina
 Δευ Οκτ 31, 2011 5:10 pm
..... :think: :doh: θα ήθελα και εγώ να σας ρωτήσω κάτι σχετκά με το θέμα των σχέσεων.. :think: :doh:

Και εμένα με απασχολεί εάν θα μπορούσε κάποιος να ενδιαφερθεί για μια κοπέλα με σκπ (πράγμα που έχει αναλυθεί και παραπάνω)...όταν έγινε η διάγνωση βρισκόμουν ήδη σε σχέση και έτσι δεν έχω την εμπειρία της αντιμετώπισης των αντρών για κοπέλες σαν και εμένα..
Λοιπόν..να...δεν ξέρω πώς να το θέσω..είναι πολύ συγκεκριμένο, γι'αυτό θα αναφερθώ ξεκάθαρα! :oops: Μια ασθενής ερωτεύεται το νευρολόγο της???? γίνεται??? :romance-heartsthree: ή είναι απλά ένα όμορφο συναίσθημα του αδύναμου που κολακεύεται από αυτόν που τον φροντίζει?????? και τούμπαλιν Ο νευρολόγος μπορεί να ερωτευθεί μια ασθενή του???? γίνεται??????? :think: :think: :doh:

( τώρα να σας πω '' οχι για'μένα, για μια φίλη ρωτάω'' ???? :-D :-D :-D :whistle: :whistle: :P )
 #62978  από monogramma
 Δευ Οκτ 31, 2011 5:18 pm
ioanna_melina έγραψε:..... :think: :doh: θα ήθελα και εγώ να σας ρωτήσω κάτι σχετκά με το θέμα των σχέσεων.. :think: :doh:

Και εμένα με απασχολεί εάν θα μπορούσε κάποιος να ενδιαφερθεί για μια κοπέλα με σκπ (πράγμα που έχει αναλυθεί και παραπάνω)...όταν έγινε η διάγνωση βρισκόμουν ήδη σε σχέση και έτσι δεν έχω την εμπειρία της αντιμετώπισης των αντρών για κοπέλες σαν και εμένα..
Λοιπόν..να...δεν ξέρω πώς να το θέσω..είναι πολύ συγκεκριμένο, γι'αυτό θα αναφερθώ ξεκάθαρα! :oops: Μια ασθενής ερωτεύεται το νευρολόγο της???? γίνεται??? :romance-heartsthree: ή είναι απλά ένα όμορφο συναίσθημα του αδύναμου που κολακεύεται από αυτόν που τον φροντίζει?????? και τούμπαλιν Ο νευρολόγος μπορεί να ερωτευθεί μια ασθενή του???? γίνεται??????? :think: :think: :doh:

( τώρα να σας πω '' οχι για'μένα, για μια φίλη ρωτάω'' ???? :-D :-D :-D :whistle: :whistle: :P )
στην αγαπη και στην τρέλα όλα επιτρέπονται!!!εγώ αυτό έχω να πω!!!! κοίτα ο νευρολόγος λογικά θα σε δει αποκλειστικά ως ασθενή χωρίς να σημαίνει ότι κάποια στιγμή δεν θα αλλάξει το πράγμα...... Σε σκέφτομαι την ώρα που σου έκανε τα τεστάκια με τα νεύρα που έπρεπε να σαι χαλαρή για να αντιδράσουν ....!!!! :lol: :lol: :P :P Πάντως αν θες τη γνώμη μου για αρχή τουλάχιστον μην εκδηλώσεις τα συναισθήματα του γιατί μπορεί να νιώσει άβολα αν σε βλέπει απλά ως ασθενή (κάτι που είναι το λογικό για έναν γιατρό.) Περίμενε και βλέπεις... ελπίζω να πάει και σε σένα σαν εκείνη την ταινία με την βουγιουκλακη ... ααααχ!! :romance-inlove: :romance-inlove: :romance-inlove: :romance-heartstiny: :romance-heartstiny: :romance-smileyheart: :romance-smileyheart:
 #62979  από ioanna_melina
 Δευ Οκτ 31, 2011 5:30 pm
monogramma, ευχαριστώ για την απάντηση..Βουγιουκλάκη ε? εγώ το φέρνω σε Βουγιουκλάκη , μα αυτός σε Παπαμιχαήλ καθόλου! :-D :-D Είναι πάντως, οφείλω να ομολογήσω, ένα θέμα που με πήρε λιγάκι μακριά από την ασθένεια και τα νεύρα που προκαλεί!...Πραγματικά..ειδικά όσο βλέπω οτι μετά την γκάμα των ιντερφερόνων που δοκίμασα,αρχίζει και το ταισάμπρυ να δείχνει...ανεπαρκές για'μένα.. :cry: Πλέον όλο θέλω να πηγαίνω στο Νοσοκομείο! :P :-D :-D Δίνω μάχη με τους δικούς μου να τους πείσω οτι λόγω κρίσης θέλω να νοσηλευτώ στο δημόσιο νοσοκομείο-που άλλοτε απεχθανόμουν- και όχι σε ιδιωτική κλινική !! :P :-D :-D

Α! δεν είναι ακριβώς νευρολόγος..είναι ειδικευόμενος..
 #62980  από monogramma
 Δευ Οκτ 31, 2011 5:54 pm
ioanna_melina έγραψε:monogramma, ευχαριστώ για την απάντηση..Βουγιουκλάκη ε? εγώ το φέρνω σε Βουγιουκλάκη , μα αυτός σε Παπαμιχαήλ καθόλου! :-D :-D Είναι πάντως, οφείλω να ομολογήσω, ένα θέμα που με πήρε λιγάκι μακριά από την ασθένεια και τα νεύρα που προκαλεί!...Πραγματικά..ειδικά όσο βλέπω οτι μετά την γκάμα των ιντερφερόνων που δοκίμασα,αρχίζει και το ταισάμπρυ να δείχνει...ανεπαρκές για'μένα.. :cry: Πλέον όλο θέλω να πηγαίνω στο Νοσοκομείο! :P :-D :-D Δίνω μάχη με τους δικούς μου να τους πείσω οτι λόγω κρίσης θέλω να νοσηλευτώ στο δημόσιο νοσοκομείο-που άλλοτε απεχθανόμουν- και όχι σε ιδιωτική κλινική !! :P :-D :-D

Α! δεν είναι ακριβώς νευρολόγος..είναι ειδικευόμενος..
α πες έτσι!!!! ειδικευόμενος!!! τι βγάζει αυτή η ιατρική!!!ε εντάξει τότε δεν έχεις πρόβλημα..μια φίλη μου ερωτεύτηκε τον ειδικευόμενο γιατρό της -χειρούργο και έγινε κάτι μεταξύ τους!! δεν είναι καθόλου ακατόρθωτο!!!! ρε συ, είναι και νευρολογικό.. αν ήταν παθολόγος , άντε γυναικολόγος όλο και κάποιον γνωστό θα χες να επισκευτείς, για κάποια φίλη να ξενυχτήσεις.... έτσι έκανε η φίλη μου και από τα πολλά......τσουκ!! ρε συ, κοίτα και για το fb .. μην νομίζεις πως επειδή είναι γιατροί δεν ασχολούνται..όλοι της ιατρικής έχουν και ας το παίζουν λίγο κουλτούρα και επίπεδο.... αυτάαα!!! καλή τύχη........!!!!!!!!!!!!!!!αα και να μ πεις τι θα γίνει...!!
 #62997  από Εύα
 Τρί Νοέμ 01, 2011 12:46 am
:romance-caress:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Εύα την Πέμ Δεκ 22, 2011 1:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #63100  από giannis
 Τετ Νοέμ 02, 2011 9:50 pm
Να θέσω ένα πιο πολύπλοκο θέμα;...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giannis την Τρί Δεκ 13, 2011 9:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #63101  από soulla
 Τετ Νοέμ 02, 2011 9:53 pm
κανε κατι να πάρεις το παιδί,καλυτερα σωματικά ανάπηρος και οχι πνευματικά..
μόλις τα καταφέρεις και ξεμπερδέψεις περιμένω τον χρησμό σου :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: καλη δυναμη
 #63103  από giannis
 Τετ Νοέμ 02, 2011 10:00 pm
Soulla μια χαρά το λες, αλλά δεν γίνεται. Οι τρόποι είναι συγκεκριμένοι και μάλλον ανέφικτοι. Για διαπίστωση σχιζοφρένειας παρανοϊκού τύπου θέλει πολλές συνεδρίες και οι ψυχίατροι στην Ελλάδα βαριούνται ή πετούν την ευθύνη από πάνω τους. Πήγαν να με κατηγορήσουν ότι θέλω να τη βγάλω τρελή... Εγώ βέβαια θέλω να μεγαλώσει με τη μητέρα του, αρκεί αυτή να είναι καλά και να το μεγαλώσει με φροντίδα και αγάπη (και βέβαια να το βλέπω και να το αγκαλιάζω...).
 #63104  από soulla
 Τετ Νοέμ 02, 2011 10:03 pm
αν δεν μπορεις με κανενα τροπο να το πάρεις τότε να εισαι πάντα αλλά πάντα εκεί δίπλα του....
και εμένα πάντως προσπάθησε και τον πίστεψαν ότι είμαι τρελλή :greetings-waveyellow: ξανά καλή δύναμη :greetings-waveyellow:
 #63105  από giannis
 Τετ Νοέμ 02, 2011 10:08 pm
Soulla πιο εύκολα πιστεύει ο κόσμος στην Ελλάδα ότι κάαποιος με ΣΚΠ είναι ψυχασθενής, παρά τον πραγματικά ψυχασθενή...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giannis την Τρί Δεκ 13, 2011 9:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 37