• Δε φευγω

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #63042  από Thor
 Τρί Νοέμ 01, 2011 8:21 pm
Τελικα κοντρα στο κυμα των αποχωρησεων εγω λεω να μεινω
Το συγκεκριμεςνο φορουμ ειναι μια καλη πηγη πληροφορησης αν και γενικα ξερω αρκετα
Δεν με νοιαζει να μαθω και αλλα φυσικα απλα δεν με πολυνοιαζουν.
Που βρεθηκαμε με τα παιδια ηταν μια πολυ καλη στιγμη
Με εχει ενοχλησει φυσικα η λογοκρισια καποιον που επιτιθενται με προσωπικα μηνυματα και θελουν να το παιξουν ξερολες και να επιβαλουν το νομο της σιωπης γιαυτο παρακαλω μην μου στελνετε.
Εχω υποψη ατομα που παρατησαν το φορουμ για αυτο το λογο και μαλιστα ατομα πολυ αξιολογα αλλα καλως εφυγαν αν ειναι ποιο καλα μονοι.
Εχω χασει web φιλούς επειδη απλα διαφωνουσα μαζι τους καλα καναν και αυτοι αν δεν αναγνωριζουν στον αλλο τπ δικαιωμα να διαφωνει αναγνωριζω ως ελαφρυντικο τους το αγχος τους για παιδια και ευθυνες που εχουν εγω δεν εχω απλα το μονο που πστευω ειναι η αληθεια εστω και αν ειναι πικρη.
Γιαυτο καλη μας συνεχεια και ευχομαι να ξαναβρεθουμε
Καλη δυναμγη σε ολους
 #63043  από monogramma
 Τρί Νοέμ 01, 2011 8:27 pm
[youtube]Smq8LFaSBcQ[/youtube] :))))))))) hellllloooooooooooooooo!!!!!!!!!!! :) :) :) :P :P
 #63046  από litsa
 Τρί Νοέμ 01, 2011 9:05 pm
να και ένας που μένει και το λέει...
γεια σου thor...

κακώς εφυγαν όσοι έφυγαν....
 #63072  από EFFIE
 Τετ Νοέμ 02, 2011 3:16 pm
monogramma έγραψε:[youtube]Smq8LFaSBcQ[/youtube] :))))))))) hellllloooooooooooooooo!!!!!!!!!!! :) :) :) :P :P
:clap: :clap:
 #63079  από Γιάννης
 Τετ Νοέμ 02, 2011 6:07 pm
[youtube]dXAGcvDyFKI[/youtube]
 #63082  από Νικος
 Τετ Νοέμ 02, 2011 6:40 pm
[youtube]-_SQebjrlec[/youtube]
 #63084  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Νοέμ 02, 2011 6:45 pm
Γιάννης έγραψε:[youtube]dXAGcvDyFKI[/youtube]
:happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance: ΟΠΑΑΑΑΑΑ....... :clap: :whistle: :violin: :violin: :violin:
 #63092  από soulla
 Τετ Νοέμ 02, 2011 8:02 pm

ελπίζω όλοι καλά και πάντα εδώ
 #63339  από panos59
 Σάβ Νοέμ 05, 2011 11:00 am
Θοδωρή φίλε ....... πολύ καλά κάνεις και δεν φεύγεις!
Κάτσε -ρε συ- εδώ μαζί μας!
Καλά είμαστε!
Καλά περνάμε!
Κι εμείς σ' αγαπάμε!
Πού να ψάχνεις τώρα, μέσ' στο καταχείμωνο, για ..καινούργιο σπίτι ......
:lol: :lol: :lol:
Άλλωστε ...
λέει ...
''Μόνος του, ούτε στον παράδεισο δεν κάνει κανείς!'' !!!!!!!
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:

:evil: όσο για σένα μίστερ ''Γιάννης''!
ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ!
Απίθανη ποστιά!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Συνημμένα
Yannis said.JPG
Yannis said.JPG (22.76 KiB) Προβλήθηκε 988 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Σάβ Νοέμ 05, 2011 1:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #63341  από Μιμικαμ
 Σάβ Νοέμ 05, 2011 12:09 pm
:happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: χαχαχα Mister panos, σωστός..... :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:

Εδω τουλάχιστον έχει κι ενα κεραμίδι πάνω απ'το κεφάλι του..... :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: και πολλά πολλά αλλα βέβαια καλά..... κι εγώ πάντως
δηλώνω, δεν φεύγω......που θα βρω καλύτερα????? :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Είναι για να χάνουμε τις καρέκλες μας στις μερες μας.... :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: