Κι εγώ το έβλεπα σαν μούφα και συνεχίζω να το βλέπω έτσι...
Όμως, το Σεπτέμβριο(2011), που είχα πάει στο Νοσοκομείο(ειδικό ιατρείο για τη ΣΚΠ), συνάντησα μια κοπέλα με αμαξίδιο η οποία το φορούσε. Πιάσαμε καλή συζήτηση, όσοι περιμέναμε για το ιατρείο και φτάσαμε και στο γιλέκο, και εκεί το ανέφερε η συγκεκριμένη κοπέλα, η οποία ισχυρίσθηκε πως έχει καλύτερη κινητικότητα και αντοχή φορώντας το συγκεκριμένο T-shirt που πήρε από το z###a. gr.
Εγώ τη ρώτησα διάφορα σχετικά,
και μου απήντησε πως,
δοκίμασε να κάνει μια διαδρομή μέσα στο σπίτι της περπατώντας φορώντας το μπλουζάκι και ΟΚ,
ύστερα το έβγαλε και δεν μπορούσε να κάνει τη διαδρομή χωρίς να ακουμπάει πολύ συχνά στους τοίχους,
μετά το ξαναφόρεσε και μπορούσε με την αρχική ευκολία.
Εγώ σκέφτηκα, μήπως και ήταν placebo effect, αλλά το αρνήθηκε, αφού μου είπε πως έκανε διάφορα τεστ για να δει τη διαφορά. Επίσης, μας είπε, πως, δεν φέρνει σε όλους τους οργανισμούς τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Σε κάθε περίπτωση*, νομίζω πως εφόσον επιμένει τόσο πολύ κάποιος, καλό είναι να το δοκιμάσει στο κατάστημα που πωλείται, και εάν δει πως δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, να μην προβεί σε αγορά.
*(για να μην τα αποκλείουμε όλα, η τεχνολογία μπορεί να κάνει πολλά κατά την άποψή μου)
ΟΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ!!!