• Γιλεκο

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #62948  από Nick.
 Δευ Οκτ 31, 2011 10:41 am
Ο άντρας μου ψήθηκε από έναν γνωστό του, άσχετο με ΣΚΠ, να πάρει το γιλέκο. Να το πάρει ή τζάμπα θα φάει στενοχώρια και θα απογοητευθεί ? Έχει κάποιος σας άποψη ?
 #62949  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 31, 2011 11:34 am
Τι να πάρει κορίτσι μου, το τελευταίο νερό του Καματερού; ΜΟΥΟΥΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑ
Αν ψήνεστε τόσο πολύ (υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να αισθάνονται καλύτερα με παραμύθια) πουλάω αυτό που πήρα εγώ (για χαβαλέ ο μ@λ@κ@ς) σε μέγεθος XL προς 100 ευρώ. Υπ' όψιν δεν έχει φορεθεί καθόλου και γλυτώνετε 200 ευρώ.
 #62955  από κωστας
 Δευ Οκτ 31, 2011 12:37 pm
Οσοι το πηραν μου ειπαν οτι προκυται για μια μεγαλη παπαρ@@...
 #62972  από Κώστας
 Δευ Οκτ 31, 2011 4:12 pm
ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!1
Αν θέλεις σώνει και καλά να το δοκιμάσεις πάρτο απ΄τον Γιάννη να γλιτώσεις και200€.
Για την ιστορία:
Το γιλέκο ισχυρίζεται πως χρησιμοποιεί νανοτεχνολογία, καταφέρνοντας να επιστρέψει στον οργανισμό μας, την άπω υπέρυθρη ακτινοβολία (κύματα FIR), που εκπέμπει το ίδιο μας το σώμα.
Τα κύματα FIR είναι μήκους 7 έως 11 micron (όπως αναφέρεται στο επίσημο site της εταιρίας fir-tex.com). Τα 11 micron είναι 11.000 νανόμετρα (nm) 1000nm= 1micron. Η νανοτεχνολογία ασχολείται με εφαρμογές, reaction και συσκευές σε μια κλίμακα νανόμετρου (μεταξύ 1 εώς και 100 νανομέτρων). Άρα τα κύματα της τεχνολογίας FIR δεν ανήκουν στο φάσμα της νανοτεχνολογίας – nanotechnology.
Άρα πως το γιλέκο είναι νανοβιονικό;!!!!
Μας δουλεύουν κανονικά και εμείς αντί να αντιδράσουμε με μήνυση, καθόμαστε και τους ακούμε προβληματιζόμενοι για το αν το γιλέκο κάνει τελικά δουλειά ή όχι!!!!
 #62975  από maestro
 Δευ Οκτ 31, 2011 5:00 pm
Κι εγώ το έβλεπα σαν μούφα και συνεχίζω να το βλέπω έτσι...
Όμως, το Σεπτέμβριο(2011), που είχα πάει στο Νοσοκομείο(ειδικό ιατρείο για τη ΣΚΠ), συνάντησα μια κοπέλα με αμαξίδιο η οποία το φορούσε. Πιάσαμε καλή συζήτηση, όσοι περιμέναμε για το ιατρείο και φτάσαμε και στο γιλέκο, και εκεί το ανέφερε η συγκεκριμένη κοπέλα, η οποία ισχυρίσθηκε πως έχει καλύτερη κινητικότητα και αντοχή φορώντας το συγκεκριμένο T-shirt που πήρε από το z###a. gr.
Εγώ τη ρώτησα διάφορα σχετικά,
και μου απήντησε πως,
δοκίμασε να κάνει μια διαδρομή μέσα στο σπίτι της περπατώντας φορώντας το μπλουζάκι και ΟΚ,
ύστερα το έβγαλε και δεν μπορούσε να κάνει τη διαδρομή χωρίς να ακουμπάει πολύ συχνά στους τοίχους,
μετά το ξαναφόρεσε και μπορούσε με την αρχική ευκολία.
Εγώ σκέφτηκα, μήπως και ήταν placebo effect, αλλά το αρνήθηκε, αφού μου είπε πως έκανε διάφορα τεστ για να δει τη διαφορά. Επίσης, μας είπε, πως, δεν φέρνει σε όλους τους οργανισμούς τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση*, νομίζω πως εφόσον επιμένει τόσο πολύ κάποιος, καλό είναι να το δοκιμάσει στο κατάστημα που πωλείται, και εάν δει πως δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, να μην προβεί σε αγορά.

*(για να μην τα αποκλείουμε όλα, η τεχνολογία μπορεί να κάνει πολλά κατά την άποψή μου)
 #62984  από chryssa
 Δευ Οκτ 31, 2011 6:31 pm
:obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged:
κρεμασμα θελουν ..............................................
ειμαι :text-+1: αγοραστης :doh: ..... και :crying-yellow:τα λεφτα μου :angry-banghead: :angry-cussing: :angry-cussingblack:
 #62985  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 31, 2011 7:02 pm
chryssa έγραψε::obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged:
κρεμασμα θελουν ..............................................
ειμαι :text-+1: αγοραστης :doh: ..... και :crying-yellow:τα λεφτα μου :angry-banghead: :angry-cussing: :angry-cussingblack:
Εσύ μας έλεγες ότι αισθάνεσαι Κατερίνα Θάνου, το μόστραρες με καμάρι, καμαρώναμε κι εμείς μαζί σου σαν γύφτικα σκεπάρνια και όλο το mall μας χειροκροτούσε, τι έγινε ξαφνικά; :laughing-rolling:
 #62987  από chryssa
 Δευ Οκτ 31, 2011 7:27 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
παιζαμε με τον πονο μας Γιαννη ..... (την πατησαμε :violence-hammer: )
την τελευταια φορα στο mall καλα με ειδες !!! :handgestures-salute: ΧΩΡΙς γιλεκο
 #63000  από Biskoto10
 Τρί Νοέμ 01, 2011 3:52 am
Γιατι ρε παιδια? Και ο Τριανταφυλλοπουλος κλεφτης να γινει?? :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violin:
 #63065  από Nick.
 Τετ Νοέμ 02, 2011 11:00 am
Όχι δεν θα γίνει κλέφτης ο Τριανταφυλλόπουλος. Θα παραμείνει καραγκιόζης.

Το γιλέκο το παραγγείλαμε σήμερα.

Δυστυχώς, όπως έχω αναφέρει κι άλλες φορές (λέγοντας τον πόνο μου), ο άντρας μου δεν "μετράει" τα λόγια μου. Ο,τιδήποτε λέω εγώ είναι μ******ς. Προτιμάει να ακούει φίλους και στην προκειμένη περίπτωση, γνωστούς.
Και επειδή τελικά είδα πως επιμένοντας το μόνο που κατάφερνα ήταν να με κοιτάζει με περισσότερο μίσος, το παρήγγειλα και τελείωσε το παραμύθι. Ή μάλλον ξεκίνησε.
Του είπα (καλώς ή κακώς, δεν ξέρω), ότι η υγεία δεν επιτυγχάνεται έτσι απλά σαν να φοράς ένα ρούχο ή σαν να πίνεις ένα ποτήρι νερό (βλ. Πασχαλίδης). Χρειάζεται προσπάθεια. Αν θέλει να έχει καλύτερη φυσική κατάσταση, να αρχίσει να συμπεριφέρεται καλύτερα στο σώμα του. Να το προσπαθήσει, έστω και λίγο βρε αδερφέ.

Ελπίζω, πάραυτα να δει αποτέλεσμα, έστω και placibo.
Δυστυχώς Γιάννη δεν θέλει XL, αλλά L. (Tί να πώ?)

Θα ήθελα να σας πω σε όσους από εσάς είστε παντρεμένοι ή συζείτε, να ακούτε τους συντρόφους σας. Γιατί η δική τους ποιότητα ζωής είναι δεμένη με τη δική σας. Αν είσαστε εσείς καλά, είναι και αυτοί καλά, πρακτικά μιλώντας.