• Καλησπέρα σε όλους

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #62962  από Sintarta
 Δευ Οκτ 31, 2011 2:32 pm
billios έγραψε:Πςςςςς!! ομορφοος...
Γραψε λαθος φιλαρακι,μπερδεψε η γλωσσα και ακολουθησε το μυαλο..
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #62964  από Sintarta
 Δευ Οκτ 31, 2011 2:34 pm
Δημητρης24 έγραψε:
Sintarta έγραψε:Σήμερα μόλις ανακάλυψα το πραγματικά πολύ αξιόλογο site και πήρα το θάρρος να μπω και εγώ
στην παρέα σας. Είμαι 40 χρονών και εδώ και 7 περίπου μήνες διαγνώσθηκα με ΣΚΠ.
Τα συμπτώματα ήταν η αδυναμία εστίασης στο αριστερό μάτι, το μούδιασμα στο αριστερό μέρος
του προσώπου, η απώλεια της γέυσης και η δυσκολία στην ούρηση.
Νόμιζα ότι είχα πάθει εγκεφαλικό όμως η μαγνητικές εγκεφάλου και αυχένα έδειξαν την ΣΚΠ.
Το σοκ φυσικά ήταν μεγάλο και σχεδόν αμέσως μετά τη διάγνωση και ενώ τα πρώτα συμπτώματα
άρχισαν να υποχωρούν, μούδιασε έντονα η αριστερή πλευρά του σώματός μου και ξεκίνησαν
καψίματα και στα δύο μου πόδια. 1 μήνα μετά ξεκίνησα Rebif 44 και Exenadil γιατί δεν μπορούσα
να το διαχειριστώ μόνος μου. Το Exenadil πραγματικά με βοήθησε να ηρεμήσω.
Για να μην μακρυγορώ, 6 μήνες με το Rebif είμαι αρκετά καλύτερα - και ψυχολογικά. Μάλιστα τις
τελευταίες ημέρες σταμάτησα το Exenadil και ελπίζω να μην το ξαναχρειαστώ - θα δούμε.
Είμαι γενικά λίγο απαισιόδοξος, με φοβίζουν πολλά πράγματα. Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι ότι
μπορεί να φτάσω στο σημείο να μην μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ και αυτό με τρελαίνει.
Χάρηκα όμως όταν περιπλανώμενος στα forums του site, βρήκα ότι υπάρχουν παρά πολλοί
συμπάσχοντες που είναι αισιόδοξοι και πραγματικά τους θαυμάζω γι αυτό.
Αυτός ήταν και ο λόγος που γράφτηκα, περίμενα μιζέρια και βρήκα αισιοδοξία και θετική σκέψη !!

Να είστε όλοι καλά.

Καλως ηρθες Sintarta Sintarta.. Δεν υπαρχει λογος να μιζεριαζουμε!! Να σκεφτεσαι θετικα παντα! ΔΥΝΑΜΗ!!!
:text-thankyouyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #62966  από Sintarta
 Δευ Οκτ 31, 2011 2:37 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: Φροντισε,να κανεις ΟΛΑ εκεινα,που σε ευχαριστουν ! Μην αλλαξεις τις συνηθειες σου ! :romance-kisscheek:
:text-thankyouyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #62967  από nansu
 Δευ Οκτ 31, 2011 2:40 pm
Kαλώς ήρθες.... και από εμένα...!!
Θετική σκέψη νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο... μπορούμε να έχουμε...!!!
Εξάλλου όλα..μα όλα για κάποιο λόγο γίνονται...!!!! Ας πούμε όπως ανέφερες και εσύ πιο πρίν ότι εκτιμάμε ΠΛΕΟΝ πιο απλά πράγματα στην ζωή..!!!
 #62969  από Sintarta
 Δευ Οκτ 31, 2011 3:56 pm
nansu έγραψε:Kαλώς ήρθες.... και από εμένα...!!
Θετική σκέψη νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο... μπορούμε να έχουμε...!!!
Εξάλλου όλα..μα όλα για κάποιο λόγο γίνονται...!!!! Ας πούμε όπως ανέφερες και εσύ πιο πρίν ότι εκτιμάμε ΠΛΕΟΝ πιο απλά πράγματα στην ζωή..!!!
 #63037  από stasa9
 Τρί Νοέμ 01, 2011 6:22 pm
:greetings-waveyellow: ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!! :) :) :) :)
 #63055  από billios
 Τρί Νοέμ 01, 2011 11:10 pm
Εύα έγραψε:
FANTOMAS έγραψε:
ΣΙΓΟΥΡΑ για χρόνια σε ταλαιπωρούσε ΚΑΤΙ το οποίο το απέδιδες στο άγχος, στη κούραση της δουλειάς κ.α.,
Α, εγώ ήξερα τί με ταλαιπωρούσε! Από παιδί έκανα αγώνα δρόμου με τον εαυτό μου κι έβγαινα μονίμως δεύτερη! Ήμουν πάντα "καλούτσικη" και ποτέ "αρκετά καλή". Το "άριστα" ήταν υποχρεωτικό και το "πολύ καλά" τιμωρητέο. Διέξοδο δεν ήξερα να βρω...
Όλα αυτά τα κατάλαβα μέσα απ' την Ψυχανάλυση αλλά τα εμπέδωσα ζώντας τη συμπεριφορά των γονιών μου απέναντι στα ανηψάκια μου ή ακόμη και στο σκύλο μου. Αλλά ήταν πολύ-πολύ αργά.

Για καλή σου τύχη διαγνώσθηκες και πρέπει τώρα να αναπρογραμματίσεις την ζωή σου.
ΟΧΙ υπερβολές δεν έχεις να αποδείξεις σε κανέναν τίποτα.
Σε κάποιους από εμάς η διάγνωση ήρθε σαν "ανακούφιση" και ο επαναπρογραμματισμός της ζωής μια δεύτερη ευκαιρία. Και σίγουρα δεν έχουμε ν' αποδείξουμε τίποτε σε κανέναν. Αυτοί που συνειδητά μένουν κοντά μας, μάς θαυμάζουν για την αντιμετώπιση που έχουμε στη ΣκΠ μας. Οι άλλοι, που μάς πριονίζουν τα νεύρα, switch off ή ακόμη και delete.

Όσον αφορά στις ''θεραπείες μας'' ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ , Ε Ρ Ε Υ Ν Α''
Πολύ μού αρέσει αυτό το στυλ Πυθίας των Δελφών, Φαντομά. Πόσο δίκιο έχεις!!!

:text-+1: Τα ειπες ολα,στην αργκω τα 'σπασες.
 #63061  από Sintarta
 Τετ Νοέμ 02, 2011 9:21 am
stasa9 έγραψε::greetings-waveyellow: ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!! :) :) :) :)
Καλημέρα, εύχομαι τα καλύτερα και για σένα
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: