• Καλησπέρα σε όλους

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #62820  από Sintarta
 Παρ Οκτ 28, 2011 3:33 pm
billios έγραψε:Γεια σου αειδε!! Σταξε μας ενα τραγουδακι! :banana-stoner:
Καλως ορισες στην παρεα μας
Καλησπέρα,
το ψευδώνυμο είναι Sintarta και όχι Sinatra, που σημειωτέον είναι και μία από τις μεγάλες μου συμπάθειες.

Χάρηκα :greetings-waveyellow:
 #62821  από Sintarta
 Παρ Οκτ 28, 2011 3:49 pm
Εύα έγραψε:Καλησπέρα, Sintarta! :text-welcomewave:

Πολύ καλά έκανες και γράφτηκες! Θα βρεις κι άλλη αισιοδοξία και θετική σκέψη, πληροφόρηση, ιδέες και προχωράμε δυναμικά μπροστά γιατί, "αν ξεχάσεις τη ΣκΠ, σε ξεχνάει κι αυτή".
:greetings-wavingyellow:
Ερώτηση: Πριν ξεκινήσεις τη θεραπεία με το Rebif 44, δεν πήρες κορτιζόνη για να ξεμουδιάσεις;
:obscene-drinkingchug:
Αισιοδοξία #01: Είσαι καλά με το Rebif 44, κοινώς σού έκατσε το φάρμακο, με την πρώτη. Τυχεράκια! Δεν συμβαίνει σε όλους! Εμένα, για παράδειγμα, μού έκατσε με τη δεύτερη.
8-)
Πήρες και Exenadil, δηλαδή ένα αντικαταθλιπτικούλι για ψιλοπανικούς. Σιγά τ’ αβγά που το κάνεις και θέμα! Εδώ άλλοι, χωρίς ΣκΠ, παίρνουν ηρεμιστικά με 128 κόκκινες γραμμές κι ακόμη χρειάζεται αλυσίδα και φίμωτρο για να μιλήσεις μαζί τους, μα τί λες τώρα;
:banana-dreads:
Αισιοδοξία #02: Φαίνεται ότι είσαι απαισιόδοξος αλλά το ότι το έχεις συνειδητοποιήσει σε τοποθετεί στα μισά του δρόμου για να το ξεπεράσεις. Δεν το «ανθίστικα» εγώ αυτό, η Ψυχολογία το λέει.
:clap:
Φυσικά δεν περιμένουμε να γυρίσεις κανένα μαγικό κουμπί και να γίνεις η προσωποποίηση του γέλιου από τη μια στιγμή στην άλλη – θα γινόσουν παλιάτσος, θα ήσουν fake. Σκέψου όμως ότι, συνειδητοποιώντας τα «όρια του θέματος ΣκΠ», θα χαλαρώσεις από τους φόβους που σε διακατέχουν και θα τα πας πιο καλά και με το θέμα γέλιο. Σιγά-σιγά. Πώς τρώμε έναν ελέφαντα; Μία μπουκίτσα τη φορά!
:character-oldtimer:
Καλή ιδέα για ψευδώνυμο, ιδιαίτερα αισιόδοξο: ο Σιντάρτα Γκαουτάμα βρήκε το μονοπάτι που τον οδήγησε τελικά στη φώτισή του και το δίδαξε στους μαθητές του. Άρα το ίδιο θα συμβεί και μ’ εσένα.
:techie-idea:
Καλησπέρα Εύα,

κορτιζόνη μέχρι στιγμής καθόλου, ο γιατρός μου γενικά την αποφεύγει, δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ψυχολογία.
Όσον αφορά το θέμα της ψυχολογίας, δύσκολα μεν αλλά όσο περισσότερο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο ωριμάζει η ιδέα ότι πρέπει να μάθω να ζω με τη ΣΚΠ. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι σε καλό δρόμο.
Το μόνο θετικό της όλης υπόθεσης είναι ότι χαλάρωσα αρκετά και έμαθα να εκτιμάω τα μικρά καθημερινά πράγματα, δεν τρελαίνομαι πια με το παραμικρό.

Το ψευδώνυμο με αυτήν ακριβώς τη λογική το επέλεξα. Για να δούμε ...

Να είσαι καλά, χάρηκα πολύ
 #62822  από Sintarta
 Παρ Οκτ 28, 2011 3:51 pm
Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την υποδοχή.

Να είστε καλά
 #62839  από billios
 Παρ Οκτ 28, 2011 10:09 pm
Πςςςςς!! ομορφοος...
Γραψε λαθος φιλαρακι,μπερδεψε η γλωσσα και ακολουθησε το μυαλο..
 #62876  από FANTOMAS
 Σάβ Οκτ 29, 2011 7:18 pm
Sintarta έγραψε:1 μήνα μετά ξεκίνησα Rebif 44 και Exenadil γιατί δεν μπορούσα
να το διαχειριστώ μόνος μου......... βρήκα αισιοδοξία και θετική σκέψη !!
Σ' αυτό το forum συνομήλικε φίλε και συμπάσχοντα δεν θα βρεις μόνο αισιοδοξία και θετική σκέψη αλλά και ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ , σαφέστατα πέρασες μια δυνατή ώση λόγο της οποίας και διαγνώσθηκες , τα συμπτώματα της οποίας θα πέρναγαν αργά ή γρήγορα.

ΣΙΓΟΥΡΑ για χρόνια σε ταλαιπωρούσε ΚΑΤΙ το οποίο το απέδιδες στο άγχος, στη κούραση της δουλειάς κ.α, για καλή σου τύχη διαγνώσθηκες και πρέπει τώρα να αναπρογραμματίσεις την ζωή σου.ΟΧΙ υπερβολές δεν έχεις να αποδείξεις σε κανέναν τίποτα.

και τώρα τα δύσκολα , όσον αφορά στις ''θεραπείες μας '' ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ , Ε Ρ Ε Υ Ν Α''

καλή δύναμη
 #62937  από Εύα
 Δευ Οκτ 31, 2011 1:55 am
Sintarta έγραψε:
Καλησπέρα Εύα,
Γεια σου, Σιντάτρα! :greetings-waveyellow:

κορτιζόνη μέχρι στιγμής καθόλου, ο γιατρός μου γενικά την αποφεύγει, δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ψυχολογία.
Κι εγώ πιστεύω στην Συμπληρωματική & Εναλλακτική Ιατρική αλλά, δεδομένου ότι ΔΕΝ ζούμε στα βουνά του Θιβέτ, για να πετύχουμε νιρβάνα και να "καθαρίσουμε" τόσο που να αυτοθεραπευθούμε, σε Integrative Medicine καταλήγουμε, αν θέλουμε να είμαστε λογικοί. Ας μού επιτραπεί κοινώς να διαφωνήσω με το γιατρό σου για το θέμα "κορτιζόνη". Δηλαδή τί σού δίνει πάνω στην ώση; Συμβουλές για ηρεμία και κλείνουν οι εστίες; :x

Όσον αφορά το θέμα της ψυχολογίας, δύσκολα μεν αλλά όσο περισσότερο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο ωριμάζει η ιδέα ότι πρέπει να μάθω να ζω με τη ΣΚΠ. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι σε καλό δρόμο.
Σιγά-σιγά και με καλή διάθεση όλα γίνονται. Εδώ είμαστε πολλοί απ' ότι είδες.

Το μόνο θετικό της όλης υπόθεσης είναι ότι χαλάρωσα αρκετά και έμαθα να εκτιμάω τα μικρά καθημερινά πράγματα, δεν τρελαίνομαι πια με το παραμικρό.
Αυτό είναι πάρα πολύ θετικό και έτσι θα συνεχίσεις...

Το ψευδώνυμο με αυτήν ακριβώς τη λογική το επέλεξα. Για να δούμε ...
Όλα καλά θα τα δούμε. :-)

Να είσαι καλά, χάρηκα πολύ.
Κι εγώ.
:violin:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Εύα την Δευ Οκτ 31, 2011 2:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #62938  από Εύα
 Δευ Οκτ 31, 2011 2:13 am
FANTOMAS έγραψε:
ΣΙΓΟΥΡΑ για χρόνια σε ταλαιπωρούσε ΚΑΤΙ το οποίο το απέδιδες στο άγχος, στη κούραση της δουλειάς κ.α.,
Α, εγώ ήξερα τί με ταλαιπωρούσε! Από παιδί έκανα αγώνα δρόμου με τον εαυτό μου κι έβγαινα μονίμως δεύτερη! Ήμουν πάντα "καλούτσικη" και ποτέ "αρκετά καλή". Το "άριστα" ήταν υποχρεωτικό και το "πολύ καλά" τιμωρητέο. Διέξοδο δεν ήξερα να βρω...
Όλα αυτά τα κατάλαβα μέσα απ' την Ψυχανάλυση αλλά τα εμπέδωσα ζώντας τη συμπεριφορά των γονιών μου απέναντι στα ανηψάκια μου ή ακόμη και στο σκύλο μου. Αλλά ήταν πολύ-πολύ αργά.

Για καλή σου τύχη διαγνώσθηκες και πρέπει τώρα να αναπρογραμματίσεις την ζωή σου.
ΟΧΙ υπερβολές δεν έχεις να αποδείξεις σε κανέναν τίποτα.
Σε κάποιους από εμάς η διάγνωση ήρθε σαν "ανακούφιση" και ο επαναπρογραμματισμός της ζωής μια δεύτερη ευκαιρία. Και σίγουρα δεν έχουμε ν' αποδείξουμε τίποτε σε κανέναν. Αυτοί που συνειδητά μένουν κοντά μας, μάς θαυμάζουν για την αντιμετώπιση που έχουμε στη ΣκΠ μας. Οι άλλοι, που μάς πριονίζουν τα νεύρα, switch off ή ακόμη και delete.

Όσον αφορά στις ''θεραπείες μας'' ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ , Ε Ρ Ε Υ Ν Α''
Πολύ μού αρέσει αυτό το στυλ Πυθίας των Δελφών, Φαντομά. Πόσο δίκιο έχεις!!!
 #62960  από Sintarta
 Δευ Οκτ 31, 2011 2:29 pm
:text-thankyouyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
kath έγραψε:Καλως ηρθες κ απο μενα Sintarta

Κι εγω ετσι ακριβως ενιωσα οταν βρηκα το forum.Να εισαι ολο κ καλυτερα ευχομαι