Εύα έγραψε:Και πάλι, αιρετική άποψη στη Ιατρική, πραγματικότητα όμως: σημασία έχει "τί κανπνίζεις". Με τον καπνό/tabacco υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν έχετε ακούσει ότι η μαριχουάνα κάνει καλό στη ΣκΠ;
Δεν κάνω πλάκα αλλά ούτε και προτείνω να κόψετε το τσιγάρο και να το γυρίσετε στην κάνναβη. Απλά μην είμαστε τόσο "δαιμονολόγοι" με κάποια πράγματα.
Κι εγώ σκέφτηκα ότι πρέπει να κόψω το τσιγάρο - καπνίζω 2-3 πακέτα την ημέρα εδώ και 20 χρόνια. Και μετά συνειδητοποίησα ότι θα περνούσα τέτοια κατάσταση νεύρων που μπορεί και να έφτανα σε ώση. Άξιζε τον κόπο να το ρισκάρω; Εγώ, για εμένα, έκρινα πως όχι ή -έστω- όχι αυτή τη στιγμή.
[/i][/color]
[/quote]
Καπνίστε ρε, καπνίστε μέχρι να σκάσετε. Ουφ πιά με αυτή τη τσιγαροφιλοσοφία.
Ουφ πιά με όλους αυτούς που ενώ δεν κάπνιζαν, δεν έπιναν κλπ. έπαθαν τα χειρότερα.
Ουφ πιά με όλους αυτούς που φοβούνται πως αν κόψουν το κάπνισμα θα αρρωστήσουν.
Ουφ πιά με την πλύση εγκεφάλου των εταιριών διακοπής καπνίσματος που έχουν γεμίσει τον τόπο με προπαγάνδες ότι το κάπνισμα είναι βαριά εξάρτηση και η απότομη διακοπή του είναι επικίνδυνη (δηλ. ελάτε σε εμάς να σας τα πάρουμε λάου λάου).
Προχτές διάβασα στο περιοδικό fitness (νομίζω) άρθρο που έγραφε πως η εξάρτηση από την νικοτίνη είναι εφάμιλλη με αυτή της ηρωίνης.

Δηλαδή εγώ έκοψα την πρέζα μόνη μου. Και μάλιστα πέρασα και στερητικό πρέζας μόνη μου, τρώγοντας καραμέλες.
Όσο για την κάνναβη, εννοείται πως δεν κάνει καλό στη ΣΚΠ. Απλώς βοηθάει στην σπαστικότητα γιατί χαλαρώνει. Αυτό είναι όλο. Κατά τα άλλα θα σε πάρει σκληρυντικό και θα σε κάνει μαστούρη σκληρυντικό, δηλαδή παρ'το αυγό και κούρεφτο. Μετά, θα ξέρεις γιατί έχεις ίλιγγο, αστάθεια, θολούρα, κακή μνήμη, μιζέρια, κούραση και βαρεμάρα.
Εγώ πλέον στον άντρα μου (ο οποίος καπνίζει μόνο έξω στο μπαλκόνι ανεξαρτήτως καιρού) λέω να καπνίσει όσο θέλει, αλλά να ξέρει πως έχω άπειρη υπομονή για αυτά που "στέλνει ο Θεός", αλλά για αυτά που προκαλεί αυτός στον εαυτό του, από μένα κατανόηση δεν θα βρει.
σημ. Ο πατέρας μου είναι ήδη εξαρτημένος από το οξυγόνο.
Αν σας αρέσει, κοπιάστε.