• η μητερα μου διαγνωστηκε με ΣΚΠ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #62519  από litsa
 Δευ Οκτ 24, 2011 3:59 pm
σωστή τοποθέτηση του πρωτόγερου.... γεια σου Γεώργιε!! βεβαίως να ασχοληθείς με τον συζυγικό βίο..!!

να το πείτε στη μαμά και μην φοβάσαι θα συνέλθει... όσο πιο ψύχραιμα τόσο πιο καλά... για όλους σας... ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟς ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....
 #62570  από Vassiliki
 Τρί Οκτ 25, 2011 12:43 am
Καλώς ήρθες Μαριαλέο στην παρέα μας,

Ο πρώτος καιρός είναι πολύ δύσκολος για όλους !

Για την ενημέρωση από το Ιντερνετ ανοίγεις ένα πολύ μεγάλο θέμα, γιατί όσο σου δίνει την εντύπωση ότι μαθαίνεις πολλά και χρήσιμα, ταυτόχρονα μπορείς εύκολα να βρεθείς τρομοκρατημένος γιατί όλα είναι καινούρια για σένα και γιατί στο διαδίκτυο υπάρχουν τα πάντα.
Θα σου έλεγα σιγά σιγά.

ΥΓ Nick. με συγκίνησες με το μήνυμα σου ! Μούσκεμα το μαγουλάκι μου ! Να είστε καλά και ο σύζυγος σου, αλλά και εσύ !!!
 #62656  από marialeo
 Τετ Οκτ 26, 2011 10:10 am
Ευχαριστω παιδια ολους σας για την υποστηριξη σας κ την βοηθεια σας. Πραγματικα λαμβανοντας τα μνματα σας ενιωσα πολυ καλυτερα. Αποφασισα να το πω στημητερα μου για να μην ειναι μες στην αγνοια κ για να μπορεσεινα το αντιμετωπισει καλυτερα. Βεβαια επειδη αυτες τις μερες θα λειψω για επαγγελματικο ταξιδι κ θα γυρισω στις 7 Νοεμβριου, σκεφτομαι να της το ανακοινωσω τοτε, ωστε να ειμαι διπλα της τις πρωτες μερες. ξερω οτι θα νιωσει περιεργα κ δεν θελω να ειμαι μακρια της.
 #62674  από Δημητρης24
 Τετ Οκτ 26, 2011 1:23 pm
marialeo έγραψε:Καλησπέρα! Ονομαζομαι Μαρια και πριν 2 βδομαδες διαγνωστηκε η μητερα μου με ΣΚΠ. Ειναι 55 χρονων και τωρα της διαγνωστηκε το προβλημα, διαλειπουσα ΣΚΠ.Δεν της εχουμε πει το τι ακριβως εχει και γενικα ειμαστε σε μια κατασταση που δεν ξερουμε πως να το χειριστουμε κ τι να κανουμε. το προβλημα ξεκινησε στις 8 Σεπτεμβρη οπου κ νοσηλευτηκε στο Αιγηνιτειο κ ολα αυταεγιναν 1 βδομαδα πριν το γαμο μου, το γαμο του μοναχοπαιδι της. Νιωθω πολυ μονη προσωπικα κ δεν ξερω τι να κανω κ τι να πω....

Γεια σου κ απο μενα Μαρια.. Εγω ειμαι 25 και εχω ΣΚΠ 3,5 χρονια. Εννοειται οτι πρεπει να ενημερωθει η μητερα σου για το τι ακριβως εχει. Δεν ειναι δα και τιποτα ολα μεσα στο μυαλο ειναι!! Τρομερη ψυχολογια χρειαζεται κ αν δεν την εχει ψυχολογικη στηριξη απο τους δικους της ανθρωπους και κυριως οχι αγχος και στεναχωριες. Ολα θα πανε καλα...
 #62682  από litsa
 Τετ Οκτ 26, 2011 3:18 pm
ξαναλέω.. όσο πιο μεγάλη τόσο πιο καλά...
λίγο θα ρυθμίσει τη ζωή της και όλα θα πάνε καλά.. - ναι ξέρω, όποιος είναι έξω απο τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρει.... )
αλλά οκ... της έλαχε, οπως μου έλαχε και εμένα... δύσκολα μεν, δεν θα πεθάνουμε κιόλας... πριν την ώρα μας από την αγωνία..

φιλιά...
 #62690  από soulla
 Τετ Οκτ 26, 2011 4:46 pm
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΤΥΧΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...
ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΛΑΘΟς..ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙς ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ..ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙς ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΜΕ ΕΓΚΕΛΑΔΟ
 #62719  από monogramma
 Τετ Οκτ 26, 2011 10:50 pm
litsa έγραψε:ξαναλέω.. όσο πιο μεγάλη τόσο πιο καλά...
.
αυτό ισχύει???εγώ έχω ακούσει ακριβώς το αντίθετο..ότι όσο πιο μικρός είσαι τόσο πιο δυνατός είναι ο οργανισμός να το αντιμετωπίσει και επίσης ότι οι άνθρωποι που το παθαίνουν σε μικρή ηλικία συνήθως δεν έχουν ιδιαίτερες υποτροπές σε σχέση με τους άλλους..και διαφορα τέτοια..
 #62724  από kate2002
 Τετ Οκτ 26, 2011 10:59 pm
αν "σου συμβει " μικρός, ειναι καλυτερα να σου συμβει νωρις... αν "σου κατσει" μεγάλος ων, τοτε καλυτερη πορεια εχει στους μεγαλους... αραγε γιατι;;;; κατα τους νευρολογους πάντα...

κατ΄εμένα, λογικα πάντως, αφου ειναι ασθενεια "εκ γεννετης" η σκ, και επιπτωσεις αντιλαμβανεσαι μεγάλος, μετα τα σαραντα ή πενηντα καλυτερα, η πορεια της ειναι πολυυυυ ήπια. ξεκινωντας τα συμπτωματα -ελαφρα ή βαρυτερα- απο πολυ μικρη ηλικια, ποσο ήπια να σε παει αργοτερά, αφου θα δρα σωρευτικα;;;;
 #62732  από Δημητρης24
 Πέμ Οκτ 27, 2011 12:21 am
monogramma έγραψε:
litsa έγραψε:ξαναλέω.. όσο πιο μεγάλη τόσο πιο καλά...
.
αυτό ισχύει???εγώ έχω ακούσει ακριβώς το αντίθετο..ότι όσο πιο μικρός είσαι τόσο πιο δυνατός είναι ο οργανισμός να το αντιμετωπίσει και επίσης ότι οι άνθρωποι που το παθαίνουν σε μικρή ηλικία συνήθως δεν έχουν ιδιαίτερες υποτροπές σε σχέση με τους άλλους..και διαφορα τέτοια..

Τι μικρος και μεγαλος ρε παιδια.. Σημασια εχει να μου σου συμβει ποτε!!! Αυτο ειναι το καλυτερο!!! Και αν στην τελικη σου συμβει η γνωμη μου ειναι παρτο χαλαρα!! Αν διαφωνει καποιος με τη γνωμη μου δεκτο.
 #62733  από litsa
 Πέμ Οκτ 27, 2011 12:49 am
δεν εχω ντοκτορά της οξφόρδης..
απλά λέω τι έχω καταλάβει τόσα χρόνια...
τεσπα σημασία έχει να το πάρει χαλαρα....
αλλάζοντας και ηρεμώντας όσο γίνεται τη ζωή της
αυτό ισχύει για όλους

Δημήτρη ΧΡόνια πολλά και καλά για την γιορτή σου....!!!!!!!!!!!!