Δεν έχω καταλάβει κάτι...εκεί στα ΚΕ.ΠΑ πρέπει να πάω όταν λήξει η απόφαση συνταξιοδότησης?Δηλαδή όταν είναι να ξαναπεράσω από επιτροπή ή πρέπει να πάω τώρα για κάποιον λόγο?Η απόφαση συνταξιοδότησής μου λήγει 30/04/12.

Σκλήρυνση κατά πλάκας
ΧΑΜΟΓΕΛΑ! έγραψε:Αν θες τη γνωμη μου, καλυτερα να ξεκινησεις, οσο πιο νωρις γινεται !!! Σιγουρα, και με τα ΚΕ.Π.Α.,η διαδικασια θα ειναι χρονοβορα ! Το δικο μου επιδομα ληγει Οκτωβρη το 2012 ! Λεω να ξεκινησω με τα δικαιολογητικα ,το αργοτερο μετα το Πασχα !!!!ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!!!Τι κάνετε βρε παιδιά?Βρίσκομαι εδώ και λίγο καιρό σε μια στάσιμη κατάσταση,όσο αφορά την υγεία μου και έτσι έχω πολύ καιρό να συνομιλήσω μαζί σας.
Δεν έχω καταλάβει κάτι...εκεί στα ΚΕ.ΠΑ πρέπει να πάω όταν λήξει η απόφαση συνταξιοδότησης?Δηλαδή όταν είναι να ξαναπεράσω από επιτροπή ή πρέπει να πάω τώρα για κάποιον λόγο?Η απόφαση συνταξιοδότησής μου λήγει 30/04/12.
ΜΙΜΙΚΑ έγραψε:Κι εμένα Αννα, τον Οκτώβριο του 2012 κόβεται σύνταξη και επίδομα, μέχρι να μου ορίσουν ημερομηνία για να περάσω για 3η φορά επιτροπή του ΙΚΑ. Σκέτη μαγείαΜεχρι τοτε, Μιμικα μου, θα εχουμε γινει καλα !!!!
chryssa έγραψε:Θα εισαι απ'τους πρωτους που θα φανε το νεο ''φρουτο'' ??? Καλη τυχη Χρυσα μου![]()
θα σας ενημερωσω ..... συντομα![]()
υπομονη !!!
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΜΙΜΙΚΑ έγραψε:Κι εμένα Αννα, τον Οκτώβριο του 2012 κόβεται σύνταξη και επίδομα, μέχρι να μου ορίσουν ημερομηνία για να περάσω για 3η φορά επιτροπή του ΙΚΑ. Σκέτη μαγείαΜεχρι τοτε, Μιμικα μου, θα εχουμε γινει καλα !!!!Μη σου πω οτι, ηδη, ειμαστε...μια χαρα και κοροϊδευουμε το καϋμενο ,το καταχρεωμενο κρατος, για να παιρνουμε αυτα τα τεραααααστια ποσα!!!
Λοιπον,πιστευω οτι χρειαζεται να ξεκινησουμε τη διαδικασια πολυ νωρις...να μαζεψουμε...γνωματευσεις...μαγνητικες...κλπ...να κλεισουμε ραντεβου με το ΚΕ.Π.Α.....ετσι ωστε, να μην μεινουμε χωρις λεφτα ,περιμενοντας τις αποφασεις....Η εμπειρια των συνασθενων που θα γευτουν πρωτοι το νεο συστημα,θα ειναι χρησιμη !!! Αν και...αυτο που πρεπει να ζητησουμε....ειναι....ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ Η ΣΚΠ, ΣΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κώστας έγραψε:Αυτο,ακριβως,ειναι το ''συναρπαστικο'' της υποθεσηςΑΝΝΑ59 έγραψε:ΜΙΜΙΚΑ έγραψε:Κι εμένα Αννα, τον Οκτώβριο του 2012 κόβεται σύνταξη και επίδομα, μέχρι να μου ορίσουν ημερομηνία για να περάσω για 3η φορά επιτροπή του ΙΚΑ. Σκέτη μαγείαΜεχρι τοτε, Μιμικα μου, θα εχουμε γινει καλα !!!!Μη σου πω οτι, ηδη, ειμαστε...μια χαρα και κοροϊδευουμε το καϋμενο ,το καταχρεωμενο κρατος, για να παιρνουμε αυτα τα τεραααααστια ποσα!!!
Λοιπον,πιστευω οτι χρειαζεται να ξεκινησουμε τη διαδικασια πολυ νωρις...να μαζεψουμε...γνωματευσεις...μαγνητικες...κλπ...να κλεισουμε ραντεβου με το ΚΕ.Π.Α.....ετσι ωστε, να μην μεινουμε χωρις λεφτα ,περιμενοντας τις αποφασεις....Η εμπειρια των συνασθενων που θα γευτουν πρωτοι το νεο συστημα,θα ειναι χρησιμη !!! Αν και...αυτο που πρεπει να ζητησουμε....ειναι....ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ Η ΣΚΠ, ΣΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπον,πιστευω οτι χρειαζεται να ξεκινησουμε τη διαδικασια πολυ νωρις...να μαζεψουμε...γνωματευσεις...μαγνητικες...κλπ...να κλεισουμε ραντεβου με το ΚΕ.Π.Α.....ετσι ωστε, να μην μεινουμε χωρις λεφτα ,περιμενοντας τις αποφασεις.
Δυστυχώς δεν έχω αυτή τη στιγμή μπροστά μου την απόφαση για την διαδικασία των ΚΕΠΑ, για να δω ακριβώς το χρονικό διάστημα (θα σας το πω αύριο), αλλά αν θυμάμαι καλά λέει πως τα διάφορα δικαιολογητικά (γνωματεύσεις, μαγνητικές κλπ) πρέπει να είναι τεσσάρων μηνών και όχι παλαιότερα!!!!!!!!!!
Τώρα πως είναι δυνατόν να γίνει αυτό στην πράξη άγνωστο!
Ίσως να εννοούν τέσσερεις μήνες από τη στιγμή που θα υποβάλεις την αίτηση για επανεξέταση, ασχέτως πότε θα σε καλέσουν.
Λέει επίσης πως θα λαμβάνονται υπόψη και παλαιότερες εξετάσεις ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ο γιατρός που θα κάνει τον προέλεγχο των δικαιολογητικών, ότι θα χρησιμεύσουν στην επιτροπή προκειμένου να γνωμοδοτήσει.
Υποθέτω γνωρίζετε ότι για να φτάσει κάποιος στην επιτροπή, διενεργείται πρώτα έλεγχος από ιατρό παθολόγο (εκτός επιτροπής) ο οποίος αποφασίζει αν τα δικαιολογητικά που έχετε υποβάλει είναι επαρκή και σας προωθεί ή όχι για εξέταση από την επιτροπή.
Λέτε να το προβλέπει κι΄ αυτό το μνημόνιο;
Κάθε αύριο και καλύτερα!!!!!!!!!!!!!