Μόλις έκανα την εγγραφη άλλο και αν παρακολουθώ τη σελίδα από την πρώτη μέρα που ακουσα τη λέξη απομυελίνωση και την googlαρα να δω τι σημαίνει.. Δηλαδή από όταν πήρα την μαγνητική και πριν ακόμα επισκεφτώ τον νευρολόγο.. Μμμμ.. αρχικά έκλαψα για κανα δύωρο μετά πήρα τις φίλες μου και πήγα για καφέ και χαλάρωσα με ένα πακέτο τσιγάρα... Τα οποία πληροφορήθηκα ότι έπρεπε να σταματήσω.. Δεν βαριέσαι.. 21 χρονών είμαι θεωριτικά όλα τα μπορώ και θέλω να πιστεύω και πρακτικά.. (δεν ξαναέβαλα ούτε μια τζουριτσα στα πνευμόνια μου)
Η παρακέντηση με έριξε λίγο όλες αυτές τις μέρες αλλά κατα τα άλλα το εχω πάρει πολύ ψύχραιμα.. Έχω εστίες και στον εγκέφαλο και στον αυχένα και στη σπονδυλική. Και εχω τη νόσο χρόνια ΜΙΑΣ ΚΑΙ ήμουν μουδιασμένη πριν δύο χρόνια (3 μηνες)και πήγα σε παθολόγο που μου είπε πως δεν έχω τίποτα δύο φορές και πέρασε μόνο του... Ευτυχώς αυτή τη φορά μου έκοψε (!) και πήγα σε νευρολόγο..
Αυτά από εμένα ... Θα τα ξαναπούμε!!!!!
Η παρακέντηση με έριξε λίγο όλες αυτές τις μέρες αλλά κατα τα άλλα το εχω πάρει πολύ ψύχραιμα.. Έχω εστίες και στον εγκέφαλο και στον αυχένα και στη σπονδυλική. Και εχω τη νόσο χρόνια ΜΙΑΣ ΚΑΙ ήμουν μουδιασμένη πριν δύο χρόνια (3 μηνες)και πήγα σε παθολόγο που μου είπε πως δεν έχω τίποτα δύο φορές και πέρασε μόνο του... Ευτυχώς αυτή τη φορά μου έκοψε (!) και πήγα σε νευρολόγο..
Αυτά από εμένα ... Θα τα ξαναπούμε!!!!!