• ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΕΣ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #62337  από arianne
 Παρ Οκτ 21, 2011 10:54 pm
ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ,ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΜΠΟΥΦΑΝ,ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ,ΤΖΑΚΙ,ΘΕΡΜΑΝΣΗ Κ ΤΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ..ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ Κ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΠΑΣ Κ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ Κ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ...ΝΟΜΙΖΑ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ..ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΣΚΠ 20 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ..ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΒΜΑΣΗ ΧΕΝΦΑ Κ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΝΑ ΖΕΣΤΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ..
ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΙΣ ΣΚΠ Η ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ???
 #62340  από billios
 Παρ Οκτ 21, 2011 11:35 pm
Στα συμπτωματα τα οποια με οδηγησαν στους γιατρους και τελικως στη διαγνωση ηταν και οι παγωμενες πατουσες και των δυο ποδιων.Το συμπτωμα μετα την 5αρα [κορτιζονη] εξαληφθηκε εντελως μετα απο 20-25 μερες.
 #62343  από arn
 Σάβ Οκτ 22, 2011 12:12 am
Τα δικα μου ποδια παντως,ειναι οχι απλα κρυα....κοκκαλο(...και δεν υπερβαλω ιδιαιτερα).
Οτι καλτσες,παπουτσια να φοραω,παντα τα νιωθω κρυα (...απο μεσα...,αλλα και απ'εξω βεβαια.αν τα αγγιξω το καταλαβαινω).
Τη ΧΕΝΦΑ μου,δεν την εχω ψαξει ακομη...
 #62355  από soulla
 Σάβ Οκτ 22, 2011 8:11 am
ΟΠΩς ΤΑ ΛΕς ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ :greetings-waveyellow:
 #62371  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Οκτ 22, 2011 11:31 am
billios έγραψε:Στα συμπτωματα τα οποια με οδηγησαν στους γιατρους και τελικως στη διαγνωση ηταν και οι παγωμενες πατουσες και των δυο ποδιων.Το συμπτωμα μετα την 5αρα [κορτιζονη] εξαληφθηκε εντελως μετα απο 20-25 μερες.
....... :scared-eek: τι λες ????.....σοβαρα??????...τα δικα μου ειναι χροοοοοονια παγωμενα και ουτε που το εχω πει σε γιατρο !!!!!....Επισης, μετα την ενεσουλα betaferon, παγωνουν ΚΑΙ οι γαμπες !!!!Ευτυχως....betaferon...τελος !!!! Παω γι αλλα....Παντως,το Γεναρη,που θα με ξαναδει νευρολογος,θα του πω για τις ....πατουσιτσες.... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #62393  από Γιάννης
 Σάβ Οκτ 22, 2011 7:34 pm
arianne έγραψε:ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ,ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΜΠΟΥΦΑΝ,ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ,ΤΖΑΚΙ,ΘΕΡΜΑΝΣΗ Κ ΤΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ..ΟΙ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ Κ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΦΟΡΑΩ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΠΑΣ Κ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ Κ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ...ΝΟΜΙΖΑ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ..ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΣΚΠ 20 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ..ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΒΜΑΣΗ ΧΕΝΦΑ Κ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΝΑ ΖΕΣΤΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ..
ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΙΣ ΣΚΠ Η ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΑ???
Μιλάμε για μόνιμο πάγωμα; Μέρα νύχτα, χειμώνα καλοκαίρι;
 #62397  από arianne
 Σάβ Οκτ 22, 2011 8:36 pm
ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ..ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ..ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ Κ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΕΧΩ..
 #62445  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Κυρ Οκτ 23, 2011 11:15 am
Καλημέρα σε όοοολους!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Σήμερα είδα το θέμα μα τα παγωμένα πόδια που συζητάγατε χτες και προχτές και έχω να πω κι εγώ με την σειρά μου πως έχω το ίδιο ακριβώς αλλά όχι μόνο στις πατούσες.Από τον αστράγαλο και κάτω ,παγάκια!!!Και γενικά δεν είμαι καθόλου κρυουλιάρα,αντιθέτως για να κλείσω το σπίτι,θα πρέπει να χιονίζει έξω!Μου έχει ξανασυμβεί παλιότερα αλλά εδώ και 8 μέρες είναι μόνιμο.Αυτό είναι ώση δηλαδή?Πάλι κορτιζόνη??? :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
Ούτε εγώ το έχω αναφέρει ποτέ στον γιατρό μου.
 #62458  από arianne
 Κυρ Οκτ 23, 2011 2:14 pm
ΩΣΗ?ΑΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΟΝΙΜΑ ΩΣΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΓΩΜΕΝΑ..ΣΤΙΣ 15 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ..ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ..
 #62459  από GIOSAKIS
 Κυρ Οκτ 23, 2011 2:33 pm
Σαν συνασθαινής έχω να πω οτι δεν αντιμετοπίζω πρόβλημα με κρύα πόδια, το λέω ετσι απλά για να μην κατηγορούμε για όλα την MSS