• Κριτική συζήτηση απέναντι στη θεωρία του Zamboni

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #62342  από elena
 Σάβ Οκτ 22, 2011 12:00 am
pelopidas έγραψε: χενφολογος-μεταφραστης :text-thankyouyellow:
τι να κάνεις και εσύ καημένο!δουλίτσα να υπάρχει!!! ;)
 #62350  από maraki12
 Σάβ Οκτ 22, 2011 1:39 am
maria72 έγραψε:εγώ το ξαναλέω ΜΟΝΟ όταν βγει το CIRSE ( Cardiovascular and Interventional Radiological Society of Europe) να το δεκτεί μόνο τότε θα πειστω , γιατι ναι ΠΜ 79 υπάρχουν επεμβατικοί που είναι ανώτεροι του εδώ και χρόνια .
Ξαναδίνω τον σχετικό link:
http://www.cirse.org/files/File/CIRSE_CCSVI_final.pdf

Και μην ξεχνάμε ότι ο επεμβατικός ακτινολόγος θα κερδίσει (οικονομικά), ΑΡΑ η αμφισβήτηση από επεμβατικούς θα έπρεπε να μας προβληματίζει διπλά.
Την απορία αυτή την έχω κι εγώ.. την διατύπωσα και σε ενα αλλο thread.

Δεν την γλυτώνω. Κάποια στιγμη θα πάω στον Membership Committee Chairperson τους να ρωτήσω πως και αυτη η στάση. Γιατι το Μάρτιο αλλιώς μου τα λεγε. Και ηθελε να συμμετάσχει και σε μια διπλή έρευνα στο ΠΑΓΝΗ. Μετά άλλαξε ρότα...

Υ.Γ. Άσχετο : Πώς και από τα 5 sticky, τα 3 είναι "κριτικά"? Δεν αλληλοκαλύπτονται?
 #62358  από maria72
 Σάβ Οκτ 22, 2011 9:32 am
maraki12 έγραψε:
maria72 έγραψε:εγώ το ξαναλέω ΜΟΝΟ όταν βγει το CIRSE ( Cardiovascular and Interventional Radiological Society of Europe) να το δεκτεί μόνο τότε θα πειστω , γιατι ναι ΠΜ 79 υπάρχουν επεμβατικοί που είναι ανώτεροι του εδώ και χρόνια .
Ξαναδίνω τον σχετικό link:
http://www.cirse.org/files/File/CIRSE_CCSVI_final.pdf

Και μην ξεχνάμε ότι ο επεμβατικός ακτινολόγος θα κερδίσει (οικονομικά), ΑΡΑ η αμφισβήτηση από επεμβατικούς θα έπρεπε να μας προβληματίζει διπλά.
Την απορία αυτή την έχω κι εγώ.. την διατύπωσα και σε ενα αλλο thread.

Δεν την γλυτώνω. Κάποια στιγμη θα πάω στον Membership Committee Chairperson τους να ρωτήσω πως και αυτη η στάση. Γιατι το Μάρτιο αλλιώς μου τα λεγε. Και ηθελε να συμμετάσχει και σε μια διπλή έρευνα στο ΠΑΓΝΗ. Μετά άλλαξε ρότα...

Υ.Γ. Άσχετο : Πώς και από τα 5 sticky, τα 3 είναι "κριτικά"? Δεν αλληλοκαλύπτονται?

Καλή σκέψη.Έχω διαβάσει για το τρέξιμο σου.Αν μπορείς να ρωτήσεις θα΄ταν καλό
το Υ.Γ δεν το κατάλαβα.Ποια είναι τα sticky?
 #62360  από Νικος
 Σάβ Οκτ 22, 2011 9:45 am
maria72 έγραψε:το Υ.Γ δεν το κατάλαβα.Ποια είναι τα sticky?
Sticky είναι τα threads που μένουν κολλημένα πάντα στο πάνω μέρος του forum ;)
Μετά την προτροπή σου έγιναν 2 επιπλέον threads sticky που αφορούν την κριτική απέναντι στην θεωρία της ccsvi αλλά και τις αρνητικές εμπειρίες μετά την επέμβαση.
 #62363  από maria72
 Σάβ Οκτ 22, 2011 10:17 am
Νίκο σ΄ευχαριστώ και πάλι για την εξήγηση!
το είδα ότι μεταφέρθηκαν τα 2 από τα 3 , αλλα δεν ήξερα ότι το sticky ήταν γι αυτά.
Χθες το βράδυ νομίζω (δεν ορκίζομαι γιατί ήμουνα πολύ κουρασμένη...) ότι υπήρχε και το τρίτο link που μου έδωσε ο swt . Σημερα μου βγάζει ότι δεν υπάρχει.
Δεν πειράζει έχω διάβασμα πολύ και δυστυχώς/στην ουσία ευτυχώς θα γυρίσω στην καθημερινότητα μου.Θα τα διαβάσω που θα πάει
 #62365  από Στάθης
 Σάβ Οκτ 22, 2011 10:26 am
Χθες μετά από την πολύ λογική πρόταση μελών για πρόσθεση sticky της άλλης όψης του νομίσματος, έκανα τα παρακάτω:

α) Το είδη υπάρχον θέμα "Οι αρνητικές εμπειρίες της ΧΕΝΦΑ" να εμφανίζεται ως sticky

β) Ένωσα τα θέματα:

- Κριτική συζήτηση απέναντι στη θεωρία του Zamboni
- Ο επίσημος αντίλογος στο CCSVI

σε ένα θέμα με όνομα "Κριτική συζήτηση απέναντι στη θεωρία του Zamboni". Εκεί αργότερα θα συνενωθεί και το θέμα "Το λάθος του Ζαμπόνι".

Σας ευχαριστώ για τις απόλυτα λογικές προτάσεις σας, και θα είναι επίσης καλοδεχούμενη οποιαδήποτε πρόταση βελτίωσης της κατηγορίας CCSVI-ΧΕΝΦΑ στο μέλλον.
 #64866  από Thor
 Σάβ Δεκ 03, 2011 11:23 am
Φυσικα δεν υιοθετω τη δημοσιγ ερευνα< απλα το παραθετω για να εχουμε και τον αντιλογο
Αυτος που το παραθεσε το βιντεο ειχε και ενα ενδιαφερον κειμενο για την εκμεταλευση
των χρονιων πασχοντων απο την κοινωνια γενικοτερα

#65397  από maria72
 Πέμ Δεκ 15, 2011 4:40 pm
Thor έγραψε:Φυσικα δεν υιοθετω τη δημοσιγ ερευνα< απλα το παραθετω για να εχουμε και τον αντιλογο
Αυτος που το παραθεσε το βιντεο ειχε και ενα ενδιαφερον κειμενο για την εκμεταλευση
των χρονιων πασχοντων απο την κοινωνια γενικοτερα

αντιγράφω ένα κομμάτι απο τα σχόλια στο βιντεο :
......Μεταγενέστερα κανεις άλλος δεν κατάφερε να βρει τετοιο συσχετισμο(ΧΕΝΦΑ και ΣΚΠ)
και δεν υπάρχει λόγος αλλωστε αφού αυτος δεν θα έπρεπε να χε γίνει από την αρχή.....
και η δημοσιογραφος είπε ψεματα ότι πάσχει από σκπ και όχι μονο της βρηκαν χενφα της πρότειναν και αγγειοπλαστική.....

ξερω θα πείτε υπάρχει χενφα και σε υγιεις , υπάρχει παντου...
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ
φυσιολογικες ανατομικες παραλλαγες ειναι που ειτε αφορούν εύρος αγγειων, μορφολογία ή αριθμο βαλβιδων , είτε διαφορά ροής.....
εμενα πάντως ο επεμβατικός που πιστεύει (?)στην χενφα μου ειπε ότι επειδη είμαι καλά δεν χρειάζεται να κάνω κάτι μόνο αν θελω το triplex (σε συγκεκριμένο ακτινολογο ,το ονομα του οποίου πρωτη φορα άκουσα ....και είμαι πραγματικά πολυ μέσα στα πράγματα ),τον οποίο είναι δύσκολο να βρεις και στον οποίο θα έπρεπε να πω ποιος με στέλνει.Κι οταν τον <<ζορισα>> με ερωτήσεις μου δωσε να διαβασω , κι οταν επανηλθα με πιο ζόρικες ερωτησεις πηρα την φοβερή απάντηση : αμα θελεις πιστεύεις !!
Ο νευρολογος μου αν θυμαστε δεν μου απαντησε έτσι .........
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 15