elena έγραψε:χενφολογος-μεταφραστηςpelopidas έγραψε:μεταφραζω επειδη το ποντικι λειπει σε αδεια ανευ αποδοχωνΠελοπίδα τι ειδικότητα έχεις?

"my name is Sal Sclafani and i do not treat MS"
Σκλήρυνση κατά πλάκας
elena έγραψε:χενφολογος-μεταφραστηςpelopidas έγραψε:μεταφραζω επειδη το ποντικι λειπει σε αδεια ανευ αποδοχωνΠελοπίδα τι ειδικότητα έχεις?
elena έγραψε:καθόλου δεν διαφωνώ μαζί σου....αλλά δεν μιλάς εσύ για αυτά που αναφέρεις...Επαυξάνω, αυτή ήταν πάντα η ένστασή μου. Η άποψη του Σκλαφάνι είναι ενδιαφέρουσα και "ψηστική", γιατί άλλο Σκλαφάνι και άλλο το κάθε αλάνι.
μέχρι τώρα είχα καταλάβει ότι βασική προυπόθεση ήταν να κοπούν μαχαίρι.....και επίσης είχα καταλάβει ότι είχε βρεθεί η θεραπεία της σκπ.....
maria72 έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά???Πάντως Μαρία μου για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, ένα άτυπο πείραμα μεταξύ των μελών του φόρουμ έχει γίνει. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ωφελήθηκαν πολύ, κάποιοι άλλοι λιγότερο και είναι αρκετοί που έχουν κάνει διάνοιξη. Για δυσάρεστα αποτελέσματα δεν μας έχει πει ακόμα κάποιος, μόνο για μη αποτελέσματα. Είναι ενθαρρυντικό νομίζω. Προσωπικά θα περιμένω λίγο.
Τώρα ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε αγγειοπλαστική για να φύγουν τα συμπτώματα??
Ούτως ή άλλως πρέπει να γίνει ??
Και παράλληλα να παίρνουμε και την θεραπεία μας ο καθένας???
εγώ το ξαναλέω ΜΟΝΟ όταν βγει το CIRSE ( Cardiovascular and Interventional Radiological Society of Europe) να το δεκτεί μόνο τότε θα πειστω , γιατι ναι ΠΜ 79 υπάρχουν επεμβατικοί που είναι ανώτεροι του εδώ και χρόνια .
Ξαναδίνω τον σχετικό link:
http://www.cirse.org/files/File/CIRSE_CCSVI_final.pdf
Και μην ξεχνάμε ότι ο επεμβατικός ακτινολόγος θα κερδίσει (οικονομικά), ΑΡΑ η αμφισβήτηση από επεμβατικούς θα έπρεπε να μας προβληματίζει διπλά.
YΓ: προς admin : δεν θα έπρεπε να υπάρχει και ένα <θέμα>, όπου θα διατυπώνονταν οι επιφυλάξεις των υπολοίπων μελών(τα οποία δεν είναι λίγα ), οι οποίες χάνονται μέσα στο αρχικό τους θέμα ?
Γιάννης έγραψε:maria72 έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά???Πάντως Μαρία μου για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, ένα άτυπο πείραμα μεταξύ των μελών του φόρουμ έχει γίνει. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ωφελήθηκαν πολύ, κάποιοι άλλοι λιγότερο και είναι αρκετοί που έχουν κάνει διάνοιξη. Για δυσάρεστα αποτελέσματα δεν μας έχει πει ακόμα κάποιος, μόνο για μη αποτελέσματα. Είναι ενθαρρυντικό νομίζω. Προσωπικά θα περιμένω λίγο.
Τώρα ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε αγγειοπλαστική για να φύγουν τα συμπτώματα??
Ούτως ή άλλως πρέπει να γίνει ??
Και παράλληλα να παίρνουμε και την θεραπεία μας ο καθένας???
εγώ το ξαναλέω ΜΟΝΟ όταν βγει το CIRSE ( Cardiovascular and Interventional Radiological Society of Europe) να το δεκτεί μόνο τότε θα πειστω , γιατι ναι ΠΜ 79 υπάρχουν επεμβατικοί που είναι ανώτεροι του εδώ και χρόνια .
Ξαναδίνω τον σχετικό link:
http://www.cirse.org/files/File/CIRSE_CCSVI_final.pdf
Και μην ξεχνάμε ότι ο επεμβατικός ακτινολόγος θα κερδίσει (οικονομικά), ΑΡΑ η αμφισβήτηση από επεμβατικούς θα έπρεπε να μας προβληματίζει διπλά.
YΓ: προς admin : δεν θα έπρεπε να υπάρχει και ένα <θέμα>, όπου θα διατυπώνονταν οι επιφυλάξεις των υπολοίπων μελών(τα οποία δεν είναι λίγα ), οι οποίες χάνονται μέσα στο αρχικό τους θέμα ?