maria72 έγραψε:ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Α δεν αντέχω θα το πω. Ο κύριος είναι στο Αιγηνίτειο το 1999 είχε πει στην μάνα μου ότι η αρρώστια με χτύπησε στο μυαλό και δεν λειτουργώ .
Σημείωση: Το 2001 πήρα άδεια άσκησης του επαγγέλματος του δικηγόρου. Εξακολουθώ να είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά. Τότε ήταν νευρολόγος.
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΣ(ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ)!!!!!!!!!
Γιώργο, να είσαι πάντα καλά, να σού ζήσουν τα παιδιά σου και να σε χαίρεται η σύζυγός σου, γιατί έχεις "τσαγανό". Συμφωνώ με τη Μαρία και βάζω κι άλλα 1000 Μπράβο στα δικά της. Τέτοιους "γιατρούς" κανονικά πρέπει να τους "καταγγέλουμε" αλλά άκρη δεν βρίσκεις στην Ελλάδα. Ας τους επισημαίνουμε, λοιπόν, τουλάχιστον, να τούς αποφεύγει ο κόσμος!!!
Με τους αριθμούς, τώρα: Η Ελένη ρωτάει [17-10-2011] για ένα "γιατρό Τσουκαλά στο Κολονάκι [που] είναι ιατρός φυσικής ιατρικής" και ο Γιώργος απαντά πως "τότε [1999] ήταν νευρολόγος". Εγώ, η κακίστρω της παρέας, τον ψάχνω στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών
http://www.isathens.gr/index.html (εκεί πρέπει να είναι γραμμένος, για να διατηρεί ιατρείο στο Κολωνάκι) και μού γυρίζει
επτά (7) Τσουκαλάδες στην Αθήνα (εκ των οποίων δύο (2) στο Κολωνάκι) αλλά
κανέναν Νευρολόγο (κωδ. ειδικ. 18) και
κανέναν Ιατρό Φυσικής Ιατρικής (κωδ. ειδικ. 32).
Συμπεράσμα:
(1) Είναι ΤΟΣΟ παλιά η εγγραφή του στον ΙΣΑ, την έκανε μόλις τέλειωσε την Ιατρική Σχολή, και αμέλησε να συμπληρώσει Νευρολόγος (κωδ. ειδικ. 18), πριν το 1999, που τον συνάντησε ο Γιώργος στο Αιγινήτειο;
(2) Άλλαξε/Πήρε και δεύτερη ειδικότητα κι έγινε ΚΑΙ Ιατρός Φυσικής Ιατρικής (κωδ. ειδικ. 32), μέχρι το 2011 που τον σύστησαν στην Ελένη, όμως πάλι αμέλησε να το δηλώσει στον ΙΣΑ;
(3) "Παριστάνει" το Νευρολόγο ή τον Ιατρό Φυσικής Ιατρικής ή ό,τι άλλο εξ ου και δεν έχει δηλώσει ειδικότητα στον ΙΣΑ;
(4) Κάτι είναι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας... Ψαχτείτε λίγο καλύτερα. Μπορεί να μην μιλάτε για το ίδιο άτομο, διαβλέπω πατεράδες-γιους και αδερφούς στη λίστα των 7 Τσουκαλάδων του ΙΣΑ, μην μιλήσω για το "κάνει ιατρείο ο ένας στο γραφείο του άλλου" και, Ελένη, το "μικρό" του όνομα, πως είναι;
Ο Θεός μαζί μας με τους "καλούμενους" θεράποντες της επιστήμης του Ιπποκράτη.
Εύα