higher έγραψε:Τι λες εσύ ότι ήθελες να καταδείξεις από το ένα αυτί μου μπαίνει από το άλλο μου βγαίνει, τα γραφόμενα σου δεν ήταν καθόλου ακατάληπτα, είναι προφανές ότι ήθελες να μπαχαλέψεις τη συζήτηση και να εξελιχθεί σε ξεκατίνιασμα, έμμεσα (δεν είχες ούτε καν την ευθύτητα να το κάνεις άμεσα) με κατηγόρησες ότι είμαι "έτοιμος να κρεμάσω στην πλατεία συντάγματος" όσους δεν κάνουν την επέμβασηΞέχασες να με ενημερώσεις για την τελευταία απάντησή σου.
Μήπως ρε δερβίση έμπαινες παλιότερα στο φόρουμ με άλλο όνομα, μας αποχαιρέτησες τάχαμου θιγμένος και τότε, επανήλθες για να μας νουθετείς ξανά και σε λίγο θα επιστρέψεις με νέο όνομα; ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΗΘΙΚΟ.
Εσύ μαγκάκο μου ακολουθείς την πάγια τακτική, φέρνοντας τη συζήτηση εκεί που σε συμφέρει, να οδηγείς τις κουβέντες σε ξεκατίνιασμα και ΝΑΙ, παρουσιάζεσαι έτοιμος (μέσα από την ανωνυμία που σου εξασφαλίζει το ίντερνετ) να "κρεμάσεις" στην πλατεία συντάγματος όποιον (εσκεμμένα φαντάζεσαι ότι) διαφωνεί μαζί σου και το σοβαρότερο, να εκφοβίσεις τα νεώτερα μέλη και να τα αναγκάσεις να σε αναγνωρίσουν ως τον "κύριο έγκυρο".
higher έγραψε:Απάντησα γιατί δεν συνηθίζω να αφήνω εκρεμμότητες πίσω μουΌοοοοχι φιλαράκο, δε μας τα λες σωστά. Απάντησες γιατί θέλεις πάντα να έχεις την τελευταία λέξη.
higher έγραψε:τώρα λες για την ηθική σου που δεν σου επιτρέπει να παίζεις παιχνίδια σε συνεννόηση με άλλους,Αντιπαρέρχομαι τους εξυπνακισμούς σου και σε προτρέπω να μιλήσεις άμεσα με την ομαδούλα σου και να καταστρώσετε τα νέα σας σχέδια.
ή άλλα διαβάζεις κι άλλα καταλαβαίνεις
ή απλώς έχεις τη μυγα,
που υπονόησα κάτι τέτοιο;