higher έγραψε:Λοιπόν κοίτα, ανέβηκαν από την μεριά του Γιαννη 4 5 ποστ που δεν έλεγε απολύτως τίποτα, με προφανη σκοπό να κλιμακώσει την κουβέντα, δεν τα έκοψες, δεν το μετάφερες, το μετάφερες όταν απάντησα. Θα ήταν πολύ πιο έντιμο από τη μεριά σου να μου στείλεις Π.Μ. και να μου πεις σήκω φύγε από το φόρουμ. Αλλά από την άλλη καλύτερα, προτιμότερο να αποχωρεί κανεις από μόνος του, παρά να τον διώχνουν. Σας εύχομαι ότι καλύτερο δυνατό
Κύριε, κύριε ο Γιαννάκης με πειράζει.
Θα ήθελα πάρα πολύ να ήξερα τι μου απάντησες, γιατί δεν το είδα.
Να ξέρεις ότι η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να παίζω τέτοια παιχνίδια σε συνεννόηση με άλλους. Το παιχνίδι το έπαιξα μόνος μου και ο στόχος ασφαλώς δεν ήταν να φύγεις από το φόρουμ, ήθελα απλά να καταδείξω, ότι τα ακατάληπτα γραφόμενά μου, μοιάζουν πολύ με την ακατάληπτη εμμονή και επιμονή σου.
admin έγραψε:επειδή κάποιοι έχουν χάσει επικίνδυνα την ψυχραιμία τους με αποτέλεσμα να κλιμακώνεται σε αισχρά επίπεδσα η συζητηση
Δεν έχασα ούτε για μια στιγμή την ψυχραιμία μου, ούτε διακρίνω αισχρότητα στα γραφόμενά μου. Ακραίο χιούμορ χρησιμοποίησα κι απ' ότι έχω καταλάβει, η Μαρία στην οποία αναφερόμουν, το έχει αντιληφθεί. Αν την προσέβαλα, είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να ζητήσω, όχι μία, αλλά 1000 φορές συγγνώμη.