• καλώς σας βρήκα!!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #61851  από titi
 Σάβ Οκτ 15, 2011 12:25 pm
Να'μαι και εγώ εδώ....
Πολύ καιρό διαβάζω τις εμπειρίες σας, τα προβλήματα και τις ελπίδες σας και σήμερα μόλις αποφάσισα να μοιραστώ και τη δική μου ιστορία μαζί σας, με ανθρώπους που ξέρω ότι έχουν περάσει από τα ίδια μονοπάτια.
Είμαι 34....Με τη ΣΚΠ γίναμε φιλενάδες από το 2006.....
Προβλήματα είχα από το 2004, αλλά κανείς (εκτός από την μάνα μου και τον τότε σύντροφο μου) δεν άκουγε.... Από το 2004 άκουσα πολλά από διάφορες ειδικότητες (πάρε αντικαταθλιπτικά, πήγαινε διακοπές, είναι ψυχοσωματικό, έχεις σκολίωση, έχεις δισκοπάθεια, έχεις πιο κοντό το ένα πόδι....!!!!!).Χρόνος και χρήμα χαμένο και μόνιμη προσπάθεια να αποδείξω ότι δεν είμαι τρελή!!!!
Το 2006 εν τέλει καταλήγω στο νοσοκομείο, χωρίς να μπορώ ούτε να περπατήσω, ούτε να πιάσω το πιρούνι για να φάω.... Εν αναμονή των αποτελεσμάτων, συνειδητοποιούμε ότι η ΣΚΠ ήταν το πιο αισιόδοξο σενάριο διάγνωσης και αυτό ήταν τελικά το "λαχείο" της ζωής μου.....
Καμία ώση (εμφανής) έκτοτε...., καμία νέα αλλοίωση στις μαγνητικές, αλλά αντί να είμαι καλύτερα, χειροτερεύω..... Αλλαγή ζωής....Μετακομίζω στην επαρχία, αναζητώντας ευκολίες στην καθημερινότητα μου (τις οποίες τις βρήκα, και για αυτό αισθάνομαι πολύ καλά με την απόφαση μου).
Μετά από 5 έτη και λόγω της επιδείνωσης των τελευταίων μηνών, έκοψα τα rebif.....
Ξαναπιάνω πάτο (ψυχολογικά και σωματικά). Τώρα είμαι στη φάση που προσπαθώ να αποφασίσω τί θα κάνω από δω και πέρα....
1.ξεκίνησα κολύμβηση... και αυτή τη φορά θα κάνω την γυμναστική (στο βαθμό που μπορώ) κολλητή μου...
2. έκανα τον υπέρηχο ccsvi στο Λίασση (2,5 κριτήρια με υποψία προβλήματος και στην άζυγο), και ψάχνομαι για τα side effects της παρέμβασης.... Αν το μόνο που έχω να χάσω είναι χρόνος και χρήμα, θα το κάνω....άμεσα...
3. Πέντε νευρολόγοι μου πρότεινουν novantrone.... Δεν μου αρέσει η ιδέα, αλλά....whatever it takes.... Την επόμενη εβδομάδα θα κάνω τις πρώτες εξετάσεις, για να δω αν είμαι σε κατάσταση να το πάρω (καρδιολογικές, αιματολογικές κλπ)
4. Ξανακάνω την εξέταση για ΝΜΟ (η πρώτη ήταν αρνητική, αλλά πρέπει να επαναληφθεί).
Όπως είπε και κάποιος άλλος φίλος στο forum είναι μια πάθηση για πλουσίους!!!

Το μόνο που έχω σαν όπλο τελικά είναι ο εαυτός μου! Σε αυτόν πρέπει να επενδύσω...
Καλώς σας βρήκα!!
:text-thankyouyellow:
Τίτη
 #61857  από kate2002
 Σάβ Οκτ 15, 2011 2:45 pm
γεια σου!
να παν ολα καλα!
για την επεμβαση, καν΄το. χρονος χαμενος δυο μερες = τιποτε.... χρημα; φτηνηνε, αλλα αν δεν τοχεις , δυσκολο. απ΄την άλλη, χαμενο χρημα; ουτε στο τοσο δά...
γιατις λοιπες χημειο-ανοσο-καταστολές να μην πω την άποψή μου, ειναι και πολύ ιν άλλων δεκαετιών μεθοδοι...
αφου εισαι παλια στη σελιδα, τα διαβαζεις.
και παλι, να σου παν οοολα καλά!
 #61866  από pelopidas
 Σάβ Οκτ 15, 2011 4:30 pm
καλως ηρθες τιτη!

αα..και δεν ξερω αν ειναι και τοσο καλη ιδεα το νοβαντρον
μηπως να περιμενεις, ισως μετα την επεμβαση δεν το χρειαζεσαι πια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pelopidas την Σάβ Οκτ 15, 2011 8:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #61879  από maestro
 Σάβ Οκτ 15, 2011 7:02 pm
Γειά σου σου Τιτη
 #61881  από stasa9
 Σάβ Οκτ 15, 2011 7:20 pm
:greetings-waveyellow: καλωσήρθαμε titi!!!!!! Κουράγιο και δύναμη σε όλους μας!!!!
 #61885  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Οκτ 15, 2011 7:36 pm
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ titi και stasa :greetings-waveyellow: Ολα να σας πανε καλα :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #61890  από soulla
 Σάβ Οκτ 15, 2011 7:45 pm
καλώς ήρθες τιτη καλή δύναμη και υπομονή :greetings-waveyellow: εχεις και το χαιδευτικό της κόρης μου...
 #61894  από βικυ
 Σάβ Οκτ 15, 2011 7:57 pm
:text-welcomewave:
 #61896  από kath
 Σάβ Οκτ 15, 2011 8:03 pm
Καλως ηρθες κ απο μενα,καλη δυναμη κ ο,τι καλυτερο