• η απολυτότητα με ενοχλεί

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #61807  από maria72
 Παρ Οκτ 14, 2011 6:28 pm
Γιάννης έγραψε:
maria72 έγραψε:ΧΕΝΦΑ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ?και να ΄μαι και γιατρός(μην με πυροβολήσετε σας παρακαλώ).
Τι είσαι; Γιατρός; Ύποπτα τα πράγματα. Πρώτα θα μας δείξεις το πτυχίο σου και μετά θα σου επιτρέψουμε να μιλήσεις. Επειδή σπούδασες μερικά χρονάκια πρέπει να σε πάρουμε στα σοβαρά; Και που ξέρουμε ότι το πτυχίο σου δεν το πήρες στην Αφρική; Και που ξέρουμε αν λες αλήθεια ότι πάσχεις από MS; Να μας κάνεις τη χάρη σε παρακαλούμε να μας αφήσεις να κυνηγήσουμε με την ησυχία μας τους ανεμόμυλους που η μοίρα μας όρισε να κυνηγάμε. Μη μας κατηγορείς που σε προσβάλλουμε. Άνθρωποι με υψηλά ιδανικά ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ να προσβάλλουν τους αδαείς. Να αισθάνεσαι τυχερή που δεν σε εκτελούμε. Γιατί αυτή πρέπει να είναι η ποινή για όσους δεν μας ακούνε. Η εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΓΕΛΑΣΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!
ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑ ΕΔΩ?????
 #61808  από maria72
 Παρ Οκτ 14, 2011 6:33 pm
Γιάννης έγραψε:Δεν απαντάς ε; Γιατί δεν απαντάς; Σε θίξαμε; Πως το πήρες το πτυχίο; Δι αλληλογραφίας; Ντροπή σου. Μπαίνεις εδώ μέσα, μας συγχύζεις και μετά δεν απαντάς ε;
ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...........made in china (xωρις να υποτιμώ τους κινέζους.Πλάκα κάνω)
ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΠ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ(κάπου διάβασα κι αυτο στο forum................)
 #61809  από higher
 Παρ Οκτ 14, 2011 6:47 pm
-273
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος higher την Σάβ Οκτ 15, 2011 12:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #61810  από maria72
 Παρ Οκτ 14, 2011 7:00 pm
higher έγραψε:
maria72 έγραψε: αν μπορούσα να ασχοληθώ με triplex- (βλέπεις φρόντισε η ms να μην είναι σταθερά τα χεράκια μου) ανάλογα με το πως θα χειριζόμουνα το μηχάνημα θα σου έβγαζα παλινδρόμηση!!Υπάρχει ειδικό κουμπί πάνω στα μηχανήματα για να διορθώνεις την ροή artifact ροής λέγεται.
για να βγάλεις σημαντικά πιο αυξημένη την πίεση στις σφαγίτιδες ενός ασθενή με ΠΣ σε σχέση με αυτή ενός υγιούς τι κουμπί πατάς; και σύμφωνα με τους νόμους της μηχανικής των ρευστών, αυτό τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει στην κυκλοφορία του αίματος στο ΚΝΣ και συνεπακόλουθα στην οξυγόνωσή του;

ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ TRIPLEX ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΗΣ ΡΟΗΣ.
ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΙΕΣΗ.
ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΕΥΣΤΩΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΕΞΗΓΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ!
ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΙ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ.ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΤΗΣ ΧΕΝΦΑ .
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
 #61811  από higher
 Παρ Οκτ 14, 2011 7:06 pm
-273
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος higher την Σάβ Οκτ 15, 2011 12:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #61812  από maria72
 Παρ Οκτ 14, 2011 7:30 pm
higher έγραψε:
maria72 έγραψε:
ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ TRIPLEX ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΗΣ ΡΟΗΣ.
ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΙΕΣΗ.
ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΕΥΣΤΩΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΕΞΗΓΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ!
ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΙ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ.ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΤΗΣ ΧΕΝΦΑ .
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
Υπάρχει ένα πολύ απλό παράδειγμα για να το καταλάβεις, το έχω ξαναναφέρει. Βάλε το λάστιχο του ποτίσματος στη βρύση, άνοιξε τη, πάτα το λάστιχο με το πόδι σου και πες μας, αν θα κυκλοφορεί νερό ανάμεσα στη βρύση και το σημείο του λάστιχου που πατας και πότε θα σκάσει το λάστιχο. Αλλά αυτά θα έπρεπε να τα ξέρεις, δεν έδωσες φυσική για να περάσεις ιατρική;

Υ.Γ. Τα link που έδωσες γυρίζουν όλα page not found. Κάποιο link που να μπορεί κανείς να διαβάσει κάτι;

ΠΑΛΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ !
Τα link ειναι ιατρικά. Συγνώμη αλλά νόμισα (έτσι όπως τα ζήτησες )ότι μπορούσες να τα διαβάσεις.
Το λάστιχο ναι το διάβασα αλλά δεν με καλύπτει ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .ΚΑΙ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΣΚΠ
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΣ ΡΙΤΣΑΣ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΞΑΝΑ ΤΟ LINK ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΤΗΟR ΣΕΛ.71 ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΕΝΦΑ .ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙΑΣ ( κάτι σαν εσένα...................) εχει ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΚΙΤΣΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΦΤΣΙΚΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ ΤΑ ΧΩ ΚΑΝΕΙ DELETE.NOMIZA ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ......ΟΤΙ ΗΞΕΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.......................................ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
 #61814  από higher
 Παρ Οκτ 14, 2011 8:14 pm
-273
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος higher την Σάβ Οκτ 15, 2011 12:07 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #61819  από Γιάννης
 Παρ Οκτ 14, 2011 10:12 pm
maria72 έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΓΕΛΑΣΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!
ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑ ΕΔΩ?????
maria72 έγραψε:ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...........made in china (xωρις να υποτιμώ τους κινέζους.Πλάκα κάνω)
ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΠ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ(κάπου διάβασα κι αυτο στο forum................)
Με λύπη μου διαπιστώνω ότι καταφεύγεις σε προσπάθεια γελοιοποίησης των λεγομένων μου, προφανώς, μην έχοντας συναίσθηση της σοβαρότητας των όσων πρεσβεύει η διεθνής επιστημονική κοινότητα, φωνή της οποίας αποτελεί το σεβαστό εν Ελλάδι κονκλάβιο. Είσαι όντως γιατρός; Αν ναι,πως επιτρέπεις στον εαυτό σου, κατά παράβαση του ιερού όρκου του Ιπποκράτη, να αμφισβητεί επιτεύγματα που έχουν σώσει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων;
Το λάστιχο, εδώ και δεκαετίες, αποτελεί ένα από τα θαύματα της υδροδυναμικής και της μηχανολογίας. Αν συνυπολογίσουμε την αποδοχή την οποία απολαμβάνει παγκοσμίως, η αμφισβήτησή σου αγγίζει τα όρια της φαιδρότητας και θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των εύπιστων που θα την ενστερνιστούν. Η πάντα πρωτοπόρα στους αγώνες Συνδικαλιστική Ένωση των συναδέλφων κηπουρών, θα φροντίσει, το όνομά σου να γραφτεί με τα πιο μελανά χρώματα στην ιστορία της επιστήμης, και το γυμνό σου άγαλμα, να αποτελεί τον ιδανικό τόπο απόθεσης, τόνων και τόνων στοματικών υγρών, (κοινώς ροχάλων).
Αναφέρθηκες στον σύζυγό σου. Θα τον συμβούλευα, αν δεν επιθυμεί να θεωρηθεί συνένοχος στο έγκλημα που έχεις παρασυρθεί, να αποκηρύξει αυτές τις ανυπόστατες αρνήσεις σου και να σε οδηγήσει σε μια αξιοπρεπή ευθανασία, ειδάλλως το ατιμωτικό τέλος του Λουδοβίκου ΙΣΤ και της Μαρίας Αντουανέτας, θα φαντάζει ως χοροεσπερίδα μπροστά στην κόλαση που το σεπτό κονκλάβιο έχει αποφασίσει για εσάς.
Συνημμένα
540805_0000-2.jpg
540805_0000-2.jpg (65.9 KiB) Προβλήθηκε 347 φορές
 #61820  από higher
 Παρ Οκτ 14, 2011 10:28 pm
-273
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος higher την Σάβ Οκτ 15, 2011 12:07 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #61828  από admin
 Παρ Οκτ 14, 2011 11:33 pm
Διατυπώθηκαν κάποιες πολύ σεβαστές και σοβαρές απόψεις εδώ, αλλά .....

επειδή κάποιοι έχουν χάσει επικίνδυνα την ψυχραιμία τους με αποτέλεσμα να κλιμακώνεται σε αισχρά επίπεδσα η συζητηση ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

Θεωρουμε πλέον την κατάλληλή του θέση μέσα στο καφενείο και ζητούμε συγνώμη στο μέλος Vassiliki για τη μεταφορά του θέματός της κάπου πιο διακριτικά αλλά σε πάντα υπολογίσιμο σημείο.

Όσοι έχετε την ψυχραιμία να αποτραβηχτήτε από την συζήτηση με ωραίο τρόπο σας παρακαλούμε να το κάνετε κανένας δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9