Γειά σας κορίτσια και αγόρια...αγόρια και κορίτσια
ελπίζω να είστε όλοι σε καλή διάθεση
και να περάσατε καλά το Σαββατοκύριακο!!!
aorate δεν θα μας γράψεις για το γάμο που θα πηγαίνατε?
και κάτι άλλο που θέλω να σε ρωτήσω....η σύζυγός σου τι κάνει ?είναι όλα εντάξει?
τόσο καιρό ήθελα να ρωτήσω ...αλλά περίμενα να αναφέρεις κάτι....εεε τώρα ρωτάω...
ελπίζω να πηγαίνει καλά!!!
Maria77 η δουλειά εντάξει?έβαλες έξτρα φίλτρο στον υπολογιστή?πήγαινε στο Πλαίσιο και πάρε ένα εξωτερικό
Γιούλη και εσύ καλά ε?
για αυτό που έγραψες προηγουμένως ότι δεν κολώνουμε πουθενά....εε εγώ κόλωσα στο ίσωμα σήμερα...σακατεύτηκα!!!
τσάκισα τα πόδια μου
και η πλάκα είναι ότι προχώραγε δίπλα μου ένας 80χρονος,με κοιτάει με περιέργεια ....το έχω πάθει και εγώ μου λέει!!!είδατε του λέω ...τι να πω?και δεν φτάνει αυτό από την σαστημάρα μου πέφτω και σε έναν τοίχο...παραλίγο να διαλυθεί ο τοίχος...το χέρι μου όμως το διέλυσα
έχει κάνει μία μελανιά
...μετά γύρισα σπίτι ,το απόγευμα πάω να φτιάξω καφέ ,σπάω και κάτι ποτήρια
χαμός σήμερα
ας ελπίσουμε ότι αύριο δεν θα πέσω πάνω σε καμμιά τζαμαρία
ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερη η αυριανή μέρα!!!
ελπίζω να είστε όλοι σε καλή διάθεση
aorate δεν θα μας γράψεις για το γάμο που θα πηγαίνατε?
και κάτι άλλο που θέλω να σε ρωτήσω....η σύζυγός σου τι κάνει ?είναι όλα εντάξει?
τόσο καιρό ήθελα να ρωτήσω ...αλλά περίμενα να αναφέρεις κάτι....εεε τώρα ρωτάω...
ελπίζω να πηγαίνει καλά!!!
Maria77 η δουλειά εντάξει?έβαλες έξτρα φίλτρο στον υπολογιστή?πήγαινε στο Πλαίσιο και πάρε ένα εξωτερικό
Γιούλη και εσύ καλά ε?
για αυτό που έγραψες προηγουμένως ότι δεν κολώνουμε πουθενά....εε εγώ κόλωσα στο ίσωμα σήμερα...σακατεύτηκα!!!
έχει κάνει μία μελανιά
ας ελπίσουμε ότι αύριο δεν θα πέσω πάνω σε καμμιά τζαμαρία
ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερη η αυριανή μέρα!!!
'Ονειρα γεμάτα χρώματα πολλά
Και ειθε το αυριο να φέρει χαμόγελα γλυκά.

Και ειθε το αυριο να φέρει χαμόγελα γλυκά.