• ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6119  από Giota
 Δευ Ιουν 22, 2009 5:17 pm
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
 #6141  από litsa
 Δευ Ιουν 22, 2009 7:38 pm
ειναι ο καιρός καλή μου!
λέω εγώ τώρα!!
ξέρεις και εγώ αυτές τις μέρες έτσι είμαι λόγω ζέστης..
νομίζω ότι θα πάθω υποτροπή ότι μουδιάζω, ότι σφίγγουν τα πόδια ... .α΄στα να πανε!
έχω και την αντιβίωση που παίρνω ακόμα...

μάλλον χρειαζομαστε διακοπές σε βόρειο μέρος!!
:roll: :roll: :D :D
 #6153  από butterfly-
 Δευ Ιουν 22, 2009 8:22 pm
Δεν είσαι μόνη σου Γιώτα....
Κι εγώ νιώθω κάπως έτσι, αλλά η αλήθεια είναι οτι πιέζομαι πολύ αυτή την εποχή
από τη δουλειά και όχι μόνο...
 #6162  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Ιουν 22, 2009 8:32 pm
Γιώτα μου, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μας κλαφτείς μέχρι να σου περάσει :roll: .
Και μόλις σου περάσει εσένα :twisted: :idea: ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΑΦΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ...!!!
 #6165  από mary_d_ath
 Δευ Ιουν 22, 2009 9:01 pm
Μπορείς να κάνεις και μία λίστα με τις δραστηριότητες που σου αρέσουν και όταν θα νιώθεις "κάπως" θα τη συμβουλεύεσαι για να δεις τι μπορεί να σου φτιάξει την διάθεση.
Και σε περιπτώσεις υπερέντασης υπάρχουν διάφορες ασκήσεις χαλάρωσης που μπορείς να μάθεις πολύ εύκολα (τεχνικές αναπνοών σε συνδυασμό με το διαλογισμό, εμένα προσωπικά με βοήθησαν πολύ στο παρελθόν). Μπορείς να πας μία βόλτα, να βρεθείς με ανθρώπους που σου φτιάχνουν το κέφι, να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική, να βάλεις να παίζει στη τηλεόραση η αγαπημένη σου ταινία, να διαβάσεις ένα βιβλίο, να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε εσένα για να μακιγιαριστείς, να φτιάξεις το μαλλί, να κάνεις μία περιποίηση προσώπου, να σκεφτείς (όχι πολύ φυσικά-η πολλή σκέψη τις περισσότερες φορές οδηγεί στην καταστροφή).
Καλό βράδυ και καλή τύχη!