Σήμερα επισκέφτηκα έναν ομοιοπαθητικό γιατρό, για να πάρω την γνώμη του για την ΣΚΠ.
Μου είπε λοιπόν ότι η ιντερφερόνη δεν μου κάνει καλό, αλλά τώρα που την άρχισα είναι δύσκολο να την σταματήσω.
Εκείνος θα προτείνει συμπληρωματική θεραπεία.
Και απορούσε με την κλασική ιατρική, που ενώ ξέρει τα πάντα για την σκλήρυνση, δεν γνωρίζει την αιτία που την προκαλεί.
Εκείνος εστιάζει στο κομμάτι του ψυχισμού του ασθενούς και συγκεκριμένα για εμένα είπε,ότι η άσχημη ψυχολογία μου, πυροδότησε την σκλήρυνση.
Σαν να κάνω ψυχανάλυση ήταν.
Και ρωτάω εγώ τώρα η ανόητη: Τι ακριβώς θα με κάνει καλά?
Τι θα με ωφελήσει?
Ποιον να εμπιστευτώ?
Τι να κάνω με τη γαμη..... την ιντερφερόνη?
Το σίγουρο είναι ότι μέχρι το τέλος του έτους εγώ θα πάρω και γνώμη από γιατρό του εξωτερικού.
Μου είπε λοιπόν ότι η ιντερφερόνη δεν μου κάνει καλό, αλλά τώρα που την άρχισα είναι δύσκολο να την σταματήσω.
Εκείνος θα προτείνει συμπληρωματική θεραπεία.
Και απορούσε με την κλασική ιατρική, που ενώ ξέρει τα πάντα για την σκλήρυνση, δεν γνωρίζει την αιτία που την προκαλεί.
Εκείνος εστιάζει στο κομμάτι του ψυχισμού του ασθενούς και συγκεκριμένα για εμένα είπε,ότι η άσχημη ψυχολογία μου, πυροδότησε την σκλήρυνση.
Σαν να κάνω ψυχανάλυση ήταν.
Και ρωτάω εγώ τώρα η ανόητη: Τι ακριβώς θα με κάνει καλά?
Τι θα με ωφελήσει?
Ποιον να εμπιστευτώ?
Τι να κάνω με τη γαμη..... την ιντερφερόνη?
Το σίγουρο είναι ότι μέχρι το τέλος του έτους εγώ θα πάρω και γνώμη από γιατρό του εξωτερικού.
Sky above me
Earth below me
Fire within me
Earth below me
Fire within me