• ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΠΙ

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #61268  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Οκτ 05, 2011 3:05 pm
:scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussing:
 #61269  από arigo
 Τετ Οκτ 05, 2011 3:28 pm
Εμπειρία από το ΤΣΜΕΔΕ: Πήγα με το φάρμακο γραμμένο στο συνταγολόγιο από γιατρό ιδιωτικού νοσοκομείου, μαζί με το χαρτί που λέει ότι θα χορηγηθεί 1η φορά υπό ιατρική παρακολούθηση. Στρογγυλές του νοσοκομείου και στα 2.
Δεν κόλλησαν πουθενά, παρά μόνο στο ότι δεν ήταν γραμμένη η τιμή! Και πήγα σε φαρμακείο να μου γράψουν την τιμή (πράγμα δύσκολο, αφού είναι πολύ καινούριο το φάρμακο). Ξαναπήγα και όλα ΟΚ...
Βέβαια, το ΤΣΜΕΔΕ είναι πλέον υποστελεχωμένο και όλα (πλην....προέγκρισης!) υπολειτουργούν τρομακτικά (ουρές από τις 6.30 για να ξεμπερδέψεις πριν τις 10 κλπ)...

Υ.Γ. Τιμή 2168 ευρώπουλα........
 #61271  από Γιάννης
 Τετ Οκτ 05, 2011 3:45 pm
Αναμείνατε την αυριανή μου επίσκεψη στους λαιστρυγόνες.
 #61284  από litsa
 Τετ Οκτ 05, 2011 6:51 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

εμ ρε παιδιά θα την πω την κακία μου..... και οκ δεν αφορά όλουςςςςςςςςς

εμ πρώτα τους πληρωνε το κράτος ένα κάρο λεφτά και δεν δουλεύανε , τώρα που τους τα έκοψε .. τι περιμένουμε???
εξυπηρέτηση? :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek:
 #61310  από Γιάννης
 Πέμ Οκτ 06, 2011 12:57 pm
3η επίσκεψη στο υποκατάστημα.
Τίποτα!!! Δεν ξέρουν το χάπι και δεν υπάρχει στη λίστα με τα φάρμακα που καλύπτει το ΙΚΑ.
Εν αναμονή εγκυκλίου.
Ευτυχώς πήρα το χαρτί για τις μαγνητικές.