• ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΠΙ

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #61219  από kate2002
 Τρί Οκτ 04, 2011 8:24 pm
γιαννη... και γω σημερα, γολγοθα ανεβοκατεβηκα, μονο και μονο για να γραψω -να θεωρησω- και να παραδωσω τη συνταγη για τις μαγνητικες και την ακτινογραφια που εκανα χτες... 4 χιλιομετρακια περπατωντας...πηρα σαγιοναρες! και μολις εφτασα το μεσημερι αργα σπιτι, μου τηλ.να μου πουν οτι πρεπει να παω να ακυρωσω το ολο σκηνικο, και να το κανω παλι απο την αρχη αυριο, γιατι μαγνητικη και ακτινογραφια δε γραφονται μαζι... μεγαλειο... αυριο εχει απεργια;;;;
 #61223  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Οκτ 04, 2011 8:42 pm
kate2002 έγραψε:γιαννη... και γω σημερα, γολγοθα ανεβοκατεβηκα, μονο και μονο για να γραψω -να θεωρησω- και να παραδωσω τη συνταγη για τις μαγνητικες και την ακτινογραφια που εκανα χτες... 4 χιλιομετρακια περπατωντας...πηρα σαγιοναρες! και μολις εφτασα το μεσημερι αργα σπιτι, μου τηλ.να μου πουν οτι πρεπει να παω να ακυρωσω το ολο σκηνικο, και να το κανω παλι απο την αρχη αυριο, γιατι μαγνητικη και ακτινογραφια δε γραφονται μαζι... μεγαλειο... αυριο εχει απεργια;;;;
:scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: .....και μια χαζη ερωτηση....οταν πηγες εκει,δεν το ηξεραν ??? Μετα το εμαθαν???
 #61226  από kate2002
 Τρί Οκτ 04, 2011 9:22 pm
μια ηλιθια απάντηση απο, προφανως, μια ηλιθια ασθενη: :scared-shocked:

η γιατρος δεν τοξερε... στον οπαδ δεν τοξεραν.... στο εξεταστικο_ιδιωτικοτατο-κεντρο δεν το καταλαβαν... ο λογιστης ομως που μαζεψε τα χαρτακια, το ειδε!

αιντε τωρα παλι αυριο... και παλι τζιφος θαναι, αφου εχει απεργια γεσεε-αδεδυ...

τουλαχιστον δεν την πατησα με τα πεδιλα σαν τις προαλες, κοντεψαν να μου φυγουν τα μικρουλια μου νυχακια... και ξανα, σαγιοναρες θα βαλω. :greetings-waveyellow:
 #61228  από FANTOMAS
 Τρί Οκτ 04, 2011 9:36 pm
Κοίτα να δείς τι γίνεται αλλοι δεν μπορούν :angry-banghead: να πάρουν το χάπι και εμένα με κυνηγούν :animals-dogrun: κυριολεκτικά να το πάρω και εγώ δεν το θέλω :violence-hammer:
 #61229  από Vassiliki
 Τρί Οκτ 04, 2011 9:43 pm
τελικά, πόσο κάνει ; το έχετε πει και δεν το διάβασα ;

καλό κουράγιο για τις θεωρήσεις και εγκρίσεις όλων. Προσωπικά, νομίζω ότι είναι το χειρότερο κομμάτι της ασθένειας - αυτό που μπορεί να σε "διαλύσει" περισσότερο και από τα συμπτώματα της ΣΚΠ. :cry:
 #61231  από billios
 Τρί Οκτ 04, 2011 10:02 pm
Γιαννη υπομονη,κate κουραγιο.Ελλαδαρα για παντα λεμε..
 #61239  από Μιμικαμ
 Τρί Οκτ 04, 2011 11:19 pm
Το για πάντα billio, μαλλον πρέπει να το ξεχάσουμε....

Ετσι όπως τους επιτρέψαμε να την κάνουν.....χλωμό το βλέπω το αύριο, εως ανύπαρκτο....
τι να ζητήσει κανείς....τι να επιλέξει και τι να πει....εν αναμονή...ολοι μας.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #61262  από Γιάννης
 Τετ Οκτ 05, 2011 1:04 pm
Δε μου βγαίνει για μυθιστόρημα, sorry, μαύρη κωμωδία όμως θα βγει σίγουρα.
Τον Ιούνιο που λέτε έκοψα το betaferon. Είπαμε να τα πούμε το Σεπτέμβρη με τη γιατρό. Παίρνω τηλέφωνο για ραντεβού.
-Ξέρετε το νοσοκομείο έπαψε να ανήκει στο ΙΚΑ, εντάχθηκε στο ΕΣΥ και από δω και πέρα δε μπορώ να γράφω φάρμακα και μαγνητικές, θα σας δίνω βεβαιώσεις για να σας τα γράφουν στο υποκατάστημα του ΙΚΑ.
-Ωχ βασανιστήρια μου μυρίζουν.
Πήγα την Τετάρτη και πήρα τις βεβαιώσεις. Μαγνητικές και gilenya. Πέρασα και από το υποκατάστημα για ένα θέμα της συζύγου.
-Την Παρασκευή το πρωί ένας νευρολόγος δέχεται χωρίς ραντεβού για να γράφει φάρμακα και εξετάσεις.
-Τόσο απλά; Piece of cake.
Πήγα την Παρασκευή. 7 το πρωί ήμουν εκεί, εγώ το μπαστούνι και η σύζυγος, διπλή ασφάλεια.
Υπάλ.1. Ο γιατρός δεν θα έλθει, είναι σε επιτροπή.
Υπάλ.2. Ποιος σας το είπε αυτό; Τα χαρτιά μου λένε ότι εξαιρέθηκε της επιτροπής.
Υπάλ.3. Όχι δεν θα έλθει, καλέστε τη Δευτέρα σ’ αυτό το τηλέφωνο. Το μεσημέρι έρχεται άλλη νευρολόγος για φάρμακα. Καλέστε κατά τις 2.
Κάλεσα τη Δευτέρα στις 2 ακριβώς.
-Η γιατρός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και δεν ξέρουμε αν θα έλθει. Καλέστε αύριο στις 2.
Κάλεσα την Τρίτη στις 2 ακριβώς.
-Ναι, η νευρολόγος είναι ήδη εδώ και θα παραμείνει έως τις 5.
Πήρα τον κουνιάδο μου για να μην τρέχω συνέχεια τον πεθερό μου.
-Βασιλάκη θα με πας;
-Άκου λέει, έρχομαι (από τα Πατήσια στην Πεντέλη)
Πήγαμε στη ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ.
-Γεια σας.
-Γεια σας.
-Φάρμακα και μαγνητικές.
-Ποιο είναι αυτό το χάπι, είναι καινούργιο;
-Ναι.
-Και θα χορηγείται στο νοσοκομείο όπως γράφει η βεβαίωση;
-Νομίζω μόνο την πρώτη φορά για να δουν τυχόν παρενέργειες.
-Πάρτε το παραπεμπτικό για τις μαγνητικές, ούτως ή άλλως πρέπει να έλθετε ξανά αύριο για να το σφραγίσει η προϊσταμένη ελεγκτής η οποία έρχεται μόνο πρωινές ώρες. Εκείνη θα ρωτήσετε για το φάρμακο, εγώ δεν ξέρω να το γράψω.
-Μα στο γραφείο των ελεγκτών υπάρχει μια κυρία που σφραγίζει συνταγές.
-Ναι αλλά όχι την περίπτωσή σας.
Πήγα στην κυρία ελεγκτή απογευματινής βάρδιας περιορισμένων καθηκόντων.
-Πρέπει να έλθω αύριο;
-Καλύτερα να έλθετε μεθαύριο γιατί αύριο έχουμε απεργία.
 #61263  από Γιάννης
 Τετ Οκτ 05, 2011 1:09 pm
FANTOMAS έγραψε:Κοίτα να δείς τι γίνεται αλλοι δεν μπορούν :angry-banghead: να πάρουν το χάπι και εμένα με κυνηγούν :animals-dogrun: κυριολεκτικά να το πάρω και εγώ δεν το θέλω :violence-hammer:
Να δω τι αυτοκριτική θα κάνεις όταν θα με δεις να τρέχω μαραθώνιο :banana-jumprope: