• ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΠΙ

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #61197  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Οκτ 04, 2011 5:50 pm
Γιάννης έγραψε::angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :text-givemebeer:
Σε....επριξαν??? :violence-hammer: Τι νομιζες ???Οτι θα παρεις το φαρμακο με την ανεση σου ???Ποσο απαιτητικοι ειναι μερικοι ανθρωποι....απαπααααααα....!!! Σοβαρα ,τωρα !!! Τι σου εκαναν ??? :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #61198  από Μιμικαμ
 Τρί Οκτ 04, 2011 5:52 pm
Γιαννάκη, τι το σκέφτεσαι ???? μια ψυχή που θα βγεί....ας βγεί το συντομότερο δυνατόν....
αντε ν'ακολουθήσουμε και οι επόμενοι...... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:
 #61205  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Οκτ 04, 2011 6:04 pm
Γιάννης έγραψε::angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack:
Καταλαβα..... :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #61206  από Γιάννης
 Τρί Οκτ 04, 2011 6:11 pm
ΟΟΟΟΟΟΧΙ δε θα χαραμίσω τη 1000η μου δημοσίευση για τις κουφάλες. Προτιμώ το φόρο τιμής στον Freddie

[youtube]irp8CNj9qBI[/youtube]
 #61212  από manos81
 Τρί Οκτ 04, 2011 8:00 pm
gianni!gia pes!giati plisiazei to radevou mou gia na sizitisw kiegw gia to xapi..

an thes na vriseis mporeis.... aplos na grapseis sto telos,,, themou sxorame :text-thankyouyellow:
 #61214  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Οκτ 04, 2011 8:04 pm
ΣΩΩΩΩΩΣΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ...... :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: ....και...γρηγορα να ...διπλοχιλιασεις τις δημοσιευσεις σου :romance-kisscheek:
 #61215  από Γιάννης
 Τρί Οκτ 04, 2011 8:04 pm
Μάνο η τσαντίλα δεν αφορά στο χάπι καθεαυτό αλλά στη διαδικασία των ταμείων. Σήμερα δεν έχω διάθεση για μυθιστόρημα όπως αξίζει στο θέμα. Δεσμεύομαι για αύριο.
 #61216  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Οκτ 04, 2011 8:15 pm
:angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussing: ....τωρα,λοιπον,μπορεις να καταλαβεις πού οφειλεται ενα μερος της δικης μου...μονιμης τσαντιλας :scared-shocked: 15 χρονια....εχω περασει απο διαφορες φασεις,αυτου του ειδους :scared-eek: