• NA΄ΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #6017  από andrikos
 Σάβ Ιουν 20, 2009 4:43 pm
egw ti na pw ta eipan ola oi alloi :D !
kalwshrthes!!!!
 #6034  από IRENA
 Σάβ Ιουν 20, 2009 11:36 pm
Κατ΄αρχήν ευχαριστώ πολύ για την super υποδοχή!!!! 9 χρόνια δεν ήμουν τελείως χωρίς θεραπεία,έκανα γ σφαιρίνες 1 φορά τον μήνα μέχρι που έπαθα 3 απανωτές υποτροπές και αναγκάστηκα να αλλάξω γιατρό και θεραπεία. Με την copaxone όλα πήγαιναν τέλεια μέχρι που έπαθα λεμφαδενοπάθεια και έγινα πουά από εξανθήματα!!!! Η πλάκα είναι ότι συμπτωματικά με τους λεμφαδένες πήγα 50 κιλά και ο αιματολόγος που με παρακολούθησε φρόντισε να με προετοιμάσει για.....καρκίνο!!!! Από αλλόυ το περιμένω και απο αλλού θα μου έρθει??? Ε όχι!!!!Τελικά επρόκειτο για μιά όχι και τόσο συνηθισμένη παρενέργεια αλλά κι εγώ καλά να πάθω αφού μετά απο 10 χρόνια δεν έχω συνηθίσει να πηγαίνω σε νευρολόγο και για.... το φτέρνισμα...Δεν φοβάμαι τις ενέσεις αφού τις κάνω μόνη μου απλά με φοβίζουν λιγάκι οι παρενέργειες!!!!
 #6038  από ΒΑΣΙΛΗΣ
 Κυρ Ιουν 21, 2009 1:18 am
IRENA,

αφού σε καλο(!!!!)σορίσω και εγώ θα σου πω απλά -επιπλέον σε αυτά που σου είπαν οι άλλοι-
οτι θα σε βολέψει μάλλον στην αρχή να κάνεις την ένεση σχετικά αργά το βράδυ. Αυτό γιατί οι όποιες παρενέργειες -αν υπάρξουν βέβαια- θα εμφανιστούν την ώρα που κοιμάσαι.

Ααααα :!: και κάτι ακόμα.......

Βουρ και τη φάγαμεεεεεεεεεεεεε ;) ;) ;)

............................. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ :!: :!: 8-) 8-)
 #6075  από IRENA
 Κυρ Ιουν 21, 2009 8:21 pm
ΧΑΧΑΧΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΩ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟΤΑΤΑ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΜΙΑ.....ΕΝΕΣΟΥΛΑ ΈΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΗ!!!! ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ,ΜΕ ΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ........... ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΜΟΥ !!!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!
 #6114  από vivi_gia
 Δευ Ιουν 22, 2009 4:30 pm
kalos irthes Irena!! ego den mporo na se diafotiso os pros tis therapies giati den perno farmaka (akoma), alla sou euxomai na pane ola kala. filakia!!
 #6233  από Lena
 Τρί Ιουν 23, 2009 1:56 pm
ΙΡΕΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙΣ!!
ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ 35ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Γ ΣΦΑΙΡΙΝΕΣ? ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΙΝΕΣ ΜΟΝΟ?
 #6347  από IRENA
 Τετ Ιουν 24, 2009 10:09 pm
ΟΙ Γ΄ΣΦΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΜΥΕΛΙΝΗ ΜΟΥ!!!!!ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΟΜΩΣ Ε??? ΤΟ DOCTORA ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΛΕΟΝ.....Η ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΕΠΕΦΤΕ ΟΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ Η ΥΠΟΤΡΟΠΟΥΛΑ!!!!Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΦΕΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ .....ΣΟΥΒΕΝΙΡ!!!!!
 #6391  από Lena
 Πέμ Ιουν 25, 2009 7:23 pm
ΙΡΕΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ! ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΟΥΣ ΑΣΑ ΧΑΙΡΕΤΩ!
ΙΡΕΝΑ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΙΘΙΖΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΤΑΡΝΙΣΜΑ(ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ) ΣΑΝ ΣΕ ΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ? ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΣΠΟΡ ΟΠΩΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΕΣ ΚΑΤΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ Η ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ? ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
 #6492  από IRENA
 Παρ Ιουν 26, 2009 11:45 pm
ΟΧΙ ΒΡΕ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ....ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΙΔΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ Ε ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΒΡΕ....ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΜΦΑΔΕΝΟΠΑΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΙΔΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ COPAXONE. Ε ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΝΗΡΕΥΤΩ???