• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #61077  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Οκτ 02, 2011 9:13 pm
panos59 έγραψε:Λοιπόν....
για ακόμα μία φορά,
περάσαμε υπέροχα!

ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ!

Και σε πολλές επόμενες!

:happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor:

:eusa-dance: :happy-cheerleadersmileygirl: :eusa-dance: :happy-cheerleadersmileygirl: :eusa-dance: :happy-cheerleadersmileygirl: :eusa-dance: :happy-cheerleadersmileygirl: :eusa-dance: :happy-cheerleadersmileygirl: :eusa-dance: :happy-cheerleadersmileygirl: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :happy-cheerleadersmileygirl: :eusa-dance: :happy-cheerleadersmileygirl: :eusa-dance:
:handgestures-thumbupright: :handgestures-thumbupright: :handgestures-thumbupright: ΑΚΡΙΒΩΣ..... ΚΑΙ.....επιτελους,σας γνωρισα κι εγω απο κοντα !!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #61078  από Μιμικαμ
 Κυρ Οκτ 02, 2011 9:26 pm
Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα, ηταν ολα τέλεια.....χάρηκα που ξαναείδα τους παλιούς
φίλους......και που γνώρισα πολλούς καινούργιους.....ανυπομονώ για την επόμενη συνάντησή
μας, φιλιά σε όλους σας.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #61083  από ΜΙΜΙΚΑ
 Κυρ Οκτ 02, 2011 10:19 pm
Μου αρέσετε όλοι πολύ :romance-kisscheek: !!! Να είμαστε καλά (καλύτερα) και να ξανασυναντηθούμε σύντομα :greetings-waveyellow: :clap:
 #61086  από tzitzifia
 Κυρ Οκτ 02, 2011 10:39 pm
:confusion-seeingstars: Είμαι σίγουρη οτί χάσαμε μια πολύ ωραία συνάντηση. Ζητώ συγγνώμη γιατί ξέρω οτι είχαν κρατηθεί θέσεις (είμαι σίγουρη οτι αξιοποιήθηκαν!!) αλλά έτυχε κάτι απρόοπτο εντελώς κ έπρεπε να φύγω από χθες εκτός Αθηνών για το χωριό (παππούς- γιαγιά κτλ.) Ευτυχώς ήταν κάτι που πέρασε. Αναμένω για νέα συνάντηση :greetings-waveyellow:
 #61094  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 03, 2011 8:44 am
tzitzifia έγραψε::confusion-seeingstars: Είμαι σίγουρη οτί χάσαμε μια πολύ ωραία συνάντηση. Ζητώ συγγνώμη γιατί ξέρω οτι είχαν κρατηθεί θέσεις (είμαι σίγουρη οτι αξιοποιήθηκαν!!) αλλά έτυχε κάτι απρόοπτο εντελώς κ έπρεπε να φύγω από χθες εκτός Αθηνών για το χωριό (παππούς- γιαγιά κτλ.) Ευτυχώς ήταν κάτι που πέρασε. Αναμένω για νέα συνάντηση :greetings-waveyellow:
Είμαστε σίγουροι ότι δεν παρεξηγήθηκες εσύ ή η mummy, έτσι;

ΥΓ. Τη φρικιαστική φωτο την έχω αφήσει στη θέση της για να εκτίθεμαι.

ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΑΚΡΙΒΩΣ..... ΚΑΙ.....επιτελους,σας γνωρισα κι εγω απο κοντα !!!!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ59;

Με παίρνει τηλέφωνο ένας φίλος και μου λέει "ρε μ@λ@κ@ πήγα χθες στο mall και είδα μια τρελή γκαζιάρα με ένα σκούτερ να τρέχει στους διαδρόμους με 80"
"Δεν ξέρω τίποτα" του λέω
"Α" μου λέει "είδα και την barbie"
"Εγώ δεν την είδα" του λέω
 #61095  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Οκτ 03, 2011 8:51 am
ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ??? ΜΑΝΤΕΨΕ !!! Για κοιτα την υπογραφη μου !!! Ειμαι αυτη η φωνακλου....!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ !!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #61096  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 03, 2011 8:53 am
?????????
Και μου στέλνει και φιλάκια; Ποια είναι; Τι θέλει από μένα; Μαμάαααααααα
 #61098  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Οκτ 03, 2011 9:05 am
Γιάννης έγραψε:?????????
Και μου στέλνει και φιλάκια; Ποια είναι; Τι θέλει από μένα; Μαμάαααααααα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....!!!! :evil: Μια ειναι η σκπχτυπημενη...τριδυμοχτυπημενη...τσαντιλα...μαθηματικος...δεν υπαρχει αλλη... :twisted: Αν δεν εισαι καλο παιδακι και δεν τρως οοοολο το φαγητο σου.... :twisted: ...θα σου στελνω συνεχεια... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #61099  από Γιάννης
 Δευ Οκτ 03, 2011 9:23 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....!!!! Μια ειναι η σκπχτυπημενη...τριδυμοχτυπημενη...τσαντιλα...μαθηματικος...δεν υπαρχει αλλη... Αν δεν εισαι καλο παιδακι και δεν τρως οοοολο το φαγητο σου.... ...θα σου στελνω συνεχεια...
Τριδυμοχτυπημένη; Δηλαδή υπάρχουν και άλλες δύο;
ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ μου κάνουνε ντου οι cyber triplets
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12