• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #60993  από Γιάννης
 Παρ Σεπ 30, 2011 7:42 pm
Π.Μ79 έγραψε:Λοιπόν κατουρλή με το διαβολικό γέλιο και το κωλαράκι εκτεθειμένο, θα τα πούμε την Κυριακή στις 11:30.

ΥΓ: Το πλατινέ μαλλί δε σου πάει, κάντο μπλε με κίτρινες βούλες, θα ταιριάζει με τις κατουροπιτσιλιές.
Με ζηλεύεις που είμαι καλοφτιαγμένος :teasing-neener:
 #61017  από Γιάννης
 Σάβ Οκτ 01, 2011 11:24 am
Λοιπόοοοοον
Ήγγικεν η ώρα

Το ραντεβού είναι για τις 12. Να μην αργήσετε πολύ γιατί στις 12.30 έχουμε ετοιμάσει σόου με ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, κλόουν, ταχυδακτυλουργούς, μαϊμούδες, δελφίνια, ελέφαντες, περιστέρια, μπεκάτσες, φίδια, σαύρες, καμήλες, γορίλες, μυρμήγκια, κουνούπια, ταραντούλες, κατσαρίδες κλπ. Το πρόγραμμα θα κλείσουν οι U2
 #61020  από Μιμικαμ
 Σάβ Οκτ 01, 2011 12:58 pm
Απαπαπα ανατρίχιασα...... 8-) 8-) 8-)

Εξοδος για καφέ θα είναι αυτή, ή επίσκεψη σε εγκαταλελειμμένο τσίρκο?????

Ενας λόγος να καθυστερήσω.....προτιμώ τους U2..... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #61027  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Οκτ 01, 2011 5:33 pm
Γιάννης έγραψε:Λοιπόοοοοον
Ήγγικεν η ώρα

Το ραντεβού είναι για τις 12. Να μην αργήσετε πολύ γιατί στις 12.30 έχουμε ετοιμάσει σόου με ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, κλόουν, ταχυδακτυλουργούς, μαϊμούδες, δελφίνια, ελέφαντες, περιστέρια, μπεκάτσες, φίδια, σαύρες, καμήλες, γορίλες, μυρμήγκια, κουνούπια, ταραντούλες, κατσαρίδες κλπ. Το πρόγραμμα θα κλείσουν οι U2
:happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: ΟΥΑΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.....!!!!!! Κι εγω θα ερθω...ετσι...... :banana-parachute:
 #61034  από panos59
 Σάβ Οκτ 01, 2011 7:44 pm
Γιάννης έγραψε:Λοιπόοοοοον
Ήγγικεν η ώρα

:evil:
τέτοια λέγε, τέτοια λέγε, Κύριε Καλοφτιαγμένε Μακροκατουρλιάρη,
και θα είσαστε με τον Πάρη U2...
άντε ... (μαζί και με την Λίζα) U3 ....

και στόπα :
keep your big mouth shut! :shhh:
μπας και τα καταφέρουμε πάλι και είμαστε
WE25 !!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κανόνισε μόνο ...
να κάτσουμε κάπου μεσ' στο κρύο,
να "κόψουμε πρόκες" σαν μιαν άλλη φορά,
για να μπορέσει να υπάρξει δυνατότητα καπνίσματος .... και μόνον....!
:angry-cussingblack:

(σήμερα το πρωί που πέρναγα από εκεί (Μall - Αττική Οδό) είχε 22-23 oC στις 1.00 μμ .........)

:greetings-waveyellow:
 #61038  από Γιάννης
 Σάβ Οκτ 01, 2011 8:58 pm
panos59 έγραψε:κανόνισε μόνο ...
να κάτσουμε κάπου μεσ' στο κρύο,
σαν μιαν άλλη φορά,
για να μπορέσει να υπάρξει δυνατότητα καπνίσματος .... και μόνον....!
Γιατί το θέτεις πάντα τελευταία στιγμή σύντροφε Παναγιώτη; Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να καθήσουμε σε εσωτερικό χώρο μη καπνιστών, το ξέρεις. Αν χαρμανιάσω βγαίνω για λίγο έξω. Αφού το φιλαράκι μου προτιμά μέσα, ΜΕΣΑ.
 #61039  από panos59
 Σάβ Οκτ 01, 2011 9:31 pm
χμμμμμμμμμμ .......
δυσχεραίνεις τη θέση σου κολλητάρι! :lol: :lol: :lol:
Γιάννης έγραψε:Γιατί το θέτεις πάντα τελευταία στιγμή σύντροφε Παναγιώτη; κλπ κλπ .......
Άρα, ξέρεις τι ζητώ (όχι μόνο εγώ) ...(αν ρώταγες) και πολλοί άλλοι!

Γιάννης έγραψε:Γιατί το θέτεις πάντα τελευταία στιγμή σύντροφε Παναγιώτη; κλπ κλπ .......
Λες να είναι δέσμευση για την παρουσία κάποιων ???
Τότε, ας μην μετατοπιστούμε ... Άστο όπως είναι ....
Ευχαριστώ πολύ πάντως για την πρόθεση ικανοποίησης μιας προσωπικής μου (???) απαίτησης/ανάγκης!!!!! :bow-yellow:

CU all 2morrow!

:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #61048  από Γιάννης
 Κυρ Οκτ 02, 2011 9:51 am
panos59 έγραψε:...(αν ρώταγες) και πολλοί άλλοι!
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, ο καθένας πρέπει να θέτει τις ανάγκες του, απλά, προς ενημέρωση των υπολοίπων. Είναι άλλο το να τις θέσω εγώ ή ο Πάρης και άλλο το να τις θέσεις ο ίδιος.
 #61072  από panos59
 Κυρ Οκτ 02, 2011 7:40 pm
Λοιπόν....
για ακόμα μία φορά,
περάσαμε υπέροχα!

ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ!

Και σε πολλές επόμενες!

:happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor: :happy-wavemulticolor:

:eusa-dance: :happy-cheerleadersmileygirl: :eusa-dance: :happy-cheerleadersmileygirl: :eusa-dance: :happy-cheerleadersmileygirl: :eusa-dance: :happy-cheerleadersmileygirl: :eusa-dance: :happy-cheerleadersmileygirl: :eusa-dance: :happy-cheerleadersmileygirl: :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: :happy-cheerleadersmileygirl: :eusa-dance: :happy-cheerleadersmileygirl: :eusa-dance:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12