• Με ένα sms ίσως κερδίσετε την απαλλαγή απ΄το χαράτσι.....

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #60980  από Νικος
 Παρ Σεπ 30, 2011 4:17 pm
Το στείλαμε το sms , περιμένουμε απάντηση τώρα...
5 εκ. ακίνητα έχει η χώρα? Κάτι μου λέει ότι θα φύγουν 4 εκ sms. Έχουμε και λέμε

4.000.000*0.1107€= 442.800 € (ΑΝΝΑ αν έχω κάνει κανένα λάθος διόρθωσε με plz)

και μετά σου λέει ότι το υπουργείο οικονομικών δεν έχει μελετήσει καλά το μέτρο , γάτες είναι έτσι κινείται η οικονομία την σήμερον ημέρα
 #60984  από βικυ
 Παρ Σεπ 30, 2011 4:45 pm
Νικος έγραψε:Το στείλαμε το sms , περιμένουμε απάντηση τώρα...
5 εκ. ακίνητα έχει η χώρα? Κάτι μου λέει ότι θα φύγουν 4 εκ sms. Έχουμε και λέμε

και μετά σου λέει ότι το υπουργείο οικονομικών δεν έχει μελετήσει καλά το μέτρο , γάτες είναι έτσι κινείται η οικονομία την σήμερον ημέρα
Σωσταααααααααα!!!!!!!!!Τσακαλια στο Υπ.Οικ......οχι παιζουμε :P :lol: :lol:
 #60987  από FANTOMAS
 Παρ Σεπ 30, 2011 5:42 pm
η ερώτηση μου είναι απλή εγώ θα στείλω το sms είναι η μηχανογράφιση του Υπ. Οικ/κών τόσο εξελιγμένη που θα ξέρουν σε ποια κατηγορία ανήκω ?

πολύτεκνος ?
παραμεθώριο περιοχή ?
ανάπηρος 80% ?
κλπ κλπ
 #60989  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 30, 2011 5:58 pm

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ :teasing-tease: Σωστα κανεις τον υπολογισμο...αλλα...αυριο...θα βρουν κι αλλο τροπο να μας ξεζουμισουν...!!!!!....Οσους υπολογισμους και να κανεις...το αποτελεσμα,την ιδια στιγμη,παυει να ισχυει...!!!!!Ξεχαστε οσα ξερατε για σταθερους αριθμους...ολοι εγιναν.....μεταβλητές...!!!! :scared-eek: :scared-eek: :scared-shocked:
 #61081  από Thor
 Κυρ Οκτ 02, 2011 10:10 pm

Δηλαδη φιλε Νικο ειμαστε στην Ελλαδα 4εκ
πολυτεκνοι+αναπηροι+ανεργοι+παραμεθοριοι
μηπως κατι δεν παει καλα με αυτη τη χωρα
διοτι καλα πες 1εκ οι ανεργοι
οι υπολοιποι που ειναι αναπηρους σπανια βλεπεις στο δρομο
υπογεννετικοτητα εχουμε αρα ;
Λες να εχουν δικιο οι ξενοι που μας θεωρουνμ απατεωνες;
 #61137  από Νικος
 Δευ Οκτ 03, 2011 4:49 pm
:shhh: ...μας ακούει και η Μέρκελ

απάντηση ακόμα δεν έχω πάρει ελπίζω μέχρι το τέλος του μήνα να έχουμε νέα
 #61740  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Οκτ 13, 2011 7:04 pm
:clap: :clap: :clap: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: :greetings-clappingyellow: Ειδες τι ψυχοπονιαρα και στοργικη ειναι η μαμα Ελλας ???? Ειδες ???