• ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ?

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #60939  από ioanna_melina
 Πέμ Σεπ 29, 2011 5:40 pm
Καλησπέρα!
Τις τελευταίες μέρες, κυρίως τη νύχτα όταν ξαπλώνω για να κοιμηθώ, αισθάνομαι ένα μικρό πόνο στις κλειδώσεις,στον αστράγαλο(μόνο στο δεξί πόδι,το 'ελαττωματικό') Και ένα μικρό μυικό πόνο στη γάμπα. Έχω μήνες να πάω στο γυμναστήριο,άρα δεν είναι ταλαιπωρία από γυμναστική. Ο πόνος δεν είναι αφόρητος, μόλις που τον αντιλαμβάνομαι.όμως ό,τι πρέπει για να χαρακτηρίζεται ενοχλητικός!Ώση πάντως δεν είναι,είμαι ακριβώς όπως με άφησε η επιδείνωση του Ιουνίου.Πάλι καλά.

Θα μπορούσε να είναι από τον καιρό και την αλλαγή του????
Υπάρχει κανείς που να του συμβαίνει,ή να του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο????
 #65719  από marinos
 Παρ Δεκ 23, 2011 10:39 pm
ioanna_melina έγραψε:Καλησπέρα!
Τις τελευταίες μέρες, κυρίως τη νύχτα όταν ξαπλώνω για να κοιμηθώ, αισθάνομαι ένα μικρό πόνο στις κλειδώσεις,στον αστράγαλο(μόνο στο δεξί πόδι,το 'ελαττωματικό') Και ένα μικρό μυικό πόνο στη γάμπα. Έχω μήνες να πάω στο γυμναστήριο,άρα δεν είναι ταλαιπωρία από γυμναστική. Ο πόνος δεν είναι αφόρητος, μόλις που τον αντιλαμβάνομαι.όμως ό,τι πρέπει για να χαρακτηρίζεται ενοχλητικός!Ώση πάντως δεν είναι,είμαι ακριβώς όπως με άφησε η επιδείνωση του Ιουνίου.Πάλι καλά.

Θα μπορούσε να είναι από τον καιρό και την αλλαγή του????
Υπάρχει κανείς που να του συμβαίνει,ή να του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο????
Καλησπέρα,

Αυτό συμβαίνει και σε μένα και στα δύο πόδια εδώ και τρείς μέρες. Μάλιστα πριν 2 βράδυα ξύπνησα με αφόρητο πόνο λόγω κράμπας στο ένα μου πόδι.
Κανείς που είχε την ίδια εμπειρία με μένα?
 #65721  από billios
 Παρ Δεκ 23, 2011 11:31 pm
Ισως με λιγο μαγνησιο να νιωσεται καλλιτερα,να το ρωτησεται.
 #68204  από Γιάννης
 Σάβ Φεβ 25, 2012 11:33 am
zimari έγραψε:paidia etsi tha einai mia zwh. ypomomh k xekourasi thelei. oso pio kryo toso xeirotera
Επαυξάνω, αν και δεν το αισθάνονται όλοι απ' όσο έχω καταλάβει. Δύο εβδομάδες τώρα με το κρύο και την υγρασία, χάλια. Χθες και σήμερα που κούλαρε ο καιρός, much better.