• ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΘΕΜΑ...

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #60813  από ΑΝΤΙΓΟΝAKI
 Τετ Σεπ 28, 2011 1:35 pm
Επιτρέψτε μου να κάνω μία εισαγωγή.
Είμαι γυναίκα και είμαι φεμινίστρια. (Φοβερές δηλώσεις, ε?) Συνεχίζω λοιπόν θέτοντας ένα καυτό :angry-extinguishflame: ερώτημα:

Γιατί οι άντρες έχουν περισσότερο χιούμορ από τις γυναίκες?
Όχι ότι και οι γυναίκες δεν έχουν, αλλά οι άντρες είναι ξεκαρδιστικοί.

Χρόνια τώρα το παρατηρώ και ήθελα να ρωτήσω και άλλους γιαυτό.
Μία ενδεικτική θεματική της παρατήρησής μου είναι στο coffee break το θέμα για συνάντηση στην Αθήνα. Με τις γυναίκες χαμογέλασα, με τους άντρες "κατουρήθηκα".

Ας ξεκινήσουν οι :violence-pistoldouble:
 #60818  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Σεπ 28, 2011 2:50 pm
ΑΝΤΙΓΟΝAKI έγραψε:Επιτρέψτε μου να κάνω μία εισαγωγή.
Είμαι γυναίκα και είμαι φεμινίστρια. (Φοβερές δηλώσεις, ε?) Συνεχίζω λοιπόν θέτοντας ένα καυτό :angry-extinguishflame: ερώτημα:

Γιατί οι άντρες έχουν περισσότερο χιούμορ από τις γυναίκες?
Όχι ότι και οι γυναίκες δεν έχουν, αλλά οι άντρες είναι ξεκαρδιστικοί.

Χρόνια τώρα το παρατηρώ και ήθελα να ρωτήσω και άλλους γιαυτό.
Μία ενδεικτική θεματική της παρατήρησής μου είναι στο coffee break το θέμα για συνάντηση στην Αθήνα. Με τις γυναίκες χαμογέλασα, με τους άντρες "κατουρήθηκα".

Ας ξεκινήσουν οι :violence-pistoldouble:
Ειναι απλο....Οι αντρες ειναι..... :teasing-binkybaby: :teasing-binkybaby: :teasing-binkybaby: ....παιδακια...ειναι...ψυχουλες.... :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #60819  από Γιάννης
 Τετ Σεπ 28, 2011 2:55 pm
Ο εσωσυμπιεζόμενος άνδρας, εγκάρσια στη λοβοτομημένη προσωπικότητά του, αναζητεί ως μέσο έκφρασης, τη λουμπινιά της υποκουλτούρας.
 #60820  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Σεπ 28, 2011 2:58 pm
Γιάννης έγραψε:Ο εσωσυμπιεζόμενος άνδρας, εγκάρσια στη λοβοτομημένη προσωπικότητά του, αναζητεί ως μέσο έκφρασης, τη λουμπινιά της υποκουλτούρας.
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: .....γι'αυτο σας αγαπαμεεεεεε...... :romance-heartsthree:
 #60821  από ΑΝΤΙΓΟΝAKI
 Τετ Σεπ 28, 2011 3:02 pm
Γιάννης έγραψε:Ο εσωσυμπιεζόμενος άνδρας, εγκάρσια στη λοβοτομημένη προσωπικότητά του, αναζητεί ως μέσο έκφρασης, τη λουμπινιά της υποκουλτούρας.
:laughing-rolling: :laughing-rolling:

Γιατρέ μου, πές μου την αλήθεια, μην μου το κρύβεις, θα ζήσω?
 #60823  από ΑΝΤΙΓΟΝAKI
 Τετ Σεπ 28, 2011 3:05 pm
Teo έγραψε::violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: Μάλλον επειδή οι γυναίκες ψάχνουν πάντα κάποιον που να τισ κάνει να γελανε, εξελίχθηκαν οι άνδρες σε ξεκαρδιστικούς τύπους!!!!! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Λες? Μπορεί να έχεις δίκιο.

Άλλη (λοβοτομημένη) απάντηση?
 #60824  από Γιάννης
 Τετ Σεπ 28, 2011 3:14 pm
ΑΝΤΙΓΟΝAKI έγραψε:
:laughing-rolling: :laughing-rolling:

Γιατρέ μου, πές μου την αλήθεια, μην μου το κρύβεις, θα ζήσω?
Χωρίς έναν άνδρα (ΑΝΔΡΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙΙΙ;) να λέει μαλακιούλες, τα νεύρα σου θα γίνουν χάααααλια !!! Αν τα νεύρα σου είναι ήδη χάααααλια, φταίει ο άνδρας που λέει μ@λ@κίες. Αν ο άνδρας έχει τα χάλια του και γι αυτό λέει μ@λ@κίες, τα νεύρα σου δεν φταίνε. Πήγαινε σε νευρολόγο.
 #60825  από ΑΝΤΙΓΟΝAKI
 Τετ Σεπ 28, 2011 3:19 pm
Γιάννης έγραψε: Χωρίς έναν άνδρα (ΑΝΔΡΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙΙΙ;) να λέει μαλακιούλες, τα νεύρα σου θα γίνουν χάααααλια !!! Αν τα νεύρα σου είναι ήδη χάααααλια, φταίει ο άνδρας που λέει μ@λ@κίες. Αν ο άνδρας έχει τα χάλια του και γι αυτό λέει μ@λ@κίες, τα νεύρα σου δεν φταίνε. Πήγαινε σε νευρολόγο.
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

Πήγα. Αλλά όπως λες δεν φταίνε τα νεύρα μου. Με τα μάτια μου έχω πρόβλημα.
 #60827  από Γιάννης
 Τετ Σεπ 28, 2011 3:28 pm
ΑΝΤΙΓΟΝAKI έγραψε:Με τα μάτια μου έχω πρόβλημα.
Πες μας την αλήθεια, έκανες one night stand μεθυσμένη και ψάχνεις δικαιολογίες;
 #60828  από maestro
 Τετ Σεπ 28, 2011 3:34 pm
Γιάννης έγραψε:
ΑΝΤΙΓΟΝAKI έγραψε:Με τα μάτια μου έχω πρόβλημα.
Πες μας την αλήθεια, έκανες one night stand μεθυσμένη και ψάχνεις δικαιολογίες;
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: