• Ιντερφερόνη και εξάντληση

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #60310  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Σεπ 20, 2011 10:57 am
Εγω,φιλεναδα,και με τα επιπλεον κιλα....παντα κουκλαρα ειμαι...αμε...!!!! :laughing-rolling: Λοιπον,για να σοβαρευτω,το επιπλεον βαρος ειναι παντα κακο, και στην περιπτωση μας...ακομα πιο κακο !!! Δημιουργει ασχημη ψυχολογικη κατασταση,δυσκολευει την κινηση,κυριολεκτικα...σε βαραινει...Εχεις και τους διαφορους ηλιθιους,γνωστες ή μη της παθησης σου ,να σου λενε με ματι που λαμπει απο χαρα...''παχυνες...παχυνες..." :evil: :evil: :evil: Το χειροτερο ειναι να ξερεις οτι,παρολο που τρως ελαχιστα,παιρνεις συνεχως κιλα...οι γιατροι να μη σε πιστευουν...να σου λενε ''μην τρωτε''!!!...να σε μαλωνουν κι απο πανω...!!! :twisted: Τελος παντων,εγω λεω τη δικη μου εμπειρια ! Στον καθε ασθενη,αυτα τα φαρμακακια,εχουν διαφορετικη επιδραση :laughing-rolling: ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ :romance-kisscheek:
 #60320  από kath
 Τρί Σεπ 20, 2011 12:31 pm
bambi_deer έγραψε:Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! :) αυτα που λετε ειναι ολα αντικαταθλιπτικα?? αν οχι σε ποια κατηγορια φαρμακων κατατασσονται... Μολις γυρισα απο τον 4ο γιατρο και μου ειπε οτι εχω καταθλιψη και μου προτεινε ενα φαρμακο με το ονομα ladose. Φανηκε πολυ σιγουρος και με ενθαρρυνε να το παρω χωρις καμια επιφυλαξη παρ'ο,τι ειναι μολις 21 χρονων και του εξηγησα οτι θελω να τα αποφυγω. Δεν ξερω τι να κανω...
Δοκιμασε αν θελεις να παρεις πολυβιταμινες.Εγω παιρνω τις vital plus.Περιεχουν τις β κ πολλες αλλες.Το εχω γραψει και αλλου γιατι τις βρηκα πολυ καλες κ τις παιρνω τακτικα.Αν θελεις δοκιμασε τις κ παρε κ ω3.
Τοσο μικρη γιατι να παρεις αντικαταθληπτικο εστω κ ελαφρυ?
Εμενα η γιατρος μου που της ειχα αναφερει για αντικαταθληπτικο η ηρεμηστικο δεν θελησε να μου δωσει τιποτα για να μην εθιστω οπως ειπε.Ισως να εχει δικιο
 #60660  από ΑΝΤΙΓΟΝAKI
 Δευ Σεπ 26, 2011 1:15 pm
billios έγραψε: Να προστεθει και μαγνησιο θα προτεινα [για τις κραμπες] και επισης καποια καψουλα Ω3.
Φίλε billios
οι κράμπες με έχουν σκοτώσει. Το μαγνήσιο υπάρχει στις μπανάνες, έτσι δεν είναι??
Τρώω 2 την ημέρα αλλά δεν γνωρίζω αν είναι αρκετό.
Εσύ το παίρνεις σε μορφή κάψουλας και σε ποιά δόση (mg, ημερήσια κτλ)?
 #60665  από billios
 Δευ Σεπ 26, 2011 1:50 pm
Χωρις να ειμαι απολυτος σιγουρος νομιζω πως εαν καταναλωνεις δυο μπανανες την ημερα καθε μερα συντομα θα αποκομισεις καποια κιλα παραπανω..Αυτο που παιρνω λεγεται solumag 10ml ενα μεσημερι ενα βραδυ,το συγκεκριμενο γραφεται στο βιβλιαριο και δεν πληρωνω φραγκο
 #60701  από arianne
 Δευ Σεπ 26, 2011 10:58 pm
ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ(ΡΕΒΙΦ ΕΝΕΣΕΙΣ) ΕΝΑ ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ Κ ΣΩΘΗΚΑ.ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟ ΕΝΕΣΕΙΣ?ΔΕΥΤ-ΤΕΤ-ΠΑΡ ΕΚΑΝΑ Κ ΑΠΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ Κ ΜΟΝΗ ΜΟΥ..
ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ.ΕΚΑΝΑ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ Κ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΜΠΗΚΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ..ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΙΣ ΣΚΠ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΨΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΤΥΣΑΜΠΡΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ,ΓΛΥΤΩΣΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΕΡΣ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ,ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ Κ Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΤΙΑΣΩ)...