• ΟΓΑ ΚΑΝΕΙΣ?

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #60573  από arianne
 Παρ Σεπ 23, 2011 11:23 pm
ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΠ ΕΙΧΑ ΑΚΟΜΑ ΟΓΑ ΑΠΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ..ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ,ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΗ-ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΗ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Η ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ?ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΩ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ.ΩΡΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ..ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΠΕΡΝΑΜΕ Κ ΠΩΣ ΣΤΕΚΩΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ??
Κ ΤΟ ΙΚΑ?ΑΛΛΟ Κ ΑΥΤΟ.ΠΕΡΝΑΣ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ..
:evil: :evil:
 #60581  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Σεπ 24, 2011 10:52 am
arianne έγραψε:ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΠ ΕΙΧΑ ΑΚΟΜΑ ΟΓΑ ΑΠΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ..ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ,ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΗ-ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΗ.
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Η ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ?ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΩ ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ.ΩΡΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ..ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΠΕΡΝΑΜΕ Κ ΠΩΣ ΣΤΕΚΩΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ??
Κ ΤΟ ΙΚΑ?ΑΛΛΟ Κ ΑΥΤΟ.ΠΕΡΝΑΣ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ..
:evil: :evil:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: Κανε ενα κοπο και διαβασε οσα εχουν γραφτει σχετικα, στο ''ΚΡΑΤΙΚΕΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ'' !!!! Παντως ,εγω και αλλοι το παιρνουμε,χωρις να ειμαστε καθηλωμενοι σε κρεββατι !!!! Η...παραπαρεση,δηλαδη η δυσκολια στην κινηση, ΑΡΚΕΙ.....!!!! Δεν ηταν ευκολη η διαδικασια,βεβαια...!!!! Καθε αλλο... :violence-hammer: Μας εβγαλαν την ψυχη..... :violence-hammer: υγ.στο ΙΚΑ ειμαι ''ασφαλισμενη''......