• 2ΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ

  • Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5998  από Lena
 Σάβ Ιουν 20, 2009 12:38 pm
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ, ΜΟΥ ΣΥΣΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2??? ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ 2 ΜΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕ Ο ΑΛΛΟΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΧΑΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΕΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ(((
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Ν ΑΠΟΤΡΕΨΩ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΓΝΩΜΕΣ.
 #6001  από elena
 Σάβ Ιουν 20, 2009 12:59 pm
κάτσε γιατί τώρα τα μπέρδεψες τα πράγματα!!!
αν ήμουν εγώ,θα έβγαινα και με τον δεύτερο,θα τον γνώριζα καλύτερα,και μετά θα αποφάσιζα με ποιόν θέλω να είμαι!!!
προυπόθεση να μην έχω ξεκινήσει σχέση με τον ΠΡΩΤΟ εντάξει?

θα βάλεις κάτω τα υπέρ και τα κατά του καθενός,και με πολύ σκέψη αποφασίζεις...
αν είναι εύκολο ,θα σου πρότεινα να γνωρίσεις και τις οικογένειες και των δύο...γονείς και κτλ...
πριν αποφασίσεις!!!
1.θα δεις αντιδράσεις
2.οι γονείς του συντρόφου είναι ο καθρέπτης του εαυτού του

δεν πιστεύω να υπάρχει και τρίτος? :? :?
 #6002  από mary_d_ath
 Σάβ Ιουν 20, 2009 1:03 pm
Ίσως θα έπρεπε να κάνεις ένα διάλειμμα και να σκεφτείς σοβαρά τι είναι αυτό που εσύ πραγματικά θέλεις.
Συζήτησέ το με τον εαυτό σου και θα τη βρεις τη λύση.
Δεν είναι κακό πάντως να γνωρίσεις και τον δεύτερο που σου συστήνουν. Μετά θα μπορείς να αποφασίσεις καλύτερα. (κάτι σαν μία εξόρμηση στα μαγαζιά, τριγυρνάς από μαγαζί σε μαγαζί και στο τέλος αφού έχεις δει, αποφασίζεις ποιο είναι το καλύτερο προϊον :lol:)
 #6005  από Maria77
 Σάβ Ιουν 20, 2009 1:44 pm
Θα συμφωνήσω και εγώ στο να γνωρίσεις και τον δεύτερο :) Βέβαια εαν δεν έχει ξεκινήσει ήδη κάτι με τον πρώτο! Απο την άλλη εαν είσαι σίγουρη πως ενδιαφέρεσαι και σου αρέσει ο πρώτος δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με τον δεύτερο ;) Ίσως εσύ πρέπει να τα ξεκαθαρίσεις λίγο μέσα σου και να δεις τί πραγματικά ζητάς!!!
Τώρα στο να ασχοληθείς με οικογένειες κτλ. πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος προς το παρόν...ξεκαθάρισε εσύ την κατάσταση πρώτα μέσα σου ;)
 #6009  από αλεξανδρος1
 Σάβ Ιουν 20, 2009 2:31 pm
Μας τα μπέρδεψες τα πράγματα. Εάν δεν αποφασίσεις εσύ τι θέλεις δεν πρόκειται να καταλήξεις πουθενά. Το να βγεις με κάποιον για ένα καφέ δεν σημαίνει και τίποτα εφόσον δεν έχεις σχέση με τον άλλον.
 #6031  από mariak
 Σάβ Ιουν 20, 2009 9:10 pm
Tha simfoniso me tous prolalisantes!psaksou ti pragmatika esi theleis.I sxesi den einai aftoskopos,apla simvainei otan 2 anthropoi exoun xhmeia metaxi tous.An goustareis na eisai me kapoion,den yparxei logos na psaxnesai gia kavatzes apo kapoion allon.Apla zeis to simera.An exeis amfivolies gia ton anthropo pou eisai mazi(oxi amfivolies pou dimiourgountai apo xaza koinonika klise)tote den yparxei kanenas logos na to travas apo ta mallia.Let it go kai pame gi alla.Kai an kai ta alla vgoune mapa,"kalitera monos mou ego ki o ponos mou....".O erotas einai gia na pername kala,oxi gia na kanoume mathimatika,kai oute kathe sxesi pou ksekiname tha einai nte kai kala o erotas tis zois mas. 8-)
 #6056  από Lena
 Κυρ Ιουν 21, 2009 5:21 pm
κι αυτα που λες πολυ σωστα και ωριμα!!!