• ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5996  από Lena
 Σάβ Ιουν 20, 2009 12:26 pm
ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΠΑΙΡΝΩ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΑ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΓΩ 35 ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΣ 28!
φΥΣΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΟΣ.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕ ΤΩΡΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΠΤ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!
 #5999  από elena
 Σάβ Ιουν 20, 2009 12:49 pm
Καλημέρα lena ,μόλις διάβασα το ερώτημά σου!!!
Σαν διαφορά ηλικίας ανάμεσά σας,δεν το βλέπω κακό...γιατί θα πρέπει πάντα οι άντρες να είναι μεγαλύτεροι από τις γυναίκες?αν ταιριάζεται και περνάτε καλά ,νομίζω είναι οκ!!εξάλου τα πράγματα αλλάζουν...πλέον δεν δίνεται σημασία στην διαφορά ηλικίας!!!
αυτό που με προβληματίζει...είναι αν η σχέση αρχίζει και γίνεται σοβαρή...δεν ξέρω πόσο καιρό είστε μαζί...αν αρχίσεις και έχεις προβλήματα από τον περίγυρό του,μαμά ,μπαμπά ,κτλ...
αν αρχίσουν τέτοια προβλήματα,είσαι έτοιμη να τα αντιμετωπίσεις?εκείνος θα είναι κοντά σου?
γιατί κακά τα ψέματα αλλά ,προκαταλήψεις και κατεστημένα υπάρχουν στους μεγαλύτερους ανθρώπους ...και επίσης η οικογένεια του συντρόφου ,αντρός ή γυναικός,επηρεάζει την σχέση...
η γνώμη μου έτσι?
 #6000  από mary_d_ath
 Σάβ Ιουν 20, 2009 12:58 pm
Lena, κοίταξε να περάσεις καλά και άσε στην άκρη σκέψεις του είδους "υπάρχει διαφορά ηλικίας"!
Δηλαδή οι άντρες να τα φτιάχνουν με μικρότερες και εμείς να μην έχουμε αυτό το δικαίωμα;
Εξάλλου, ο χρόνος είναι κάτι το σχετικό, μία ηλίθια επινόηση του ανθρώπου για να μετράει το χρόνο του.
Παραμέρισε τα πάντα και ζήστο εφόσον φυσικά πιστεύεις ότι αξίζει!!
 #6004  από Maria77
 Σάβ Ιουν 20, 2009 1:36 pm
Λένα εγώ πιστεύω πως δεν αξίζει να σε προβληματίζει κάτι τέτοιο και να το χαλάσεις για αυτόν τον λόγο! Το σημαντικότερο σε μία σχέση είναι να περνάς καλά με τον άλλο και να τα βρίσκετε! Εγώ έχω συναντήσει μεγαλυτερούς μου που συμπεριφέρονται σαν 15χρονα :shock: Δηλαδή αυτό τί σημαίνει ότι η ηλικία καθορίζει και τον τρόπο σκέψης του άλλου? Καμία σχέση! Στο κάτω κάτω δεν μιλάμε για ηλικίες όπως αυτός να είναι 20 και εσύ 30 π.χ. Που στα 20 κάποιος σίγουρα σκέφτεται πολύ διαφορετικά απ' ότι στα 28! ;)
 #6008  από αλεξανδρος1
 Σάβ Ιουν 20, 2009 2:22 pm
Εφόσον δεν ενοχλεί αυτόν η διαφορά ηλικίας και περνάτε καλά μαζί μην το σκέφτεσαι και πολύ. Με την γυναίκα μου έχουμε 4 χρόνια διαφορά, μεγαλύτερη μου είναι, και είμαστε μία χαρά ευτυχισμένοι μαζί.
 #6029  από Lena
 Σάβ Ιουν 20, 2009 8:52 pm
ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ.
ΑΛΕΞΑΝΤΡΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ 4 ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ 7. Κ ΑΝ ΤΟΥ ΠΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ((( ΘΑ ΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥ SHOK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ((
 #6030  από mariak
 Σάβ Ιουν 20, 2009 9:00 pm
Lena mou de xreiazetai na piesteis gia na tou anakoinoseis ta peri skp.Afto tha to kaneis otan esi nioseis etoimh.siga mi sas valoun kai simadi na ksexorizete apo makria les ki einai panouka i ms.eleos!!tora an tin kanei otan to mathei mallon den axize ton kopo eksarxis.Koita na peraseis kala kai mi vazeis tampeles sti sxesi tou tipou "sovari" kai tetoia.Oti einai na rthei the na rthei..... :roll:
 #6097  από manos81
 Δευ Ιουν 22, 2009 9:47 am
po po....ti xasma genewn einai ayto???? gia xalaroste....pernas kala?pernaei kala? h zoi einai mikri kai an tin kanoume kai pio diskoli apoti einai..... ;)
 #6108  από Lena
 Δευ Ιουν 22, 2009 2:18 pm
ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΘΥΣΙ.