• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5135  από αλεξανδρος1
 Τετ Ιουν 03, 2009 10:15 pm
manos81 έγραψε:auto einai to magazi!!!oreo to timaw kathe pou paw!telio
Μην παίζεις με τον πόνο μου. Ξεκίνησα σήμερα medrol και όπως καταλαβαίνεις κομμένο το αλάτι.
 #5136  από manos81
 Τετ Ιουν 03, 2009 10:17 pm
ypomoi!!!! an pas eki kai fas ta vizakia tis mArias tha toys peis na min sou valoun alataki!
 #5318  από maraki12
 Δευ Ιουν 08, 2009 1:38 am
αλεξανδρος1 έγραψε: Μην παίζεις με τον πόνο μου. Ξεκίνησα σήμερα medrol και όπως καταλαβαίνεις κομμένο το αλάτι.
Καλά σαν πολύ κορτιζόνη δεν έπεσε ρε παιδιά αυτές τις μέρες??

Άστα Αλέξανδρε.. Μου την έχει βιδώσει η δίαιτα κατακούτελα :shock: :mrgreen: :mrgreen:

Και έχουν ξεσκιστεί και στη δουλειά να φέρνουν γλυκά και δεν τα αγγίζω... :( :(
 #5324  από αλεξανδρος1
 Δευ Ιουν 08, 2009 11:05 am
maraki12 έγραψε:
αλεξανδρος1 έγραψε: Μην παίζεις με τον πόνο μου. Ξεκίνησα σήμερα medrol και όπως καταλαβαίνεις κομμένο το αλάτι.
Καλά σαν πολύ κορτιζόνη δεν έπεσε ρε παιδιά αυτές τις μέρες??

Άστα Αλέξανδρε.. Μου την έχει βιδώσει η δίαιτα κατακούτελα :shock: :mrgreen: :mrgreen:

Και έχουν ξεσκιστεί και στη δουλειά να φέρνουν γλυκά και δεν τα αγγίζω... :( :(
Αχ σε καταλαβαίνω maraki. Εμένα μου κάνουν και πλάκα να πάμε για μπύρες μετά την δουλειά.
 #5555  από LL--MM
 Σάβ Ιουν 13, 2009 9:30 pm
Ρε παιδιά, υπαρχει ακόμα κανένας στη Θεσσαλονίκη για καμια συνάντηση αυτές τις μέρες;
 #5558  από litsa
 Κυρ Ιουν 14, 2009 1:14 am
παιδιά μην χάσετε την ευκαιρία να συναντηθείτε και να είναι και η ''γιαγιά'' του φόρουμ εκεί!!
είναι ασυναγώνιστη..
λου λου --μου μου, μου βάλε το σε νέο θέμα! και σίγουρα θα έρθουν και τα παιδιά που ήθελαν και δεν τους βόλεψε η ώρα...
:D :D :D
 #5575  από LL--MM
 Κυρ Ιουν 14, 2009 5:37 pm
Ωωω, έγινα και εγώ αξιοθέατο... :roll:
 #5985  από ioanna papantoni
 Παρ Ιουν 19, 2009 11:20 pm
paidia molis eida to minima...gia pote lete tin sunantisi?an den argisa k den exasa tis meres.
 #6069  από LL--MM
 Κυρ Ιουν 21, 2009 7:09 pm
Κανένας δεν έχασε τίποτα! Και όλοι ευπρόσδεκτοι, όσοι πιστοί... Ελεγα μέσα με τέλη της βδομάδας, κάπου στο κέντρο της πόλης καμιά παραλία το πρωΐ ή μεσημεράκι... Τι λέτε; (Ιδέες πιο σαφείς δεν έχω, διότι κι εγώ φιλοξενούμαι εδώ)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8